dimitrijevic je napisao/la:Nokte sam pocupao sve,teska utakmica,mi losi,nespremni...u Zrinjskom stoperi grozni i kostali su ih pobjede.Filip nesiguran,ali nas je vadio,nasa dva stopera neuigrana i nesigurna,Stana i Sejo jedini spremni izgleda u ovoj ekipi uz jos dva maskimalno igraca.Zola ne moze igrati jos uvijek,Jamak ni sjena onog igraca,Eldar bolji Zole i Jamaka.Tomic je uz Aru nas najbolji igrac i njih dvojica su iznijeli ovu utakmicu,Selim i Dado solidni. Svraku sam ostavio zadnjeg jer je daleko najgori bio...sto se mene tice nek odigra derbi ovako i nek se oprosti od svetinje odmah,katastrofa ziva..prije je barem spreman bio i nesto pokusavao.
Izuzetno vazna pobjeda i to je samo bitno,raja je dosla u pristojnom broju i do kraja bodrila igrace,nema sta,a morat cemo biti puno bolji protiv komsija u srijedu.S merakom cu sutra gledati derbi na Kosevu,a i Siroki je kiksao
Armin Hodzic !
Naprijed Plavi!
ja i ti kao da nismo gledali istu utakmicu,stoperi najjaci dio naseg tima uz hodzica al evo moje procjene:
loncaric:jedno izlijetanje i par dobrih intervencija,po meni jedna od boljih njegovih utakmica
stanic:iskreno po meni bi protiv sarajeva trebao igrati lijevog bocnog jer je izgleda navikao na tu lijevu stranu
bucan:simeunovic ga pravio budalom u prvom kao da ga nema al vidno se popravio u drugom
bogdanovic:momak odigrao za cistu 9-ku,imao je jedno lose dodavanje al u svakom slucaju jedan od boljih
zeljkovic:frajer nas danas najjaci igrac,srcem odigrao kao da je nase dijete(trebali bi se ovi nasi malo ugledati kako se bori)
hasanovic:iskreno danas nit smrdi nit mirise,djelovao je skroz nezainteresovano
zolotic:duga pauza i iskreno nije to onaj stari zola,vidno primjetan strah od duela,imao par losih dodavanja al iskreno moze on jos puno bolje
jamak:njegove lopte imaju oci,njemu treba tomo pored jer mu je puno lakse nego sa svrakom
svraka:po meni najgori danas,totalno nezainteresovan za igru naprijed i nazad da pomogne bucanu
selimovic:u onom trenutku kada je sa zeljkovicem usao u konflikt prosto sam pobudalio,pa covjece citavu utakmicu ,nema duela,nema otkrivanja, i onda me odusevi kod drugog gola sa prekrasnom loptom za hodzica,frajer konstantano nema ga i odjednom bljesne njegov gol ili asistencija,mislim da on treba zelji i ne treba ga napadati
hodzic:fenomenalan,uz zeljkovica cista 10,najjaci nas napadac u zadnjih 10 godina.....u srijedu nek ponovi ovo od danas.
ramic:frajer fakat zasluzuje da bude prvih 11 sa onih zadnjih petnaest minuta sto je bio pokazao je vise od svrake koji je bio 90 min
sadikovic:mali je jedan od boljih nasih mladjih igraca,treba samo bolji bit u duelu(srcaniji)al vrijeme je pred njim
po meni za derbi promjeniti stanu s bucanom,kerla stoper sa bogdanovicem,zeljkovic desno i gore umjesto svrake staviti hodzica i u spic ramica,i tu na zadnjeg veznog staviti svraku umjesto hasanovica
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!