pabizo je napisao/la:Jarane samo ce biti zapisano,a svi znaju kako je Borac prvi a najmanje zaslugom Prolaznog v.j-------ova gospoda je zasluzna a to su SIPOVAC i SUPUT.Ove titule nisu fudbalske.Profesor Curguz je uspjesan i van nogometa i tako je to moj jarane i ne zaboravi da retko ja pogresim a u zadnje vrijeme moji kandidati su bili MARINOVIC i CURGUZ.Zapamti da ja ne mrzim v.j------ali iskreno bio je VELIKA GRESKA i sada tamo gde je poslat i to je greska no,bila je to jako uspjesna igra celnika Borca da ga OTKACE ili ako hoces NOGIRAJU jer je svojim neznanjem unistio igru Borca i gore spomenuta gospoda je morala da ga pokriva stelama i da placa puno novca i ZATO CAO UMISLJENI MALI MURINJO,NARCISU,PRODAVCU MAGLE,PROPALI SUDIJO,PROPALI DIREKTORU,,,,,Sada mozete pisat i da sam lud,zbunjen i psihopata i puno toga a OVO JE PRAVA ISTINA i donosim licnu odluku da ga vise spomenut necu i neka ima puno uspjeha sa mladom repkom,,,,VOZDRATrigger je napisao/la:E, "pabizo", "pabizo".....pabizo je napisao/la:.....Ne kazem da sam ja najpametniji ali jako dobro rezonujem a i dobijam info i tako postavim dobitnu formulu.Vjerovatno g.ZORAN CURGUZ ali hajde i da pogresim no,opet MI SE JAVLJA -----PROFESOR,MAGISTAR I USKORO DOKTOR NAUKA I COVJEK SA PROFI LICENCOM ZORAN CURGUZ.Nadam se da g.Sipovac i VELIKI GOSPODIN SUPUT SRDJAN nece napraviti gresku kao prosli put sa VJ,,,,,,,,,,,,,,,,
Želja (ili mržnja!?) ti se ispunila što se trenera Borca tiče, al' ostaje 'zapisano' da će za Borčevu prvu titulu prvaka države Bosne i Hercegovine zaslužan biti gospodin Vlado Jagodić, pa i pored ovog poraza danas u Gradačcu.....
Igrači su ogorčeni postupkom tvog "velikog gospodina S.Š." i izvjesnog R.Šipovca i to se danas moglo primjeti na njima i njihovoj igri u Gradačcu (prema relevantnim "izvorima")!
Tvoj "adut" je bio, skoro si to tvrdio Vinko Marinović, a sad si se prešalto na Z.Čurguza (istina i njega si često spominjao), trenera sa hrpom naučnih 'titula', mada meni nikad neće biti biti skroz 'jasno' kakav je to fudbalski "dr. ili mr." ....
Teoretski, imaš i "šansu" da tvoj "miljenik" Jagodić i ne osvoji titulu...ali samo teoretski!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:

"JOŠ OD 1926"
Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
% се " " , ' % " је ? ...
? за твојеее $ , ? за % поразе .
& % ¥ овај пораз је $ & , јер ' ? " ? , " овога ' се " , " у ? - постаје напета , ? ' 22 $ ' " $ & " $ је све " ..
Етоо ? $ , " Ај & !!
& % ¥ овај пораз је $ & , јер ' ? " ? , " овога ' се " , " у ? - постаје напета , ? ' 22 $ ' " $ & " $ је све " ..
Етоо ? $ , " Ај & !!
" " " , " " оне " !!!
" ", ? ' " $ " ? – $ ", прво, своје па $ $ ".Прпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
' јесте & &, ? " госпон „"“ је $ те ' – & је " " о & са " ' " " – ? се то ' ? не.
" знања $ – " $: ''(Х)' " $ " $ & " $ је све "...''
" ''$'' " $ 3 $ ? у & " " $ је ''све готово''.....
? $ " ", " (Х)ај &!!

