English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Uzima ipak samo tripletu.
Prvu njemacki trener u finalu fa cuoa
Prvu njemacki trener u finalu fa cuoa
Bravo za Chelsea
Svaka cast Tuchelu na ovom trenerskom skolovanju spanske ublehe
Svaka cast Tuchelu na ovom trenerskom skolovanju spanske ublehe
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Uuuu, neocekivano ispadanje kaznene ekspedicije...
Sefild ako izgubi vcrs ispada i teoretski.
Sefild ako izgubi vcrs ispada i teoretski.
CPOJ
Ne da mi se tražiti.. ali gdje onaj što reče da će ćelo plavce odlučit od fudbala u prvih 15 minuta... koja hrabrost nešto tako reći.
Jedan celavac apsolviran. Neka se drugi spremi da i on bude.
Ko su drugi polufinalisti?
Celzi nek se ne brine, u finalima ih je samo Arsenal pobjedjivao u ovom milenijumu
Celzi nek se ne brine, u finalima ih je samo Arsenal pobjedjivao u ovom milenijumu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
If Chelsea win the final, it will be their ninth FA Cup under nine different managers: Sexton, Gullit, Vialli, Mourinho, Hiddink, Ancelotti, Di Matteo, Conte, Tuchel.
Tuchel radi odlican posao, ugasise se oni sto su jedva docekali da izgubi jednu. Nije neka leprsava igra ali se dobro prilagodio situaciji kako je preuzeo u pola sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa u derbi tekmama igra vise na kontre ovako manje ima fine igre.
Tesko je ocekivati od njega sada bas da sve melju redom jer upravo dosao je na pola sezone.
Sljedece sezone vjerujem da ce biti to jos bolje.
Ono sto je sigurno je da je timska odbrana i presing na strasnom nivou i generalno fizicka sprema igraca.
Za razliku od Franka kojem je to najveca mana bila odlicno i rotira.
Malo je sad jasnije zasto Pep igra bez napadaca, otkako nema Aguera.
Od Jesusa nema nikakve koristi u igri, ni unutar 16m, a kamoli van.
Sterling takodje van forme skroz.
Od Jesusa nema nikakve koristi u igri, ni unutar 16m, a kamoli van.
Sterling takodje van forme skroz.
Haha ali realno
Ne bi me cudilo sekunde da mlatne i aRM i Psg
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Bolje i gubiti, a igrati lijepo kao sa IQom, nego gledati ovaj antifudbal.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nadam se da je ferran ostavio nesto i za aston vilu
Jest ako si luzer.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Previse bodova ce gubiti ovakvom igrom da bi mogli pricati o nekom preuzimanju.harden je napisao/la: ↑17 apr 2021, 20:55Jest ako si luzer.Sljedece sezone kad Tuchelball preuzme EPL neces govoriti tako. Bice i lijepe igre kad ekipa prodje pripreme, pokazao je da je takticki prilagodljiv.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Da, baš je o tome riječ u emirovom slučaju.TheMix je napisao/la: ↑17 apr 2021, 12:48Zasto nebi covjek poceo navijati za drugi klub ako ga tako vuce?
Ima ljudi kaj su npr. na pesu uzimali Arsenal posto je bio prvi klub na biranje. Poslije su skuzili da ima brutala igrace i tako pomalo poceli simpatizirati taj klub. Kaj bi sad netko radi toga trebao cijeli zivot navijati za Arsenal recimo?
Ja kuzim da Pep svojim nogometom osvaja ljude tako da samo lagano.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Joj Traorea još digne glavu da vidi gdje je gol
Ne znam kaj je razlog i ne ulazim u to, nego zelim reci zasto nebi promijenio neku odluku.Winters je napisao/la: ↑17 apr 2021, 21:55Da, baš je o tome riječ u emirovom slučaju.TheMix je napisao/la: ↑17 apr 2021, 12:48Zasto nebi covjek poceo navijati za drugi klub ako ga tako vuce?
Ima ljudi kaj su npr. na pesu uzimali Arsenal posto je bio prvi klub na biranje. Poslije su skuzili da ima brutala igrace i tako pomalo poceli simpatizirati taj klub. Kaj bi sad netko radi toga trebao cijeli zivot navijati za Arsenal recimo?
Ja kuzim da Pep svojim nogometom osvaja ljude tako da samo lagano.![]()
Pa ljudi u danasnje vrijeme ne postuju brak i razvode se ko na traci, a sad cemo decku prigovarati kaj je promijenio klub za koji navija

ARSENAL4ever
- Chapman1886
- Kontakt: