FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ooo ooo zajkoooo zajkooo
-
- Kontakt:

SVI NA DERBI
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte samo letiti pred rudu. Zebi kapa dole...
Ali ovo je ipak opasna sitvacija po nas. Oni su ostali praznih ruku, a imali su dosta sansi. Sjecam se vrlo dobro derbija iz 2009, kada su oni skoro na identican nacin u Sirokom izgubili sve, a promasili sto niko ne moze. Dosli na Grbavicu pa digose sva tri boda.
Zato oprez i pamet u glavu.
ooooo Zajko Zebaaaaa..

ooooo Zajko Zebaaaaa..

ne mogu da docekam press da cujem dinu kako place
.

Ali, oni imaju sve papire. Koj rek"o? Dino rek"oElegant je napisao/la:Sad kad im uleti neka inspekcija

- corleone87
- Kontakt:
Vase priča i sva furanja,
smaraju nas vec godinama.
Nikad nećes biti prvak ti
dok je ŽELJE moje ljubaviiiiiiiiiiiiiiiii
Kako ce da se ori u srijedu..
smaraju nas vec godinama.
Nikad nećes biti prvak ti
dok je ŽELJE moje ljubaviiiiiiiiiiiiiiiii
Kako ce da se ori u srijedu..

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
ništa ovo pretjerano ne znači za predstojeću tekmu u kupu. ali za prvenstvo bogami nije svejedno 3 ili 5 bodova...DzoleZeljo je napisao/la:Nemojte samo letiti pred rudu. Zebi kapa dole...Ali ovo je ipak opasna sitvacija po nas. Oni su ostali praznih ruku, a imali su dosta sansi. Sjecam se vrlo dobro derbija iz 2009, kada su oni skoro na identican nacin u Sirokom izgubili sve, a promasili sto niko ne moze. Dosli na Grbavicu pa digose sva tri boda.
ooooo Zajko Zebaaaaa..![]()

- JosipBukal
- Kontakt:
Neke se stvari ne mogu platiti novcemterabajt je napisao/la:ne mogu da docekam press da cujem dinu kako place![]()
![]()
.

- bistrikboy
- Kontakt:
e sad je tek steta zbog dva prosuta boda u Bijeljini...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zeba u k...c te ljubim kralju
-
- Kontakt:
bazdareni je napisao/la:Zeba u k...c te ljubim kralju

ja baš mislim da sad i nije neka šteta, a bila bi velika da su dobili.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sto ih sjeba Zajko Zeba.. 
divovi sa neba haha

divovi sa neba haha
Ne treba se puno radovat naš konkurent za titulu još nam je za petama (Široki Brijeg) a ima lagan raspored. Okrenuti se kupu u srijedu dobiti to samo se nadam da ih nećem potcjeniti ko i Olimpic(s razlogom) i izvesti Juniore i mi a imamo ih na bacanje u prvom timu.
Zašto Zajko 83minut zašto

Zašto Zajko 83minut zašto

ko abdulahu ne da maket... 

imamo i mi dobar raspored. ma kakva je ova liga, stvarno je već godinama teško ne biti prvienelinho je napisao/la:Ne treba se puno radovat naš konkurent za titulu još nam je za petama (Široki Brijeg) a ima lagan raspored. Okrenuti se kupu u srijedu dobiti to samo se nadam da ih nećem potcjeniti ko i Olimpic(s razlogom) i izvesti Juniore i mi a imamo ih na bacanje u prvom timu.
Zašto Zajko 83minut zašto![]()

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 09 mar 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
realno ako sl dvije pobjedimo idemo na +8 glavnom konkurentu....u kupu u prvoj utakmici je bitno ne primiti gol, mada bit ce tesko jer ce oni sve snage uloziti u to takmicenje
....
edit: sad ce Amar vratiti Zebu na kraju sezone, zavrsio je sta je trebao.

edit: sad ce Amar vratiti Zebu na kraju sezone, zavrsio je sta je trebao.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 09 mar 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Cwirek, grbavicka1921 i 56 gostiju.