FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 20 mar 2010, 14:34

Bekriću se fakat nikad nije skandiralo koliko se ja sjecam,a jedan je od glavnih igraca i to vec godinama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 14:43

Ibrahim Šehić je najbolji golman u BiH(Još jedan koji neće dočekati fan stranicu)

De­ve­de­se­tih je go­di­na bio naj­bo­lji gol­man u BiH, u ta­daš­njoj Prvoj li­gi. Bra­nio je za mla­du po­tom i za A re­pre­zen­ta­ci­ju. Za mla­de je bra­nio ka­da je se­le­ktor bio Ner­min Ha­džia­hme­to­vić, a u toj ge­ne­ra­ci­ji bi­li su još: Alen i Enes Me­ša­no­vić, Jol­dić, Biš­če­vić, Gra­nov, Ra­hi­mić, Ho­šić, Sa­li­ha­mi­džić, Mu­ra­to­vić, Ka­va­zo­vić, Co­ca­lić, Av­dić, To­pić, Uš­ču­plić, Smaj­la­gić, Će­nan, Ha­džia­hme­to­vić, Pe­lić... U naj­bo­ljoj bh se­le­kci­ji bra­nio je kod Mi­še Smaj­lo­vi­ća i Fa­ru­ka Ha­dži­be­gi­ća, bo­re­ći se sa Ke­na­nom Be­ći­re­vi­ćem, Al­mi­rom To­ljom, Ame­lom Muj­či­no­vi­ćem, To­mi­sla­vom Pi­pli­com za mjes­to na go­lu.

Upo­znao tur­ski i grčki Ki­par

Za­pa­že­nu, ali ne im­pre­si­vnu, ka­ko se na­go­vje­šta­va­lo, ka­ri­je­ru gra­dio je u Že­lji, ma­lo u Ru­si­ji, pot­vrdio se u Ru­mu­ni­ji, a na Ki­pru je sti­gao tek upo­zna­ti ka­ko iz­gle­da grčki i tur­ski dio gra­da. Zbog po­vre­de se vra­tio ku­ći. O Adna­nu Gu­ši je ri­ječ, tre­ne­ru u stru­čnom šta­bu Že­lje­zni­ča­ra.

Šta mo­že Že­ljo u pro­lje­tnom di­je­lu?

- Odra­đu­je­mo uta­kmi­cu po uta­kmi­cu, a naš je cilj Evro­pa. Sve­je­dno, ho­će li to bi­ti kroz kup ili li­gu, ma­da mo­že­mo na oba ko­lo­sje­ka. Ne op­te­re­ću­je­mo se, naj­va­žni­je da su na­vi­ja­či za­do­vo­ljni, da je Grba­vi­ca sve pu­ni­ja. Tre­ner Amar Osim zna­la­čki gra­di atmo­sfe­ru u ti­mu i oko klu­ba.

Ko je Vaš naj­ve­ći ri­val u po­ho­du za po­zi­ci­je ko­je vo­de u Evro­pu?

- Ši­ro­ki, Bo­rac, Ve­lež, Zrinj­ski... Do­bro, tu je i Sa­ra­je­vo, ali su Ši­ro­ki i Bo­rac opa­sni­ji.

Ne ci­je­ni­te bor­do tim pre­vi­še?

- Naj­vi­še ci­je­nim svoj tim, ali mo­ra se re­ći da je Ši­ro­ki or­ga­ni­zo­va­ni­ji klub.

Sa­fet Su­šić ima dva vrsna gol­ma­na: Ha­sa­gi­ća i Be­go­vi­ća. Ka­da bi ste tre­ba­li pre­dlo­ži­ti kan­di­da­ta za re­pre­zen­ta­ci­ju, ko­ga bi pre­dlo­ži­li?

- Bez us­tru­ča­va­nja Ibru Še­hi­ća.

Pri­je ne­go «stran­ce» Su­pi­ća i Gra­hov­ca?

- Ap­so­lu­tno. Su­pić ne bra­ni u Ru­mu­ni­ji. To sam i pre­tpos­ta­vio jer u Te­mi­šva­ru bra­ni Pan­te­li­mon, ko­ji bra­ni za ru­mun­sku re­pre­zen­ta­ci­ju. Adu­ti su mu gol­man­ski kva­li­te­ti i nje­go­va 22 lje­ta. Gra­ho­vac bra­ni, dok je Ba­otić na klu­pi. Še­hi­ća naj­bo­lje po­zna­jem.

Ko­je su mu na­ja­če kva­li­te­te?

