Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
nisam im ja postavku sigurno napravio prije početka
eto sam si rekao da se probude kad prime gol, pitam se zašto
odgovor je da se svaka taktika batali i krene se igrati slobodnije, ovaj terorizam u režiji artete donosi samo poraze kući, ja ne pamtim kad smo zadnji put i koje sezone ovoliko poraza kući doživjeli
sramota, ali eto on ima opravdanje za sve, ništa nije kriv, jer je španski lafac
eto sam si rekao da se probude kad prime gol, pitam se zašto
odgovor je da se svaka taktika batali i krene se igrati slobodnije, ovaj terorizam u režiji artete donosi samo poraze kući, ja ne pamtim kad smo zadnji put i koje sezone ovoliko poraza kući doživjeli
sramota, ali eto on ima opravdanje za sve, ništa nije kriv, jer je španski lafac
Ja tebe fakat ne razumijem. Ovakav fudbal gledamo već više od 5 godina. Svake godine je do trenera, živjeli naši igrači.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad su ti Xhaka i balavac Saka najbolji igrači onda stanje nije dobro.
Pa noćas smo svjedoci da je Xhaka za Part3ya i Kebabljosa Xavi lično.
Pa noćas smo svjedoci da je Xhaka za Part3ya i Kebabljosa Xavi lično.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sezona u kojoj ne možeš više ništa izgubiti jer niko ni ne očekuje mnogo od iste osim da vidi neki napredak u igri, neki nagovještaj uspješnije naredne ali jednostavno ne vidiš da će se nešto promjeniti posebno, ekipa koja nema karakter, nema stav na terenu, potreban mentalitet.
Arteta je imao dovoljno vremena da ostvari napredak, dobio je i neka pojačanja koja je tražio, donio je sramotan pristup u derbiju, izgubiti nije problem nego je frka kad te protivnik pojede na terenu da se zapitas šta si radio proteklih godinu dana i kusur.
S ovakvom igrom i pristupom ni Slavija se neće proći, patnja će bit svakako.
Arteta je imao dovoljno vremena da ostvari napredak, dobio je i neka pojačanja koja je tražio, donio je sramotan pristup u derbiju, izgubiti nije problem nego je frka kad te protivnik pojede na terenu da se zapitas šta si radio proteklih godinu dana i kusur.
S ovakvom igrom i pristupom ni Slavija se neće proći, patnja će bit svakako.
Bolji smo fudbal igrali u onoj zadnjoj Wengerovoj sezoni nego ovo smeće, pa pod Emeryem nismo ovako igrali, a njegov period je bio grozan
I pored svega završio je peti u prvoj sezoni i dobio otkaz na osmoj poziciji, ne tražim mnogo samo da se pravedno sude treneri, Arteta je zaslužio otkaz zajedno sa haverom Eduom
Dodaj da je Emery sa Iwobijem, Kitarijanom, Kolašincem, Mustafijem završio na petoj poziciji
Il je izgleda sad slabija ekipa nego prije? Ne kontam, svugdje treneri dobiju po ušima kad rezultati ne idu, samo kod nas su navijači zadovolji i smatraju desetu poziciju " progresom "
Možda tebi ne smeta, meni smeta, nek se sudi Arteti kao i Emeryu pa neću progovoriti nijedne
Sreća njegova pa nema navijača, samo ću to reći
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 apr 2021, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Žao mi je mambe, nadam se da će fokus biti na menadžeru a ne na štoperu.
