ma ostajemo 99.99999999999999999 % na 2. mjestu jedino da nas zrinjski pobijedi 7:0 ili 8:1 tj. sa 7 razlike da bi imasli bolju gol razliku a isto bodova, a to je nemoguce....19TM87 je napisao/la:0-0 borac - siroki mislim da je ovo rezultat koji nama odgovara, ostajemo 90% na 2 mjestu nakon ovog kola
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
nedaTM87 je napisao/la:ma ostajemo 99.99999999999999999 % na 2. mjestu jedino da nas zrinjski pobijedi 7:0 ili 8:1 tj. sa 7 razlike da bi imasli bolju gol razliku a isto bodova, a to je nemoguce....19TM87 je napisao/la:0-0 borac - siroki mislim da je ovo rezultat koji nama odgovara, ostajemo 90% na 2 mjestu nakon ovog kola
Pa igra i Sarajevo majstore

da bi nas sarajevo preslo mora dobiti sa 8 razlike jer imaju gol razliku +6 a mi +13, ako mislis da ce sarajevo dobit sa 8 razlike onda ureduhordas77 je napisao/la:nedaTM87 je napisao/la:ma ostajemo 99.99999999999999999 % na 2. mjestu jedino da nas zrinjski pobijedi 7:0 ili 8:1 tj. sa 7 razlike da bi imasli bolju gol razliku a isto bodova, a to je nemoguce....19TM87 je napisao/la:0-0 borac - siroki mislim da je ovo rezultat koji nama odgovara, ostajemo 90% na 2 mjestu nakon ovog kola
Pa igra i Sarajevo majstore![]()
![]()

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Zeljo, Siroki, Borac svi dolaze na kosevo 

to sto zeljo dolazi na kosevo nema nikakve ama bas nikakve prednosti sarajevo jer u gradskom derbiju domaci teren ne vrijedi ama haman ni sekunde ne vrijedi i ako vrijedi to je stvarno mizaran procenat ucinka domaceg terena na tim utakmicama....ulaznica je napisao/la:Zeljo, Siroki, Borac svi dolaze na kosevo
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
ulaznica je napisao/la:Zeljo, Siroki, Borac svi dolaze na kosevo
Ma vi i niste kandidati za titulu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
e raja zanima me dali ima jos ijedno gostovanje da nas je otislo oko 3 000 ili vise osim u Široki i naravno protiv Sarajeva na Koševu?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Protiv Olimpika na GrbaviciHamo je napisao/la:e raja zanima me dali ima jos ijedno gostovanje da nas je otislo oko 3 000 ili vise osim u Široki i naravno protiv Sarajeva na Koševu?

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- bistrikboy
- Kontakt:
Trebinje,a bilo je dosta raje i u Jablanici!mak_033 je napisao/la:Protiv Olimpika na GrbaviciHamo je napisao/la:e raja zanima me dali ima jos ijedno gostovanje da nas je otislo oko 3 000 ili vise osim u Široki i naravno protiv Sarajeva na Koševu?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mi imamo +8 i sada protiv Olimpika vodimo 2:0 tek 20 minuta tj, 10 a bice jos golovanedaTM87 je napisao/la:da bi nas sarajevo preslo mora dobiti sa 8 razlike jer imaju gol razliku +6 a mi +13, ako mislis da ce sarajevo dobit sa 8 razlike onda uredu

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar ti nisi na stadionu ...hordas77 je napisao/la:Mi imamo +8 i sada protiv Olimpika vodimo 2:0 tek 20 minuta tj, 10 a bice jos golovanedaTM87 je napisao/la:da bi nas sarajevo preslo mora dobiti sa 8 razlike jer imaju gol razliku +6 a mi +13, ako mislis da ce sarajevo dobit sa 8 razlike onda uredu![]()
![]()
, a vi 13 golova i sutra abd poraz 2:0 i to je to
![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nisam navijac Sarajeva, ali ipak dajem njima prednost da ce na kraju biti na boljem mjestu od vas
Zadnja izmjena: ulaznica, dana/u 24 maj 2010, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
E super. bas ti hvala sto si to podjelio sa nama. Mozes li nam jos jednu kratku analizu dati zbog cega mislis to i da zavrsimo sa anamo onima na ovoj temi ..ulaznica je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva, ali ipak dajem njima prednost da ce na kraju biti na boljem mjestu od vas

@cena
Gol razlika sad a medjusobni susreti na kraju prvenstva.
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema je FK Željezničar,za sve ostalo tu je tema vezana za PLBiH!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
imate najjaču ekipu ove godine što sam ja gledao na Pecari..mislim da je ove godine titula vaša...pozzz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Amin Jarabi ..Kevin je napisao/la:imate najjaču ekipu ove godine što sam ja gledao na Pecari..mislim da je ove godine titula vaša...pozzz

AMAR OSIM
- TheManiacs
- Kontakt:
hvala na pohvalama,ako Bog da je nasaKevin je napisao/la:imate najjaču ekipu ove godine što sam ja gledao na Pecari..mislim da je ove godine titula vaša...pozzz

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
sve kecevi i jedan x u ovom kolu red bi bio i jedna 2 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
protiv sarajeva se moglo ono 3:1 stilic crveni, al opet to je sarajevo i stara uprava tako da nista od djabe ulazanime_tm87 je napisao/la:na kup tekme nemozes sa godisnjom, a karte ce vjerovatno biti kao uobicajeno.arapinho1 je napisao/la:zna li ko kolko je karta u utorak i moze li se sa godisnjom uci?

I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
Hajde molim te opet razmotri svoju odluku da njima daš prednost. Narušio si nam atmosferu, sad već ne vjerujem da možemo do tituleulaznica je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva, ali ipak dajem njima prednost da ce na kraju biti na boljem mjestu od vas

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.