RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
a sta ocekujes od tima koji je u 5 utakmica dao samo jedan gol,i to neku frljoku protiv leotara,budi realan,sta se moze sa ovakvom ekipom uraditi?
Vi ne berite brigu za nas. Gledaj šta će Želja uraditi do kraja.ScooTeR je napisao/la:Velez ima tezak raspored,dolazi im zeljo,zrinjski,borac,bice tesko da se izvucete!
Neka se vasa uprava zabrine da ne odete u 2 ligu,pogledajte raspored,neka vam je sa srecom,pozz
Who dares, wins !
Osvojiti duplu krunuNeToBoLa je napisao/la:Vi ne berite brigu za nas. Gledaj šta će Želja uraditi do kraja.ScooTeR je napisao/la:Velez ima tezak raspored,dolazi im zeljo,zrinjski,borac,bice tesko da se izvucete!
Neka se vasa uprava zabrine da ne odete u 2 ligu,pogledajte raspored,neka vam je sa srecom,pozz

Ne brinem se ja prijatelju za NAS,mi cemo aBd biti prvaci,nego mi zao veleza,jedino vas gotivim iz ove lige.NeToBoLa je napisao/la:Vi ne berite brigu za nas. Gledaj šta će Želja uraditi do kraja.ScooTeR je napisao/la:Velez ima tezak raspored,dolazi im zeljo,zrinjski,borac,bice tesko da se izvucete!
Dosta godina vas kradu.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ne očekujem je.beno ništa, ali isto tako ne pišem kako ćemo sve izgubiti ... znači nisam vidovita džemila i ne mogu znati hoćemo li dobiti sve do kraja, ali isto tako ne mogu znati ni da ćemo izgubiti ...AMADUDI je napisao/la:a sta ocekujes od tima koji je u 5 utakmica dao samo jedan gol,i to neku frljoku protiv leotara,budi realan,sta se moze sa ovakvom ekipom uraditi?
Takvi postovi su potpuno nepotrebni ...
Ljudi nas posteno dobili. Borili su se igraci Rudara posteno citavu utakmicu i kad sam vidio kako mi indolentno igramo,odmah sam znao da ce mo ga danas popusiti.Nismo sanse stvorili osim sto je Merzic pogodio precku u prvom poluvremenu glavom.Cestitam gostima na zasluzenoj pobjedi,a nasi igraci nisu zasluzili ni 0 izuzev Bandovica.Isto ko da su dosli sa rajom na izlet pa razbacili lopte pa ono ko nije bitno ko dobije e tako su se ponasali
Ovo je sramota ko sve nosi Velezov dres,neki ne mogu igrati ni na turnirima mjesnih zajednica
Velez treba korjenite promjene,prvo od glave(uprava) pa do igraca(mrs svi),ovo nista ne valja ovako kako je trenutno,klub srozase na nulu
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Naredno kolo igraju Rudar i Slavija,šta mislite ko će dobiti.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Rudar nabrijan sad do ja**a!exbabilon je napisao/la:Naredno kolo igraju Rudar i Slavija,šta mislite ko će dobiti.
2-1
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Samo da znate da nas je Bandovic spasio ciste katastrofe. 0-3 je moglo biti. Ostali cista NULA. I zasto je Demic zajebavo ove sa centralne tribine ? Bile su psovke sa obe strane. Nisam vidio jer nisam bio na toj tribini.
PS Mirza dao ostavku
PS Mirza dao ostavku
Vidi volio bi naravno da nisam upravu,ali kad sagledas malo bolje lose je ovo i to jako lose,najgore u svemu tome sto je iz godine u godinu uvijek isto,kao prepisano,samo do kada ce nam mazat oci da je krenulo na bolje.i neka je Mirza otisao i neka povede Tanu sa sobom,i sva ova pojacanja koja su doveli osim Bandovica koji je jedina svijetla tacka u ovom trenutku.MoR je napisao/la:Ne očekujem je.beno ništa, ali isto tako ne pišem kako ćemo sve izgubiti ... znači nisam vidovita džemila i ne mogu znati hoćemo li dobiti sve do kraja, ali isto tako ne mogu znati ni da ćemo izgubiti ...AMADUDI je napisao/la:a sta ocekujes od tima koji je u 5 utakmica dao samo jedan gol,i to neku frljoku protiv leotara,budi realan,sta se moze sa ovakvom ekipom uraditi?
Takvi postovi su potpuno nepotrebni ...
O kakvim promjenama rođak više da pričamo? Pa godinama se ponavlja ista priča, identična, GODINAMA. Muka mi je kad pomislim kakvi su sve debili vodili ovaj klub, te kakvi su sve debili igrali za ovaj klub, muka mi ! Treba krenuti od jakog omladinskog pogona, stvoriti sve uslove za rad sa djecom i nadati se rezultatu ... uopšte nije važno koju ligu ćemo igrati u tom periodu, jer kuća se gradi od temelja, a temelj kluba treba da bude omladinski pogon.rodjak je napisao/la:Ljudi nas posteno dobili. Borili su se igraci Rudara posteno citavu utakmicu i kad sam vidio kako mi indolentno igramo,odmah sam znao da ce mo ga danas popusiti.Nismo sanse stvorili osim sto je Merzic pogodio precku u prvom poluvremenu glavom.Cestitam gostima na zasluzenoj pobjedi,a nasi igraci nisu zasluzili ni 0 izuzev Bandovica.Isto ko da su dosli sa rajom na izlet pa razbacili lopte pa ono ko nije bitno ko dobije e tako su se ponasali![]()
![]()
Ovo je sramota ko sve nosi Velezov dres,neki ne mogu igrati ni na turnirima mjesnih zajednica
Velez treba korjenite promjene,prvo od glave(uprava) pa do igraca(mrs svi),ovo nista ne valja ovako kako je trenutno,klub srozase na nulu
![]()
FORZA VELEZ
Još jedna važna stvar, treba se riješiti mahalskog/malograđanskog mentaliteta koji se uvukao i u Mostar i među navijače Veleža. Ostaviti (pri)gradske priče i furati zdrav fazon i zdrav klub ...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Idite i večeras u Piramidu pa ločite,sve vam **** po spisku da vam ****.