⚜️~⚜️~⚜️
Šutaj redom a kreni od Artete
Fudbal se nije pokusao igrati, tu se prica zavrsava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I evo sad pitanje
Zbog čega smo deveti-deseti
Jel zbog tvrdoglavog qrtona Artete koji nije htio da igra Ozila ili BILO KOJU KREATIVNU DESETKU na terenu, tek kad je ESR došao do izražaja, spasili smo ono malo sezone što se moglo
11 poraza već
i još jednom, alibi trener, defanzivna postavka da se igra na bod ili minimalan poraz, jer poslije ima milion opravdanja, **** pristup gdje riječ fudbal ne postoji, već samo alibi za trenera kako je neka individualna greška razlog poraza
a to što je liverpool imao 14 pokušaja naspram naša dva i to gdje je jedan bio Cedricov slabašan šut i Pepeov skok glavom
ne mogu da vjerujem da smo spali na ovo
Zbog čega smo deveti-deseti
Jel zbog tvrdoglavog qrtona Artete koji nije htio da igra Ozila ili BILO KOJU KREATIVNU DESETKU na terenu, tek kad je ESR došao do izražaja, spasili smo ono malo sezone što se moglo
11 poraza već
i još jednom, alibi trener, defanzivna postavka da se igra na bod ili minimalan poraz, jer poslije ima milion opravdanja, **** pristup gdje riječ fudbal ne postoji, već samo alibi za trenera kako je neka individualna greška razlog poraza
a to što je liverpool imao 14 pokušaja naspram naša dva i to gdje je jedan bio Cedricov slabašan šut i Pepeov skok glavom
ne mogu da vjerujem da smo spali na ovo
Do igrača je
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 apr 2021, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Since 2003, Arsenal have managed three or fewer shots five times in the Premier League - four of those have been in games under Mikel Arteta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nadam se da će Barselona da zaganja Artetu, zajedno sa Bellerinom u paketu
Koji još negativni rekord da oborimo?
Sinoc smo imali najgori xG otkako se isti racuna ( 0.09). Protiv onakve odbrane kojoj gol nije dao samo onaj koji nije pokusao. Mi smo uspjeli ustvarit historijski los xG.
Sve vise i vise imamo utakmica gdje izadjemo na teren i ocito ne pokusavamo igrati ikakav fudbal. Cak i laici su vidjeli da smo se predali, i da nam nije cilj bio napadati. To cak ni Emery nije praktikovao
Sve vise i vise imamo utakmica gdje izadjemo na teren i ocito ne pokusavamo igrati ikakav fudbal. Cak i laici su vidjeli da smo se predali, i da nam nije cilj bio napadati. To cak ni Emery nije praktikovao
Shkodran Mustafi missed Schalke’s 2-1 loss to Bayer Leverkusen yesterday due to ‘sporting reasons’. Schalke manager Dimitrios Grammozis has been hugely disappointed in his performances since joining in February & risks him ‘not playing a second more’ this season. [BILD] #afc
Ljudi moja nasa uprava je ovom covjeku ponudila novi ugovor, a najgori tim u Njemackoj ga je odstranio potpuno iz ekipe. Sta to govori o Eduu i Arteti?
Ljudi moja nasa uprava je ovom covjeku ponudila novi ugovor, a najgori tim u Njemackoj ga je odstranio potpuno iz ekipe. Sta to govori o Eduu i Arteti?
Nemoj tako Luiz i Holding će da dobiju nove ugovore takođerBrokula je napisao/la: ↑04 apr 2021, 18:16Shkodran Mustafi missed Schalke’s 2-1 loss to Bayer Leverkusen yesterday due to ‘sporting reasons’. Schalke manager Dimitrios Grammozis has been hugely disappointed in his performances since joining in February & risks him ‘not playing a second more’ this season. [BILD] #afc
- AshburtonG
- Kontakt:
Arteti ako se ne zahvale na kraju sezone, onda fakat ovaj klub nema nikakvih ambicija, osim pljackanja navijaca i pravljenja novca. Pitanje je dokle ce im ici, jer jedno veze automatski drugo.
Valjda ce ova korona kriza natjerati vlasnike da od kluba traze rezultate kako bi pokrili gubitke
Artetasexuals
Frajer ima jači PR od Ozila na društvenim mrežama, mogao bi u SDA lagano, poklapa se
Frajer ima jači PR od Ozila na društvenim mrežama, mogao bi u SDA lagano, poklapa se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.