- Gol­man­ski je do­bro ško­lo­van kod Ese Ibra­hi­mo­vi­ća, pro­šao je sve se­le­kci­je, mlad je, a ima dos­ta uta­kmi­ca. Pro­šle je go­di­ne bra­nio po­vri­je­đen, sa­da se opo­ra­vio i na­ja­vio je da će bi­ti naj­bo­lji gol­man u BiH. U što i ja vje­ru­jem. Ka­pi­ten je Že­lje, mla­de re­pre­zen­ta­ci­je i ako Su­šić tre­ba ne­kog zva­ti, Še­hić je naj­lo­gi­čni­je rje­še­nje.

Mu­zu­ro­vić je bio naj­bo­lji!

Bo­ji­te li se ako bi mo­ra­li na gol, s ob­zi­rom da ste tre­ći gol­man u Že­lji?

- Prvo, ne vje­ru­jem da će­mo do­ći u tu si­tu­aci­ju, jer su Še­hić i Ra­do­še­vić odli­čno pri­pre­mlje­ni i sjaj­ni gol­ma­ni. Ako bi se de­si­lo da sta­nem na gol, na­vi­ja­či ne tre­ba­ju bri­nu­ti. Bra­nio sam u pri­pre­mnom pe­ri­odu, mo­gao sam i ov­dje u ne­kom klu­bu bra­ni­ti, ali sam pro­cje­nio da je bo­lje opre­dje­li­ti se za tre­ner­ski po­sao.

Ima­te A li­cen­cu, ho­će­te li us­ko­ro po­la­ga­ti za Pro­fi?

- Ne­ma po­tre­be, kao tre­ne­ru gol­ma­na do­vo­ljna mi je A li­cen­ca. Ka­da bu­de spe­ci­ja­li­za­ci­ja za gol­ma­ne na UEFA pro­gra­mu, vje­ro­va­tno ću sko­knu­ti do Ru­mu­ni­je, gdje sam pro­veo ne­ko­li­ko se­zo­na.

Mno­gi sma­tra­ju da je Ći­ro Bla­že­vić, od svih se­le­kto­ra na­pra­vio naj­vi­še, ne­ki mi­sle da je Ba­ka Sli­ško­vić os­tva­rio ve­će do­me­te, a ko­ga Vi iz­dva­ja­te od se­le­kto­ra?

- Fu­ad Mu­zu­ro­vić je bio naj­bo­lji se­le­ktor i čo­vjek. Da ni­je bi­lo boj­ko­ta re­pre­zen­ta­ci­je i vas no­vi­na­ra ko­ji nis­te sa is­tim ža­rom pra­ti­li Mu­zu­ro­vi­ća kao Ći­ru, vje­ro­va­tno bi pos­ti­gli vi­še. Uos­ta­lom, Mu­zu­ro­vić je pre­uzeo re­pre­zen­ta­ci­ju ka­da je sve bi­lo iz­gu­blje­no, a drža­li smo Tur­sku u « ša­hu» do po­slje­dnje se­kun­de. Ne­dos­ta­ja­lo nam je ma­lo sre­će u Grčkoj, da os­tva­ri­mo sen­za­ci­ju. Za me­ne je Fu­ko bio na­bo­lji - izja­vio je za «San» Adnan Gu­šo, ko­ji je u gol­man­skoj ka­ri­je­ri bra­nio za se­le­kci­ju Svi­je­ta na opro­šta­ju Ru­mu­na Po­pes­kua, ali i pro­tiv se­le­kci­je Svi­je­ta na Ko­še­vu u ma­ju 2000. go­di­ne.

S. Si­na­no­vić

Zmaj i Ko­še­vo

Va­ša naj­bo­lja i naj­go­ra uta­kmi­ca?

- Naj­dra­ža po­bje­da i uta­kmi­ca je bi­la 1998. go­di­ne pro­tiv Sa­ra­je­va na Ko­še­vu. Bi­la je to ne­po­no­vo­lji­va ge­ne­ra­ci­ja sa; Hu­ri­ćem, Že­ri­ćem, Zu­ba­no­vi­ćem, Biš­če­vi­ćem, Kur­tom, Vaz­dom, Gre­di­ćem, Ku­ni­ćem, Fa­ti­ćem, Mu­lao­sma­no­vi­ćem, Pe­hli­ćem, Šo­po­vi­ćem, Mu­ha­re­mo­vi­ćem... Naj­sla­bi­ja je pro­tiv Tra­vni­ka ka­da smo fa­so­va­li če­ti­ri ko­ma­da. Sve što je išlo pre­ma go­lu, za­vrši­lo je u mo­joj mre­ži. Po do­brom ne pam­tim ni uta­kmi­cu sa Zma­jom na Grba­vi­ci. Igra­na je pod ču­dnim okol­nos­ti­ma. Ja sam do­bro bra­nio, ali sam opet pri­mio, mi­slim če­ti­ri go­la. Čak sam i je­da­na­es­te­rac od­bra­nio Mu­ra­to­vi­ću - pri­sje­ća se Gu­šo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 20 mar 2010, 15:16

