Ma taj je ja mislim vec u avionu za Cardif. Valja odraditi neki kratki photo shooting sa gangnam style-om nebi li zamazo oci torpedovcima..terabajt je napisao/la:ne mogu da docekam press da cujem dinu kako place![]()
![]()
.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
kup je bitno proći dalje, ali kako pitari trenutno igraju bilo bi šteta ne namlatiti ih pošteno.amko27 je napisao/la:realno ako sl dvije pobjedimo idemo na +8 glavnom konkurentu....u kupu u prvoj utakmici je bitno ne primiti gol, mada bit ce tesko jer ce oni sve snage uloziti u to takmicenje....
Kazu ispred stadiona pojeo Dino rumenog Ibrakovica 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako dobijemo siroki kuci titula je nasa. 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
...pa ne mogu da vjerujem! Hvala ti Boze!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hvala Zebi, ovaj rezultat nam itekako odgovara ali i dalje mislim da nam je Siroki najveci konkurent za titulu.A ovim nasim sto su unaprijed sve znali pa i to da je dogovoreno da Sarajevo dobije Olimpika recicu samo jedno, isti ste Dino Selimovic, ako brate imate dokaze dajte ih nadleznim institucijama a ako ne prestanite srati vise.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ne umiju oni ni srediti, ni kupiti, ni pošteno, ni sa milionima, u svakoj varijanti oni ne umiju.
Kako bih volio da izignorisemo pitare, da ih ostavimo sa njihovim problemima, da ih ne pilamo.Cini mi se da bi im to teze palo nego da visimo na njihovoj temi i zezamo ih.
Ja sam za to da se hitno vratimo na našu temu i nastavimo priču o srijedi, utakmici četvrtfinala kupa.
Ja sam za to da se hitno vratimo na našu temu i nastavimo priču o srijedi, utakmici četvrtfinala kupa.
upravo takodino lj je napisao/la:Hvala Zebi, ovaj rezultat nam itekako odgovara ali i dalje mislim da nam je Siroki najveci konkurent za titulu.A ovim nasim sto su unaprijed sve znali pa i to da je dogovoreno da Sarajevo dobije Olimpika recicu samo jedno, isti ste Dino Selimovic, ako brate imate dokaze dajte ih nadleznim institucijama a ako ne prestanite srati vise.
a o pitarima treba polemisati u vezi kupa, što se prvenstva tiče tu nam je glavni konkurent široki i tekma sa njima bi mogla tj akobogda trebala sve riješiti
FKZ1921 je napisao/la:Kako bih volio da izignorisemo pitare, da ih ostavimo sa njihovim problemima, da ih ne pilamo.Cini mi se da bi im to teze palo nego da visimo na njihovoj temi i zezamo ih.

radije bi da čujem njihove dojmove sa tekme.
ChWilla je napisao/la:ne umiju oni ni srediti, ni kupiti, ni pošteno, ni sa milionima, u svakoj varijanti oni ne umiju.

Pa je li dovoljan Safet da ih opise u svemu???

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
valjda je bio dino na kosevu i snimio gdje su tanki, da to ara kazni u srijedu !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Mene samo strah nase fizicke (ne)spreme...
- corleone87
- Kontakt:
TANki su oni na svim pozicijama a najtanji na onoj poziciji u glavi..fedeltafrotta je napisao/la:valjda je bio dino na kosevu i snimio gdje su tanki, da to ara kazni u srijedu !

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ma nisu ni drugi ništa bolji. a ako misliš na derbi tu se uvijek izvuče par dodatnih boca kisika.... odnekudAdmiral_TM87 je napisao/la:Mene samo strah nase fizicke (ne)spreme...
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 mar 2014, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
džaba sve kad nema između ušiju i između nogu. da ronaldo dođe taj bi ga mentalitet uzeo pod svoje i propao bi k'o kauč.
Mene bi duša bolila da nas oni izbace iz kupa.
Nadam se da su nasi čvrsto na zemlji!
Nadam se da su nasi čvrsto na zemlji!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nećemo pretjerivati, meni jaran govori da su se fakat ispromašivali u prvom i da su od sedam ili osam zicera samo jedan put pospremili u mrežu.
Fazon je što su oni sada psihički totalno down i to moramo iskoristiti, mada bih ja lično sada odmah potpisao ispadanje iz Kupa, a da na kraju uzmemo titulu.
Fazon je što su oni sada psihički totalno down i to moramo iskoristiti, mada bih ja lično sada odmah potpisao ispadanje iz Kupa, a da na kraju uzmemo titulu.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Igrali su protiv ekipe u kojoj su igrala dva kadeta. Gojak nema ni jedan juniorski nastup.AdamSmith je napisao/la:Ma nećemo pretjerivati, meni jaran govori da su se fakat ispromašivali u prvom i da su od sedam ili osam zicera samo jedan put pospremili u mrežu.
ma da je gracić mikija radio m poslao na teren oni bi opet našli načina da ne pobijede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.