Stvarno sta je sa novim golmanom?Besic je napisao/la:Jesu riješeni više papiri za onog golmana imal ko kakav info ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
aj sad napisite za ove suspendovane kao i stepanova , sta je ko pojedinacno tacno uradio pa dobio suspenziju ? nikako da uhvatim tacno ??
- PitarBordo
- Kontakt:
A jest maca stoposto... Plač... Čudi me da se nije pojavio još... Znam da ga nije bilo zadugo i 2 minuta nakon tekme protiv Doboja maca se ukaza piše kontra šefa...MojGradMojKlub je napisao/la:da nije ovo macahzPitarBordo je napisao/la:
A ima nas i ovakvih... (komentar na službenoj fb stranici)
a ustvari nije, ima on svoj akaunt husara agencyprije bi mogao biti @sarajlijca, on drži kapetana na avataru

Samo Saraj'vo.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sarajlije moje dobre, s obzirom da dolazim samostalno na tekmu, jel mi bolje na istok ili zapad i koja je cijena ulaznica?
Izvinjavam se na off topicu!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
istok 8 ako zelis da slusas svakakve psovke, najvise upucene pream igracima Sarajeva, moguce zaluta neka i prema vasim
...a zapad je 10, uvijek bila gospodska tribina 

Pyro is not a crime !
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma istok ako hoćeš da se nasmiješ, samo nije baš mirna tribina ko zapad, mada i da te skontaju svi do jednog ko si i šta si čisto sumnjam da bi ti iko išta, al' eto uvijek se može naći neka budala, tako da ti je što se neke sigurnosti tiče puno bolja varijanta zapad - uglavnom stariji ljudi sa manjom djecom, mirnija raja, ženskinje i takoPasha_car_aga je napisao/la:Sarajlije moje dobre, s obzirom da dolazim samostalno na tekmu, jel mi bolje na istok ili zapad i koja je cijena ulaznica?

a ima istine i u ovom što @thec priča, repertoar psovki ponajviše zavisi od kretnje rezultata, tj. kome će biti upučivane, vašim ili našim

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi ti preporucio zapadPasha_car_aga je napisao/la:Sarajlije moje dobre, s obzirom da dolazim samostalno na tekmu, jel mi bolje na istok ili zapad i koja je cijena ulaznica?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
na istoku je raja!
Ovi burazru
Sto te musalate na zapad
Octo nisu dugo bili ti
U nas je svugdje haos
Sto te musalate na zapad
Octo nisu dugo bili ti
U nas je svugdje haos
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Istok je nepredvidljiva tribina. Dosta agresive ima tu. Pojedinih ekipica koje su uvijek spremne na konflikt
Tako da je i moja preporuka zapad.
I ako nas sada ne dobijete, tesko da cete uskoro. Ne pamtim kada smo imali tanji kadar, povrede i sve to.

I ako nas sada ne dobijete, tesko da cete uskoro. Ne pamtim kada smo imali tanji kadar, povrede i sve to.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Hvala momci,MojGradMojKlub je napisao/la:Ma istok ako hoćeš da se nasmiješ, samo nije baš mirna tribina ko zapad, mada i da te skontaju svi do jednog ko si i šta si čisto sumnjam da bi ti iko išta, al' eto uvijek se može naći neka budala, tako da ti je što se neke sigurnosti tiče puno bolja varijanta zapad - uglavnom stariji ljudi sa manjom djecom, mirnija raja, ženskinje i takoPasha_car_aga je napisao/la:Sarajlije moje dobre, s obzirom da dolazim samostalno na tekmu, jel mi bolje na istok ili zapad i koja je cijena ulaznica?
a ima istine i u ovom što @thec priča, repertoar psovki ponajviše zavisi od kretnje rezultata, tj. kome će biti upučivane, vašim ili našim
Ma ne planiram se kriti, a i da hoću ne znam, previše sam temperamentan (nerviram se).
Idem onda na zapad s jaranom, da u rahatluku odgledamo tekmu.
Bolji neka pobijedi!
PitarBordo je napisao/la:
Pa upravu je lik za okica i radovca 10000000%.
Ić'e 'vako
Berberović
Velkoski
Okić
Radovac
Berberović
Velkoski
Okić
Radovac
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dobro makar je i pocelo al se nadam da ce makedonca mahaca protjerati iz zemlje,zatim alkosa okica,dzemu ako se ne uozbilji i takodze radovca vratiti u juniore ako ima jos pravo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja način izražavanja i vrijeđanje lika koji je nakon toliko vremena počinje ozbiljno da riješava probleme...tenpenny je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Pa upravu je lik za okica i radovca 10000000%.
Da te to nije zabolilo jer ti Ivan dobi nogu napokon?
Ah likova.
Samo Saraj'vo.
Squad v Sloboda : Plakalo , Trifković , Kadušić , Herić , Kallasi , Berberović , Okić ,Duljević , Al, Bekić , Am, Bekić, Velkoski , Benko , Rustemović, Kovačević, Mihojević , Hebibović i Veledžić .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Samo hrabro Ješiću ima ih još za počistiti kad si već krenuo, odlična prilika i za upravu da se izvuče iz ovog sranja u koje su se uvalili.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Svaka cast Jesicu za ovaj potez , puna podrska
Sto se tice sastava vise bih volio da Kovacevic igra u sredini , a Berberovic/Mihojevic sa Barbaricem . Ostatak 11 se zna osim Kadusic ili Kallasi

Sto se tice sastava vise bih volio da Kovacevic igra u sredini , a Berberovic/Mihojevic sa Barbaricem . Ostatak 11 se zna osim Kadusic ili Kallasi
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Re: Odg: FK Sarajevo
Joj forum na aparatima
:D, citam kako pisete za Dzemu, ja sam cuo da Jesic predlozio Dzemu u strucni stab sa njim, jer ga je trenirao od ranije, sad ne znam koliko je istina :ugeek:

Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.