FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alpasinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alpasinac » 30 okt 2015, 21:17

kraljlavova je napisao/la:Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati
BIlo mi je dovoljno samo ovo pročitati i shvatiti koliko si ozbiljan :wave:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 21:18

Otvoren je kamp, zavrsena je prva faza koliko ja znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2015, 21:18

kraljlavova je napisao/la:Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati
Ne gradimo mi nikakav kaNp, tako da nije ni cudo sto nije zavrseno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2015, 21:19

Informisi se ubleho!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 okt 2015, 21:21

Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 okt 2015, 21:23

MortemHz je napisao/la:Otvoren je kamp, zavrsena je prva faza koliko ja znam
Koja je to prva faza samo mi reci koliko ja znam to su tereni a samo je jedan gotov sa umjetnom travom

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 okt 2015, 21:24

Halo KIMBA nemoj vise rahmeta ti

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 okt 2015, 21:35

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Halo KIMBA nemoj vise rahmeta ti
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 30 okt 2015, 21:37

:rol: :rol: :rol: :rol: joj provala danas na temi života mi :tokralju: :urnebes:

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 30 okt 2015, 21:40

@socrates znam cijelu pricu. Jesic je otjerao Stepanova kao i Ostrakovica, a i ovu trojicu.

Vjeruj mi da znam, mogu ti i na PP reci ako te jos neki detalji zanimaju.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 okt 2015, 21:42

kinosvra je napisao/la:@socrates znam cijelu pricu. Jesic je otjerao Stepanova kao i Ostrakovica, a i ovu trojicu.

Vjeruj mi da znam, mogu ti i na PP reci ako te jos neki detalji zanimaju.
Imam i ja Inbox, a zanimaju me detalji... :D
Samo Saraj'vo.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 21:42

Možeš li i meni ako nije problem?

Ovaj gore kralj :D Bilo je za očekivati da će odma menadžerčići krenuti sa spinovanjem javnosti ;)
4.10.2009.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 okt 2015, 21:44

Daj copy paste :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 30 okt 2015, 21:48

kraljlavova je napisao/la:Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
Clanak je objavljen prije 3-4 mjeseca :
Kao što možete vidjeti teren sa umjetnom travom je postavljen, kao i teren sa prirodnom travom, uskoro kreće i izgradnja reflektora na ova dva terena. Treba istaći da se radi i na trećem terenu sa prirodnom travom, ali da bi on trebao biti gotov tek krajem godine obzirom da ćemo morati čekati da se trava koja je posijana “primi” za podlogu.
Al ti se trudi i dalje :thumbup:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 okt 2015, 21:58

hzkg je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Zasto bojkot igraca pa jednostavno su ih pojedini clanovi uprave reketirali potpisivali su jedno na papir a za uzvrat su ispod stola uzimali procenat ja sam blago receno ostao zatecen sa mnogim stvarima ne mogu da vjerujem jos sebi pa ljudi su prokockali velike pare do sada samo je jedan teren sa umjetnom travom zavrsen a ovo drugo vec kopaju ponovo
Kao što možete vidjeti teren sa umjetnom travom je postavljen, kao i teren sa prirodnom travom, uskoro kreće i izgradnja reflektora na ova dva terena. Treba istaći da se radi i na trećem terenu sa prirodnom travom, ali da bi on trebao biti gotov tek krajem godine obzirom da ćemo morati čekati da se trava koja je posijana “primi” za podlogu.
problem je u tome sto su ostali na tom ternu sa umjetnom travom a ovaj sa pravom travom su bili zavrsili ali je nastao problem kad je revizija skoro bila ustanovljeno je da su katastrofalno uradili prikazali jedno a drugo ugradili pa je tan naredio da se to ispocetka sve uradi a ovi nasi su vec ispucali sve bonuse za te terene ako te vec zanima odes do butmira pa ces sve vidjeti kakvo je stanje
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 30 okt 2015, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 30 okt 2015, 21:58

Nadam se da će Amer sutra početi umjesto Okića, opet je u depresiji frajer. Džaba ga je forsirati kad njega "ono njegovo" opali, zakuj ga za klupu dok opet ne dođe sebi.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 30 okt 2015, 22:10

slika

Ova ekipa bi bila strasna :(
orde del male

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 30 okt 2015, 22:10

kraljlavova je napisao/la:
hzkg je napisao/la:
problem je u tome sto su ostali na tom ternu sa umjetnom travom a ovaj sa pravom travom su bili zavrsili ali je nastao problem kad je revizija skoro bila ustanovljeno je da su katastrofalno uradili prikazali jedno a drugo ugradili pa je tan naredio da se to ispocetka sve uradi a ovi nasi su vec ispucali sve bonuse za te terene ako te vec zanima odes do butmira pa ces sve vidjeti kakvo je stanje
kralj :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 30 okt 2015, 22:12

Mozda je frajer u pravu, ne vidim razloga da ga napadate.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 okt 2015, 22:18

kraljlavova je napisao/la:Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Hahaha joj brata prije mjesec dana govori da su trenirali Pazarcani trenirali,a sad demantuje, idi na kaNp pa vidi brate. Prvo provjerite pa onda piši
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Fouzi1, Lecler, Lokomotifa, N3R3D, Noke995, TETRAPAK i 67 gostiju.