Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 24 avg 2010, 20:08

Unforgotten je napisao/la:A ko bi je to igrao ako Masch dođe. Busquets možda
Budi siguran da će Busquets igrati i ako Masch dođe. ;)
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 20:11

Unforgotten je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi Liverpoolu dosao ovaj Caceres,a ni Hleb nije los,samo sto oni nemaju mjesta u Barci,a posto u Liverpoolu i nije neka bajna situacija,ovi bi sigurno mogli zaigrati.Mascherano ionako ne bi igrao prvu postavu u Barci,mada tesko da ce do ovog transfera ikako i doci,ako vec nije bilo nekog dogovora.
A ko bi je to igrao ako Masch dođe. Busquets možda :?
ljudske kvalitete su mu nula,al igracina je samo takva,neki se ne sjecaju kako su se ronaldinho i messi igrali protiv liverpoola onda,jednom rjeci nikako,,trebal jos rec da i tad mocani kaka u finalu u atini nije nista pokazo sto ce svaki navijac milana potvrdit,,covjek ce svakog moguceg igraca zaustavit,,ubjedljivo najbolji klizeci start ima,,neki spominju grubost i kartone,a ne znaju da je samo 2 il 3 crvena u liverpoolu dobio,znaci jedan po sezoni
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 avg 2010, 20:12

Treba Gero (ne ovaj naš moderator ;) ) ono ciganče argentinsko dobro našamarat :twisted:
Retard glupi, kakvo je ovo nepoštivanje svetog dresa i ekipe koja je od njeg napravila igrača...
Kakva yebena razmjena sa Barcom, taj Caceres je glup k'o konj, samo penale pravi, a Hlebovo je prošlo ima 5 godina...Masno majmunčinu naplatiti (ako neko hoce dat fine pare) i dovesti jednog ekstra igrača za te pare.....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2010, 20:12

Priča li se šta o mogućim novim vlasnicima? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 24 avg 2010, 20:13

Phill Jackson je napisao/la:
Unforgotten je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Dobro bi Liverpoolu dosao ovaj Caceres,a ni Hleb nije los,samo sto oni nemaju mjesta u Barci,a posto u Liverpoolu i nije neka bajna situacija,ovi bi sigurno mogli zaigrati.Mascherano ionako ne bi igrao prvu postavu u Barci,mada tesko da ce do ovog transfera ikako i doci,ako vec nije bilo nekog dogovora.
A ko bi je to igrao ako Masch dođe. Busquets možda :?
ljudske kvalitete su mu nula,al igracina je samo takva,neki se ne sjecaju kako su se ronaldinho i messi igrali protiv liverpoola onda,jednom rjeci nikako,,trebal jos rec da i tad mocani kaka u finalu u atini nije nista pokazo sto ce svaki navijac milana potvrdit,,covjek ce svakog moguceg igraca zaustavit,,ubjedljivo najbolji klizeci start ima,,neki spominju grubost i kartone,a ne znaju da je samo 2 il 3 crvena u liverpoolu dobio,znaci jedan po sezoni
Slažem se u svemu sa tobom, kralju :!:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 20:15

Hare_BvB je napisao/la:Treba Gero (ne ovaj naš moderator ;) ) ono ciganče argentinsko dobro našamarat :twisted:
Retard glupi, kakvo je ovo nepoštivanje svetog dresa i ekipe koja je od njeg napravila igrača...
Kakva yebena razmjena sa Barcom, taj Caceres je glup k'o konj, samo penale pravi, a Hlebovo je prošlo ima 5 godina...Masno majmunčinu naplatiti (ako neko hoce dat fine pare) i dovesti jednog ekstra igrača za te pare.....
i oni glume,mogu dat 16-18 miliona za caceresa koji je imo jednu normalnu sezonu u strasnom recreativu(posudba iz villareala),pa onda chygrynskog 20 i nesto miliona platit,da ne pricam o onom transferu ibre kad su boljeg napadaca i brdo kesa za njega dali,a lafo nemogu popisanih 25 miliona za kapitena argentine i igraca koji bi i maradonu da igra zaustavio
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 24 avg 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 24 avg 2010, 20:15

Carlo je napisao/la:Priča li se šta o mogućim novim vlasnicima? :D
Da, navodno neki Keith Harris zastupa nekog klijenta koji je jako blizu da ponudi svotu za klub. Harris je ucestvovao u prodaji Aston Ville, Citya i West Hama, i kaze da nijedan od ovih sto se spominju u novinama nije njegov klijent.
Proud to be a Red

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 avg 2010, 20:16

Ako se pominje Caceres kao kandidat za trade, treba prihvatiti objerucke. Lik je predobar igrac, sto je i pokazao na SP-u.
Eno navijaci Juventusa jos zale sto ga nisu kupili. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 20:17