ljudi moji, htio to neko priznat il ne, Mirsad Beslija je izmislio fudbal il ti nogomet za vecinu igraca u nasoj ligi!!! i zato svi oni koji nesto glume i zele da nesto isprovociraju nemaju veze... cinjenica je da nije fiz najspremniji al jbg ko zna zna... a Mirsad zna i o tome ne treba raspravljat...
a sto se tice tribina... cinjenica je da jug kvari ona lijeva strana (kad se pogleda sa sjevera) jer bilo bi bilje naci modus da se prebace na sjever al...jbg sve ima svoje razloge... dosta navijaca recimo dolazi na sjever jer im se ne svidjaju vodje na jugu...pa i to treba uzeti u razmatranje... mogu raci u svoje ime da ne idem na jug od kako je Keno prestao voditi jug... cast svima al nekako to nije to... jbg sve se okrece pa ce i to doci na svoje... et pozz

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 20 mar 2010, 15:24

blueheart je napisao/la:ljudi moji, htio to neko priznat il ne, Mirsad Beslija je izmislio fudbal il ti nogomet za vecinu igraca u nasoj ligi!!! i zato svi oni koji nesto glume i zele da nesto isprovociraju nemaju veze... cinjenica je da nije fiz najspremniji al jbg ko zna zna... a Mirsad zna i o tome ne treba raspravljat...
a sto se tice tribina... cinjenica je da jug kvari ona lijeva strana (kad se pogleda sa sjevera) jer bilo bi bilje naci modus da se prebace na sjever al...jbg sve ima svoje razloge... dosta navijaca recimo dolazi na sjever jer im se ne svidjaju vodje na jugu...pa i to treba uzeti u razmatranje... mogu raci u svoje ime da ne idem na jug od kako je Keno prestao voditi jug... cast svima al nekako to nije to... jbg sve se okrece pa ce i to doci na svoje... et pozz

Slazem se u potpunosti.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 15:26

Mi bi se prošetali ligom i kupom da je Mirsad u formi k'o nekad. A što je najtužnije, nije ni u godinama.
Zna on nama biti koristan i ovako, i lično sam mu zahvalan što je uopšte prihvatio da u ono vrijeme dođe u ŽELJU, bez da ima ikakve naročite koristi od toga. Nema više one brzine u njemu, prodornosti. Skoro sve u mjestu radi.
I Alen se teško izvlači iz ofsajda, kad već govorim o fizičkoj spremi igrača.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 mar 2010, 15:33

Željovac je napisao/la:Dosta tih pljuvača ima averziju naročito prema našim mlađim igračima. Ne d'o dragi Bog da je neki naš junior igr'o k'o Lazo prošlu polusezonu. Izgubio bi volju za životom, a poprilično sam siguran da ne bi završio sa fan stranicom(Nemam ništa ni protiv Popoviće, ni te stranice). Ne cijene svoje i ubiše se da u ovom slučaju Srbijancima pokažu kako su dobri, kako im ništa ne zamijeraju isl. Svaka čast i Ćulumu, ali da je iz naše škole i da je hattrick dao na debiju, ne bi mu niko skandirao. Ovako mu je na prvoj prijateljskoj utakmici skandirano, što mnogi za godine igranja u ŽELJI i ostavljanja srca na terenu, nikad ne dožive!
Tako neki lik na jugu, na prvi dodir H. Bešlije s loptom govori "veze on nema" i tako hinjski huška ostale. Dođem na forum, i samo su za tog igrača komentari tipa "bilmez" i "ograjis'o". Nadam se samo da ne čita nikad forum.
S druge strane, kako god igr'o, "Lazo" ga s milinom može posjećivati.
Sta si se jarane ufatio Laze, momku su navijaci napravili fan club, a kad sam mu rekao za njega mislio je da ga neko loži. Posto ga znam, mogu ti reci da je extra momak i nenametljiv a pogotovo medijski iako sam cuo da je prije odlaska u Francusku imao ponude Partizana i Zvjezde na stolu al bilo mu je tako dobro(finansiski) u Čukaričkom da nije imao potrebe da ide. Isto je i za Radovanovicev fan club- zezancija , niko od njih ne glumi zvjezdu i svi su vise nego ocaani Željom i navijacima, Mirko nije ni gledao ugovor pri potpisivanju jer je zelio igrati za klub kojem doje 5000 gled.( Olimpik-pripremna) tako da braniti debila H.Besliju napadajuci druge igrace nije fino ili si navikao na tipove ala Rascic koji danas ljube željin grb a sutra njanjajva