Znate li,vi papci od igrača,koliko ljudi živi za Velež,u Mostaru,u Hercegovini,U BiH,u Americi,u Danskoj...mater da vam ****.
Za vas se organiziraju crvene noći,za vas se skupljaju pare,za vas se kupuje autobus i šta nudite zauzvrat???
Mirza je otišao,Tana treba istim stopama pod hitno,on je grobar Veleža.
Dejan Bandović,tom momku treba napraviti spomenik na Musali.Moramo ga zadržati.
Ljut sam,ogorčen sam,ja bih ih večeras sve postrojio i javno vršio testiranje na drogu.
Svi znamo da su igrački limitirani ali i Gatuso je limitiran pa čovjek grize,a šta oni rade?
NEMA opravdanja za katastrofalnu realizaciju,NEMA!
I za kraj,terajte se u tri lepe materine!
Znate li,vi papci od igrača,koliko ljudi živi za Velež,u Mostaru,u Hercegovini,U BiH,u Americi,u Danskoj...mater da vam ****.
Za vas se organiziraju crvene noći,za vas se skupljaju pare,za vas se kupuje autobus i šta nudite zauzvrat???
Ljut sam,ogorčen sam,ja bih ih večeras sve postrojio i javno vršio testiranje na drogu.
Svi znamo da su igrački limitirani ali i Gatuso je limitiran pa čovjek grize,a šta oni rade?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I samo da dodam,evo danas nema kiše,Zekić je izbacio stolove vani,**** vas on,vi njega.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
E , pa nek' me zapamti stadion u Vrapcicima kad' sam zadnji put bio na njemu
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nemojte tako ljudi, Rudar je bio u sto puta goroj situaciji pa smo sve vise bili uz njega svaka utakmica 1 000 ljudi a gubili od zelje 0 5 borca 1 3 i tako... Samo hrabro i bice bolje, niste losa ekipa...
Pozdrav iz Prijedora
Pozdrav iz Prijedora

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Elementarni sportski rezon se ne postuje !! Da imas barem u prvih 11 najspremnije i najborbenije igrace i da izgledaju normalno i da vode normala sportski zivot. Zimus Zolj out Djeno out , a Pehlic i Hiros in . Smijesno i nisam iznenadjen borbom za opstanak.
Nek to prvo srede i onaj droga test. Pa tek onda prica o formacijama i efikasnosti, to je prica za normalne klubove, kao sto je npr. Zvijezda Gradacac, SB, Zeljo,Rudar ...
One pare za bus poklonote djeci bez roditelja veci je sevab i racionalnije je !!!!
Nek to prvo srede i onaj droga test. Pa tek onda prica o formacijama i efikasnosti, to je prica za normalne klubove, kao sto je npr. Zvijezda Gradacac, SB, Zeljo,Rudar ...
One pare za bus poklonote djeci bez roditelja veci je sevab i racionalnije je !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo bih te upitao koliko? Mislim da nam posjeta zadnjih godina govori dovoljno, ostalim nabrojenim lokacijama u tom postu svaka čast ...tepsija je napisao/la:Idite i večeras u Piramidu pa ločite,sve vam **** po spisku da vam ****.
tepsija je napisao/la:I samo da dodam,evo danas nema kiše,Zekić je izbacio stolove vani,**** vas on,vi njega.
svaka cast,ali treba ovo jednom rijesiti za sva vremena,ili mi ili oni,10 godina nas za nos vuku isto hajvane...
-
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Elementarni sportski rezon se ne postuje !! Da imas barem u prvih 11 najspremnije i najborbenije igrace i da izgledaju normalno i da vode normala sportski zivot. Zimus Zolj out Djeno out , a Pehlic i Hiros in . Smijesno i nisam iznenadjen borbom za opstanak.
Kimbo, kad ti dadnes novac za bus tad mozes imat udjela u tome gdje taj novac ide. Ako ti se ne ucestvuje - nemoj. Ali ne unistavaj ono sto drugi grade. S postovanjem.
Mirza odletio - zasluzeno. Imao je priliku i nije je iskoristio. Samo sad se pitam gdje cemo naci trenera u ovom momentu?
A Velez trenutno ne opravdava niti pripreme po Evropi niti podrsku koju dobiva sa svih strana.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
sreća pa se bliži kraj prvenstva, treba sada biti hladne glave.....
sada je pitanje ko bi mogao preuzeti klub?
sada je pitanje ko bi mogao preuzeti klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.