Po meni ga nije trebalo ni dovodit.. A nasi su trabali znat da je ova tekma pod rizikom i trabali su dovest specijalce, a ne dopustit ovo da se desi...GradacacC je napisao/la:Pa sta je trebalo ga držat da imamo specijalce na utakmici ?jasmin25 je napisao/la:Cim su otjerali Aljukica, vise nema ni spacijalaca na tekmi... Ma bravo Zvijezdo unistise te...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
To je već druga stvar, politika već poznato pametnih ljudi u klubujasmin25 je napisao/la:Po meni ga nije trebalo ni dovodit.. A nasi su trabali znat da je ova tekma pod rizikom i trabali su dovest specijalce, a ne dopustit ovo da se desi...GradacacC je napisao/la:Pa sta je trebalo ga držat da imamo specijalce na utakmici ?jasmin25 je napisao/la:Cim su otjerali Aljukica, vise nema ni spacijalaca na tekmi... Ma bravo Zvijezdo unistise te...

Ehhh kamo srece da ima pametnih u nasem klubu, cast izuzecima poput Nurde....
Ja ne znam u cijoj nadleznosti je to da se specijalci angazuju, pa gdje god dodju navijaci Borca to je utakmica visokog rizika, danas iz cista mira, bez ikakve potrebe preskacu ograde i idu na nase redare i navijace, zbog cegaa??nadam se da ce ponovo bit uvedena zabrana za gostujuce navijace, bar nekim skupinama jer ovo danas je sramotno i smijesno.
Sto se utakmice tice bolji smo bili..nece **** u gol
Avdukic izvadio 2-3 mrtva zicera, sve u svemu nije lose, crveni Jahicu dzaba..ono nije bilo za kartona al ajd i moram se osvrnut na Bubu..momak igra pravo dobro, danas ubjedljivo nas najbolji igrac..br 26 vise smetao po onoj lijevos strani nego sto je pomagao Senciu.
Sto se utakmice tice bolji smo bili..nece **** u gol

Utakmica solidna.Zvijezda je trebala pobijediti najbolju ekipu u BiH.Avdukić dokazao zasto je golman repke.Ordagić-čista destka.
Bagri ciganskoj dozivotno zabranit da gledaju utakmice!Ovakvo smece ima samo Banja Luka !!! FUJ!!!Brezovac je napisao/la:Ja ne znam u cijoj nadleznosti je to da se specijalci angazuju, pa gdje god dodju navijaci Borca to je utakmica visokog rizika, danas iz cista mira, bez ikakve potrebe preskacu ograde i idu na nase redare i navijace, zbog cegaa??nadam se da ce ponovo bit uvedena zabrana za gostujuce navijace, bar nekim skupinama jer ovo danas je sramotno i smijesno.
Sto se utakmice tice bolji smo bili..nece **** u golAvdukic izvadio 2-3 mrtva zicera, sve u svemu nije lose, crveni Jahicu dzaba..ono nije bilo za kartona al ajd i moram se osvrnut na Bubu..momak igra pravo dobro, danas ubjedljivo nas najbolji igrac..br 26 vise smetao po onoj lijevos strani nego sto je pomagao Senciu.
ORGANIZATOR KRIV ZNA SE DA DIVLJACI DOLAZE U GRADACAC I DA TREBAJU SPECIJALCI
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Analizirajuci danasnju utakmicu ja bi posao od ljepsi stvari,a to je da je Zvijezda zaigrala posljednjih 15-tak minuta gdje je mreza Borca sacuvana samo zahvaljujuci Avdukicu.Drago mi je da je moja ocekivanja ispunio mladi Ordagic,Dieeta se borio kao lav svaka cast,Husic bio solidan,Stancevskom prosjek popravio prekrasan go.Ostala tkz.ciljana pojacanja na nivou nizerazrednih klubova.Tome se moze dodati da smo cak mogli i pobjediti Borac koji je dosao oslabljen i pod psihozom finansiske krize,a isto tako smo mogli i izgubit sto bi nas bacilo u psiholosku krizu tako da i sa nerijesenim rezultatom mozemo biti zadovoljni.Ruzne detalje nebi komentariso,ali me jedino cudi da pojedinci iz kluba do sada nisu znali da utakmice sa Borcem su utakmice visokog rizika.
Žao najorganizovanijom klubu platit kornjače.Da su bili ne bi do nerada ni doslo.U momentu nasrtanja borčevih navijača ni jedan policajac čak nije bio,a kamoli specijalac.elf1 je napisao/la:ORGANIZATOR KRIV ZNA SE DA DIVLJACI DOLAZE U GRADACAC I DA TREBAJU SPECIJALCI
bolje da su platili kornjace nego sto ce kaznu platit zbog lose organizacijevatreni je napisao/la:Žao najorganizovanijom klubu platit kornjače.Da su bili ne bi do nerada ni doslo.U momentu nasrtanja borčevih navijača ni jedan policajac čak nije bio,a kamoli specijalac.elf1 je napisao/la:ORGANIZATOR KRIV ZNA SE DA DIVLJACI DOLAZE U GRADACAC I DA TREBAJU SPECIJALCI
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
UPRAVA STEDI NA PLACANJU ORGANA REDA A PLACA LIHVARIMA PLATE KOJI NE ZNAJU SUTNIT LOPTE(MISLIM NA POJEDINCE KAO ONAJ BRAZILAC). NEKA JE TREBALA JE I PREKINUT SE UTAKMICA.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Aj što ih Avduka spasi, bože. A penal čist nad Džafićem ne svira onaj čoban iz Lukavice. Solidno odigrano od čitave ekipe( osim broja 26) i ovakvim zalaganjem GOŠK-a moramo dobit. Bruka kluba za organizaciju, jer su dopustili da one šaka narkomana uleti na tribinu gdje je 80% starijih ljudi. Djeca se pripala plaču. Ali mi smo se pokazali da nismo na njihovom nivou i nismo nasjeli na njihov prelazak u naš dio tribine.