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 15:36

Pogrešno si shvatio da imam nešto lično protiv Popovića. Njega sam samo uzeo za primjer igrača sa strane. Čak sam i napisao da nemam ništa protiv njega ni protiv njegove fan stranice! I ti opet nešto imaš da objašnjavaš i Harisa zoveš debilom! Zašto je debil? Jadan si ti kad ne možeš ništa bez vrijeđanja napisati, pa i kad nemaš razloga za to! Brukaš se!

Visca el Višća!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 mar 2010, 15:44

Željovac je napisao/la:Pogrešno si shvatio da imam nešto lično protiv Popovića. Njega sam samo uzeo za primjer igrača sa strane. Čak sam i napisao da nemam ništa protiv njega ni protiv njegove fan stranice! I ti opet nešto imaš da objašnjavaš i Harisa zoveš debilom! Zašto je debil? Jadan si ti kad ne možeš ništa bez vrijeđanja napisati, pa i kad nemaš razloga za to! Brukaš se!
Ovo mu nije prvi put da se vraca na Grbavicu, vec ga neko gura iako kazu da na treninzima radi dobro , debilom ga smatram zbog nacina na koji je promasio onu priliku, sjecas li se njegovog nacina trcanja( kad je mahao rukama) prije 2-3 god. zbog takvih igraca kao on i onog nesretnika Sadikovica sto je igrao prosle god. ja koji sam u zadnjih 25god. gledao 90 posto Željinih tekmi na Grbavici, prestao bi da dolazim.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 15:59

Hahahahaha. Debil je jer je promašio priliku :D Nisam trebao ulaziti u raspravu s tobom. Upravu si, mračne sile tjeraju Amara da ga stavi u prvih 11. Ili Amar jednostavno nema pojma. Nešto od to dvoje je garant.
Ja lično više volim da se sjećam kako se Haris poigravao sa igračima Dinama i u Zagrebu i na Grbavici. Trener Dinama, Kuže bio opčinjen 18-godišnjakom i rekao da će ga pomno pratiti. Da nije imao tako teške povrede, davno bi igrao za neki profitabilniji, da ne kažem veći, klub. I sad je možda i najbrži igrač lige i nadam se da će uspjeti uprkos svima vama "nedebilima" ;)
I naravno, nadam se da ćeš i prestati da dolaziš zbog Bešlije, kako kažeš.

Visca el Višća!

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 20 mar 2010, 16:07

@blueheart, slažem se to za Bešlija, igračina je to, kako god mislili neki i pljuvali ga, inače raduje me optimizam Osima, dali nam se to smiješe tri boda protiv Zrinjskog...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 mar 2010, 16:12

Željovac je napisao/la:Hahahahaha. Debil je jer je promašio priliku :D Nisam trebao ulaziti u raspravu s tobom. Upravu si, mračne sile tjeraju Amara da ga stavi u prvih 11. Ili Amar jednostavno nema pojma. Nešto od to dvoje je garant.
Ja lično više volim da se sjećam kako se Haris poigravao sa igračima Dinama i u Zagrebu i na Grbavici. Trener Dinama, Kuže bio opčinjen 18-godišnjakom i rekao da će ga pomno pratiti. Da nije imao tako teške povrede, davno bi igrao za neki profitabilniji, da ne kažem veći, klub. I sad je možda i najbrži igrač lige i nadam se da će uspjeti uprkos svima vama "nedebilima" ;)
Posto imas Beslijinu inteligenciju i ne trebamo da raspravljamo ali napisao sam nacin na koji je promasio priliku a i ja se nadam da cete vas dvojica naci neku svoju LEDINU

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 20 mar 2010, 16:27

djale je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Hahahahaha. Debil je jer je promašio priliku :D Nisam trebao ulaziti u raspravu s tobom. Upravu si, mračne sile tjeraju Amara da ga stavi u prvih 11. Ili Amar jednostavno nema pojma. Nešto od to dvoje je garant.
Posto imas Beslijinu inteligenciju i ne trebamo da raspravljamo ali napisao sam nacin na koji je promasio priliku a i ja se nadam da cete vas dvojica naci neku svoju LEDINU
ne kontam kako ti neko ko igra srce za tvoj voljeni klub moze biti debil... tako ste govorili i za joldica, baotica i jos bruku igraca... nevjerujem da iko na svijetu, osim balkanaca, moze reci za igraca iz vlastitog kluba, da je debil... a ja vama je i sehic debil, i mali mehic, beslija je star, culum slabo okretan, colic nevalja, bekric seljak, jedini igrac kojeg niko nije vrijedjao je mesanovic, ali uskoro ce i to... ;) e neznam onda samo kako smo drugi na tabeli... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 mar 2010, 16:29