Te price su normalne, igraci su prijatelji i normalno da pricaju jedni o drugima, pogotovo to da bi voljeli igrati zajedno. Messi je jedino koliko ja znam reko da bi volio vidjeti Maskerana u Barci, al to nikakve veze sa realnoscu nema, nije Messi taj koji pregovara i dovodi igrace, tu se pitaju treneri u uprave klubova. A za Fabregasa se isto tako pricalo, najvise se spominjalo ono kad su mu obuk li dres Barce, a niko ne spominje da mu je taj dres obukao upravo golman Liverpoola Reina, dakle, to su njihove zajebancije , i igraci su ljudi i svasta pricaju i rade, al oni se ne pitaju puno u vezi transfera.

Nismo mi zeljni da nam dodje Maskerano, niti imamo sta protiv Liverpoola, ako je klub poslao malu ponudu to je zato sto nam i ne treba toliko, i ako Liverpool ne bude htio da ga proda nemamo mi nista protiv. Da nam treba. klepili bi lagano ti 2 6 miliona koliko Liverpool trazi i doveli ga, prosle godine toliko smo Cirginskog platili.

Ja licno oduvijek simpatisem Liverpool i volio bi da s e vrati u sami vrh, ako bi neki Barcini igraci koji kod nas nemaju mjesta tu mogli pomoci dobro i jest , ako ne oni onda bilo ko drugi. Vasa situacija je takva da nemate para za transfera velikih i morate traziti dobra rjesenja medju jeftinim igracima.

Lako je reci da ga treba masno naplatiti, samo pitanje je hoce li ga neko masno platiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 20:21

Romariooo je napisao/la:Te price su normalne, igraci su prijatelji i normalno da pricaju jedni o drugima, pogotovo to da bi voljeli igrati zajedno. Messi je jedino koliko ja znam reko da bi volio vidjeti Maskerana u Barci, al to nikakve veze sa realnoscu nema, nije Messi taj koji pregovara i dovodi igrace, tu se pitaju treneri u uprave klubova. A za Fabregasa se isto tako pricalo, najvise se spominjalo ono kad su mu obuk li dres Barce, a niko ne spominje da mu je taj dres obukao upravo golman Liverpoola Reina, dakle, to su njihove zajebancije , i igraci su ljudi i svasta pricaju i rade, al oni se ne pitaju puno u vezi transfera.

Nismo mi zeljni da nam dodje Maskerano, niti imamo sta protiv Liverpoola, ako je klub poslao malu ponudu to je zato sto nam i ne treba toliko, i ako Liverpool ne bude htio da ga proda nemamo mi nista protiv. Da nam treba. klepili bi lagano ti 2 6 miliona koliko Liverpool trazi i doveli ga, prosle godine toliko smo Cirginskog platili.

Ja licno oduvijek simpatisem Liverpool i volio bi da s e vrati u sami vrh, ako bi neki Barcini igraci koji kod nas nemaju mjesta tu mogli pomoci dobro i jest , ako ne oni onda bilo ko drugi. Vasa situacija je takva da nemate para za transfera velikih i morate traziti dobra rjesenja medju jeftinim igracima.

Lako je reci da ga treba masno naplatiti, samo pitanje je hoce li ga neko masno platiti
bas je normalno remetit atmosferu u drugim klubovima zbog takvih izjava :roll: eto sam kazes za cigrinskog,,znaci koga vi pravite budalom,,nismo ni mi s kruske pali,neprovjerenog igraca iz slabijeg kluba i lige tolko placate,a hocete puno boljeg igraca iz puno jace lige,kluba i repke jeftinije dovest,,da nije smjesno bilo bi zalosno,nismo mi merhamet il unicef

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2010, 20:24

Spirit of Shankly je napisao/la:
Da, navodno neki Keith Harris zastupa nekog klijenta koji je jako blizu da ponudi svotu za klub. Harris je ucestvovao u prodaji Aston Ville, Citya i West Hama, i kaze da nijedan od ovih sto se spominju u novinama nije njegov klijent.
Mada nevjerujem da će išta od toga biti :roll:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 20:27

Carlo je napisao/la:
naravno da nece kad je covjek zaduzen za prodaju kluba broughton vatreni navijac londonskog cska,,bas mu je u interesu da nadje sto boljeg kupca,,nije motku siso pa da rivalu kluba za koji navija dovede extra bogate vlasnike i tako ugrozi svoj klub

Spirit of Shankly
Kontakt:

Post Postao/la Spirit of Shankly » 24 avg 2010, 20:28

Carlo je napisao/la:
Pa ovaj Harris je poznat po tome sto je ucestvovao u prodaji puno klubova. Prije dvije godine je bio savjetnik onog Kharafija koji nas je trebao preuzeti, i covjek na samom kraju odustao od kupnje kluba. Proslo ga. Tako da nista nije nemoguce. Ali kaze da ce to najvjerovatnije biti poslije septembra.
Proud to be a Red

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 20:32

hahah, mi smo unicef i time se ponosimo.