Bosno moja poharana....
У " се ? са & , $ је " $ ' о & .. ? " " , о ' ставу о тренеру & , ? $ су & ".. $ " се на " & ' " " $ се " , " " & , " " , о ' & је ? " " " , а не $ се ' & " $ & , о тренеру & ..Trigger je napisao/la:" ", ? ' " $ " ? – $ ", прво, своје па $ $ ".Прпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
' јесте & &, ? " госпон „"“ је $ те ' – & је " " о & са " ' " " – ? се то ' ? не.
" знања $ – " $: ''(Х)' " $ " $ & " $ је све "...''
" ''$'' " $ 3 $ ? у & " " $ је ''све готово''.....
? $ " ", " (Х)ај &!!
Етоо то је ' " , ? & % ¥ $ ? . " " ¥ , јер & " своје ".
Ово " стварно $ & , па " те ? $ " " , ? у " & & " ? , $ ' $ % " !
" " " , " " оне " !!!
Ja sam bio jasan i vise nema pisanja o V.J.VozdraПрпа ! je napisao/la:Ајте $ " " ? , ' је & & , а не " " ...
Етоо ? $ , " Ај & !!
Zelim puno srece FK BORCU,,,,,veteran 1987 je napisao/la:pabizo se opet odjavio sa foruma pitam se koji put se pozdravlja sa nama i to bas sad kad je uprava i Jagodica uvrstila kao mogucu opciju za trenara u iducoj sezoni. Ali vratice se On jer je opsjednutost gadna bolest a i rijec mu je bas jaka
Dabogda izgubili sve do kraja
Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
-
- Kontakt:
hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja

Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
Cuva Bog Zelju svog!
" " ? , а он " је % стварmirzza je napisao/la:Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
зове се ? !!!
% & ствар

" " " , " " оне " !!!
Bolan,sta ti pises ovo----kakve veze ima g.Gracic sa mojim pisanjem.Ja sam napisao da vise necu spominjat covjeka i pozeleo mu uspjeh u Savezu tj.mladoj reprezentaciji i pre nego nesto zelis napisati malo razmisljaj,,,,,,,,mirzza je napisao/la:Ovaj je ograijso, jel te to gospodin Gracic premiro da blatis Jagodica? Il te je napravio pa sutno iz zivota, treci razlog ne postoji.pabizo je napisao/la:Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------Buddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja
- Бањалучанин
- Kontakt:
" $ ", то " се не ' "...pabizo je napisao/la: Po mom predvidjanju i raspletu situacije u FK Borcu najvjerovatnije novi sef st.staba bi trebao biti Zoran Curguz jer prema vjestima koje mi stizu iz BL a i od osoba koje su jako bliske klupskom rukovodstvu ovaj mladi covjek je za sada jako ozbiljan kandidat.No,da sacekamo sutrasnji dan------------------
' " је за & ? ово $.. " - % $,

Let's go, Fighter!
"!
"!
Curguz je trener tipa Dzimi Maric

& се & - ' & 20 ? ' " прогнозу $ " & & $ " 64 $ на & .
" наравно то је ? на ? $ ? , " су ' ? $ ? , ? , " ? .. е па $ ' ? & $ " 57 $ , $ $ " " & ? $ " то је 63 $ , " & $ % на гостовању $ / то је то ....
Етоо ' ? $ !
" наравно то је ? на ? $ ? , " су ' ? $ ? , ? , " ? .. е па $ ' ? & $ " 57 $ , $ $ " " & ? $ " то је 63 $ , " & $ % на гостовању $ / то је то ....
Етоо ' ? $ !
" " " , " " оне " !!!
-
- Kontakt:
casual1987 je napisao/la:hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja![]()
izgubite jednu i jednu nerijesenu

ne treba vise

pozzzzz realnim

:)
Стварно ? $ - те све 3 " $ ?Just do it.TM je napisao/la:casual1987 je napisao/la:hocemo ne brini seBuddy je napisao/la:Dabogda izgubili sve do kraja![]()
izgubite jednu i jednu nerijesenu![]()
ne treba vise![]()
pozzzzz realnim
" " " , " " оне " !!!
Sve zavisi od vas 

" се % ? . ? & " & ....Buddy je napisao/la:Sve zavisi od vas

" " " , " " оне " !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.