djale je napisao/la:
Očito da tvoja inteligencija nadilazi vrijeme i prostor. Hajde molim te reci Amaru da je Bešlija debil, pomozi ŽELJI, nemoj tako bistre zaključke ljubomorno čuvati samo za sebe ;) Da ga se odmah riješi, da ne zauzima mjesto ni na treningu ni na utakmicama.

Visca el Višća!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 mar 2010, 16:41

edotm87 je napisao/la:
djale je napisao/la:
ne kontam kako ti neko ko igra srce za tvoj voljeni klub moze biti debil... tako ste govorili i za joldica, baotica i jos bruku igraca... nevjerujem da iko na svijetu, osim balkanaca, moze reci za igraca iz vlastitog kluba, da je debil... a ja vama je i sehic debil, i mali mehic, beslija je star, culum slabo okretan, colic nevalja, bekric seljak, jedini igrac kojeg niko nije vrijedjao je mesanovic, ali uskoro ce i to... ;) e neznam onda samo kako smo drugi na tabeli... ;)
JARO OVDJE JE RJEC SAMO O H.BESLIJI, A O IGRACIMA KOJE SI STAVIO U KOŠ S NJIM JA LICNO IMAM VELIKO MISLJENJE.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 mar 2010, 16:46

Ma bitno je da im je plata legla tako da im motiva pred sutrasnju utakmicu nece faliti a i Bucan se vraca pa Osim nece imati problema po desnoj strani :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 mar 2010, 16:48

Neka se ponovi Pecara i Siroki Brijeg ..... 0:2 8-)
× Plava krv ispod koze ×

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 20 mar 2010, 17:34

zna li ko kolko je karta u utorak i moze li se sa godisnjom uci?
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 mar 2010, 17:39

arapinho1 je napisao/la:zna li ko kolko je karta u utorak i moze li se sa godisnjom uci?
na kup tekme nemozes sa godisnjom, a karte ce vjerovatno biti kao uobicajeno. :?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 mar 2010, 17:45

Redom su padali Laktaši, Leotar, Čelik, Široki Brijeg, Zvijezda... Pet pobjeda u nizu, 7 u 8 posljednjih utakmica (nesretni poraz od Sarajeva) uz gol razliku 16:6! Izgleda impresivno, a da li će Željezničar nastaviti pobjedonosni niz u Mostaru? Protivnik je sve osim lagan, ali vremena kada su se bodovi gubili pri ulasku igrača u autobus su stvar prošlosti.

Utakmica u Mostaru bit će od velike važnosti za obje ekipe. Sigurno je jedino da će i jedni i drugi ići na pobjedu, dok bi bod malo više zadovoljio apetite našeg tima. Zrinjski je sa dvije vezane pobjede ispravio kiks protiv Zvijezde (0:1) i nastoji se pobjedom probiti u sami vrh dok bi Željo sa 3 mogao i na prvo mjesto, poslije mnogo vremena.

Igrači i stručni štab Željezničara trenutno se nalaze u Međugorju, gdje se pripremaju za predsojeći meč, što je samo još jedna potvrda koliko se ozbiljno pristupa ovoj utakmici. U tim se vraćaju svi igrači osim Kerle (2 utakmice suspenzije zbog crvenog kartona u Širokom) a nastup Višće je pod znakom pitanja jer je tokom sedmice trenirao smanjenim intenzitetom zbog povrede. Domaćim će nedostajati vrlo važan igrač Žuržinov te Ivanković, tako da se može reći da će domaćin nastupiti znatno oslabljen.

Željo se iz Mostara vraćao sa dobrim rezultatima i sa dosta lošijim sastavom od današnjeg. Posebno se pamti visoka pobjeda od 5:1 zabilježena 2004. godine. Interesantno je da je u toj utakmici jedini gol za domaće postigao Luka Modrić, danas igrač Totenhema. U prvom meču na Grbavici Zrinjski se pokazao u dobrom izdanju i zasluženo odnio bod. Bilo je 1:1, s tim da su gosti možda bili i bliže pobjedi.

fkz.com
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 20 mar 2010, 17:50

0-0 borac - siroki mislim da je ovo rezultat koji nama odgovara, ostajemo 90% na 2 mjestu nakon ovog kola
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.