Ne kazem ja buraz da ne vrijedi Maskerano tih 26 miliona koliko trazite za njega, vrijedi mozda i vise, samo Barci mozda ne vrijedi jer vec ima izgradjenu ekipu i on bi tu najvjerovatnije bio samo zamjena. On jeste sjajan defanzivac, al nam takvi toliko i ne trebaju, jer mi uglavnom napadamo.

Barca ne vrsi nikakav pritisak za njega, on evo vec duze prica kako bi zelio otici iz Liverpoola, sta mi imamo s tim. To sto je on seljacina i ne postuje veliki Liverpool, ni to nije do Barce, nego do njega. Da nam treba platila bi ga i 40 miliona, al ne treba toliko pa zato i nudimo te mogucnosti razmjene uz manje para, pa Liverpool ako hoce nek pristane, ako ne nikom nista.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 20:39

Liverpool Keen On Lille Defender: Hodgson Eyes Mathieu Debuchy

Roy Hodgson is considering a bid for Lille defender, Mathieu Debuchy. **** suggest that the Liverpool boss is interested in the versatile right-back who can also play in the defensive midfield position.

Debuchy, who has been nicknamed the Terminator due to his fearless playing style, is reportedly available for a cut price fee of only £2M.

eto na sta smo spali,a kad se sjetim kako se rafi zamjeralo za polovnjake,,brasna mi nemamo,,trener nam je najmanji problem,ko da i rafa i woy ne bi htjeli igrace od po 15-20 miliona,,onu stoku americku da gore ne bi popiso,,za ramazan zbog njih moras svasta pricat :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2010, 20:42

Propao transfer Končeskog zbog Roya. Vlasnik Fulema reče da ih je izdao Roy i sada neće da ima nikakve veze s njim.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 avg 2010, 20:47

mislim da zaista od kada su nam dosli Ameri da mi zapravo od tada igramo losee,....,.,.,.Neznam stvarno ja sam rekao da Hodgson nije za Liverpool ali kao sto rece bavarac Van Gall je bio propao pa se dize i dovede zamal do tri titule.....nadam se da bi to mogao uraditi i Hodgson.:D...iako ja licno ne vjerujem u njega....tek je pocetak sezone i nadam se boljim rezultatima...mislim da svi mi zelimo pobjede protiv WBA i Birminghama ako ijednu kiksamo od te dvije zaista onda nece biti dobro....vrhunac bi bio kad bi ispali od Trabzona al nevjerujem da oni mogu protiv nas,,,,,znaci sledece tri utakmice bez poraza bi trebale da budu....
You'll never walk alone.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 avg 2010, 20:55

Nemate razloga za velike neke brige jos uvijek, tek su dva kola odigrana, tek nakon 5-6 kola moze se analizirat dublje, milion puta se desilo da ekipa pocne slabo pa onda uhvati ritam. Petprosle sezone tako je i Barca pocela sa epom na klupi, poraz od Numancije i remi protiv Racinga, a kasnije, a na kraju smo uzeli 6 titula. Vi ste imali i dva jaka protivnika, tako da jos nije vrijeme za alarm, vidjecemo sta ce biti u narednim utakmicama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 24 avg 2010, 20:59

Mislim da ova situacija oko smrdljivog argentinca utice na ostale igrace,kad tu dodamo da je roy tek dosao i da to sve treba da se uklopi,par novih igraca da se uigraju,par nisu kalibar za Liverpool i toga se treba rjesit...finansijska situacija nije najbolja...prodaja kluba nikako da se rjesi,cole crveni,jovanovic jos treba da se privikne ne EPl,torres da uhvati onu pravu formu...tek kad se sve ovo rijesi mozemo ocekivat onaj pravi liverpool dotad mozemo samo nagadjat formacije,pojacanja itd itd al ipak treba sacekat sigurno da nismo imali srece u prva dva kola pa nece nas valjda ta nesreca pratit do kraja,,,ja mislim da nece i onda mislim da idu bolji dani...naravno prvo se rjesiti amera i igraca koji misle da su veci od svetinje,jesu al u qrcu...a danasnje omladineee
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 24 avg 2010, 21:01

kurdt je napisao/la: Daj i nama da citamo clanak hocemo i mi da se obrazujemo
http://uk.eurosport.yahoo.com/24082010/ ... o-rot.html
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.