Dragon Town
DA LI CE SAD GOSPODA IZ CARSIJE KOJA JE SVE OVO GLEDALA REC DA SU RD HULIGANI? DA LI CE POSLJE PRESKAKANJA OGRADA I TRKE OD 50 METARA DA BI BRANILI SVOJ PONOS I SVOJE SUGRADANE KOJI DOBIJAJU BATINE?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
iPAK TREBA NEKO BRANIT SVOJE STARIJE SUGRADJANE I DJECU TO NIJE VANDALIZAM!zmaj_Bosne je napisao/la:Aj što ih Avduka spasi, bože. A penal čist nad Džafićem ne svira onaj čoban iz Lukavice. Solidno odigrano od čitave ekipe( osim broja 26) i ovakvim zalaganjem GOŠK-a moramo dobit. Bruka kluba za organizaciju, jer su dopustili da one šaka narkomana uleti na tribinu gdje je 80% starijih ljudi. Djeca se pripala plaču. Ali mi smo se pokazali da nismo na njihovom nivou i nismo nasjeli na njihov prelazak u naš dio tribine.
a prvi su danas bili oni sto ih vi nazivate "huliganima"Kvota je napisao/la:iPAK TREBA NEKO BRANIT SVOJE STARIJE SUGRADJANE I DJECU TO NIJE VANDALIZAM!zmaj_Bosne je napisao/la:Aj što ih Avduka spasi, bože. A penal čist nad Džafićem ne svira onaj čoban iz Lukavice. Solidno odigrano od čitave ekipe( osim broja 26) i ovakvim zalaganjem GOŠK-a moramo dobit. Bruka kluba za organizaciju, jer su dopustili da one šaka narkomana uleti na tribinu gdje je 80% starijih ljudi. Djeca se pripala plaču. Ali mi smo se pokazali da nismo na njihovom nivou i nismo nasjeli na njihov prelazak u naš dio tribine.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Ti to mene prozivas da ja nekog zovem huliganom a otac mi nastradao u tom svemu!Vecinu RD volim i postujem sto su vijerni Zvijezdi i kad je najgore! Mislim da si me zamijenio sa nekim ako sam dobro shvatio!mirzard je napisao/la:a prvi su danas bili oni sto ih vi nazivate "huliganima"Kvota je napisao/la:iPAK TREBA NEKO BRANIT SVOJE STARIJE SUGRADJANE I DJECU TO NIJE VANDALIZAM!zmaj_Bosne je napisao/la:Aj što ih Avduka spasi, bože. A penal čist nad Džafićem ne svira onaj čoban iz Lukavice. Solidno odigrano od čitave ekipe( osim broja 26) i ovakvim zalaganjem GOŠK-a moramo dobit. Bruka kluba za organizaciju, jer su dopustili da one šaka narkomana uleti na tribinu gdje je 80% starijih ljudi. Djeca se pripala plaču. Ali mi smo se pokazali da nismo na njihovom nivou i nismo nasjeli na njihov prelazak u naš dio tribine.
ne prozivam nego samo kazem da su danas prvi pomogli oni koje nazivaju "huliganima" nisam mislio striktno na tebeKvota je napisao/la:Ti to mene prozivas da ja nekog zovem huliganom a otac mi nastradao u tom svemu!Vecinu RD volim i postujem sto su vijerni Zvijezdi i kad je najgore! Mislim da si me zamijenio sa nekim ako sam dobro shvatio!mirzard je napisao/la:a prvi su danas bili oni sto ih vi nazivate "huliganima"Kvota je napisao/la:Aj što ih Avduka spasi, bože. A penal čist nad Džafićem ne svira onaj čoban iz Lukavice. Solidno odigrano od čitave ekipe( osim broja 26) i ovakvim zalaganjem GOŠK-a moramo dobit. Bruka kluba za organizaciju, jer su dopustili da one šaka narkomana uleti na tribinu gdje je 80% starijih ljudi. Djeca se pripala plaču. Ali mi smo se pokazali da nismo na njihovom nivou i nismo nasjeli na njihov prelazak u naš dio tribine.[
iPAK TREBA NEKO BRANIT SVOJE STARIJE SUGRADJANE I DJECU TO NIJE VANDALIZAM!
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Imamo najkulturnije navijace u pl.sto nam se ovaj put obilo od glavu, jer je propust u organizaciji neminovan!Doveli smo se u situaciju da se sami brinemo o sigurnosti jer je i policija danas bila jadna!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Trebali ste im polomit kosti qrac bi to u Srebreniku uradili.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Na zalost oni koji su mogli nesto vise uraditi su bili na istocnoj tribini i tesko je bilo doci do zapadne al ipak uradjeno je bar nesto!Vandelanoitte je napisao/la:Trebali ste im polomit kosti qrac bi to u Srebreniku uradili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.