FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 14:48

krmpotich je napisao/la:
RuleHz je napisao/la: Uzimamo ih hladno u hendikepu.
slika
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 30 okt 2015, 14:51

Utakmica ce biti zestoka ne sumnjam, prava momacka Husref je prekaljeni vuk, a znaju igraci da predsjednik je dao i premije i sve na odlicne plate koje imaju, imaju motiv vise. Nama i ako kiksamo ovdje generalno nista ne znaci, jer iduce dvije kuci su biti ili ne, i to nemamo prava na kiks. Licno bi bio zadovoljan bodom ali moracemo se dobro oznojiti i odigrati na svom nivou da to i zasluzimo. Sretno da bude odlicna utakmica za gledati neka na kraju bolji pobjedi, a ja cu svakako put Sarajeva kao i svaki put.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 okt 2015, 14:54

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kaže lik 1 milion + 1 milion = 1.1 milion.... Umro sam!
A dobro naveo je u markama prvo ova 2 mil, pa onda u eure prebacio.. :mrgreen:
Imaš pravo, nisam pratio valutu... ma lik je šifra, nisam zadugo jačeg i konstantnijeg trola vidio.
Samo Saraj'vo.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 30 okt 2015, 14:57

Ako Sarajevo napadne(a pod moranje je) tu ce nastradati jer po dosada vidjenom losi ste u branjenju kontri+lose reagujete na visoki presing koji Husref forsira. Kao sto neko napisa, mec bi trebao biti i vise nego dobar. Vi ste pod pritiskom, dok mi dolazimo potpuno opusteni i nikada boljoj formi i tu nam je najveca sansa. Ono sto vas treba najvise brinuti jeste podosta loš golman i tu vidim makar 1 komad. Sve zavisi kako se mec otvori, ali po meni nekako najrealnije jedan lijepi X :thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 okt 2015, 15:00

Meč će u najboljem slučaju biti kao i bilo koji derbi meč u ovoj ligi - dosadan i neefikasan. Hoću da kažem da se kenja džaba s obje strane. Rezultatski naginjem više na nas, a samo iz razloga trenutne situacije, da mi vama dolazimo i da ste vi u ovakvom stanju, a mi nižemo pobjede vi bi uzeli.
Isto tako je željezničar uzeo u derbiju, jer njima gorilo pod nogama a nama se bilo sve otvorilo u tom trenutku.

Ljudi pričaju kao da je ovo prva sezone pa se ne može izvući zaključak kako se igra u ovakvim utakmicama...
Samo Saraj'vo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 okt 2015, 15:10

Dan ze hebo ja se na svu svoju muku ismijem ko lud onom pitaru. E cuj Samedin...ooo mama mila :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 okt 2015, 15:15

Zasto trositi pare na otkaze pojedinim balerinama? Fino jim na zimskoj pauzi objasnimo situaciju igracima i menadzerima njihovim, da si mogu traziti novi klub, u suprotnom ako ostanu kod nas bice iskljucivo UVIJEK na tribini! Neki ce sami otici, normalno naci ce se i neki mudonja pa misliti, da se zayebavamo i ostati u nasem klubu, ali vjerujte mi da ce i ti u ljetnom prijelaznom roku bjezati od nas, kad vide da je vrag odnio salu.

Ovaj zimski prijelazni rok iskoristiti, da dovedemo kvalitetne igrace na pozicije koje nam itekako skripe. Onda umjesto ovih koje je uprava i strucni stab odlucili, da jim daju nogu, takodje naci zamjene, pa nek se qurce onda kome hoce. Znaci trebalo bi nam jedno 10 novih igraca u zimskom prijelaznom roku, sto jeste zaista veliki broj igraca, ali sami smo si krivi kad se nismo postepeno rijesavali olosa.

Halalio bi i titulu, i da zavrsimo ovaj jesenji dio ispod 5 mjesta (ako se balerine odluce na extra bojkot), samo zato da odu ovi amateri. Pa onda na proljece krenuti sa zdravom sredinom, na lov za Evropu. Jesicu preporucujem, da ako sad neka balerina zapne (tj. prepadne se svojoj guzi) pa odigra ovih par kola do kraja na onom nivou kakvom smo ocekivali da ce uvjek igrati, slobodno i takvim noga!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 30 okt 2015, 15:31

Od zime...Ostri ima ugovor jos godinu dana, Tatko isto, Puzi god i po, Kallasi god i po, Dzemo, Mesa, Puric, Krste po god i Okano god i po.
Od ovih ocekujem da se Krste, Tatko, Okano, Kallasi i Puzi prodaju, ostali noga.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 okt 2015, 15:33

TaRgEt_ je napisao/la:Utakmica ce biti zestoka ne sumnjam, prava momacka Husref je prekaljeni vuk, a znaju igraci da predsjednik je dao i premije i sve na odlicne plate koje imaju, imaju motiv vise. Nama i ako kiksamo ovdje generalno nista ne znaci, jer iduce dvije kuci su biti ili ne, i to nemamo prava na kiks. Licno bi bio zadovoljan bodom ali moracemo se dobro oznojiti i odigrati na svom nivou da to i zasluzimo. Sretno da bude odlicna utakmica za gledati neka na kraju bolji pobjedi, a ja cu svakako put Sarajeva kao i svaki put.
Nebi se bas slozijo da vama ova utakmica neznaci nista. Poraz od nas i remi sa svinjskim dovodi vas u situaciju da ce te post na 4 mjesto i velka vjerovatnoca da zavrsite na 4 mjestu na kraju prvog djela. OVO JE VAMA NAJVAZNIJA UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO KO INAMA.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 30 okt 2015, 15:43

Pitar6785 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Utakmica ce biti zestoka ne sumnjam, prava momacka Husref je prekaljeni vuk, a znaju igraci da predsjednik je dao i premije i sve na odlicne plate koje imaju, imaju motiv vise. Nama i ako kiksamo ovdje generalno nista ne znaci, jer iduce dvije kuci su biti ili ne, i to nemamo prava na kiks. Licno bi bio zadovoljan bodom ali moracemo se dobro oznojiti i odigrati na svom nivou da to i zasluzimo. Sretno da bude odlicna utakmica za gledati neka na kraju bolji pobjedi, a ja cu svakako put Sarajeva kao i svaki put.
Nebi se bas slozijo da vama ova utakmica neznaci nista. Poraz od nas i remi sa svinjskim dovodi vas u situaciju da ce te post na 4 mjesto i velka vjerovatnoca da zavrsite na 4 mjestu na kraju prvog djela. OVO JE VAMA NAJVAZNIJA UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO KO INAMA.
Gledaj sta sam napisao nama ova utakmica generalno najmanje ce nam pasti poraz tesko jer iduce dvije su nama kuci biti ili ne. Znaci ovaj poraz ako bude a nadam se ne iskreno, jer kakav bi bio da ne vjerujem u svoj tim. Mi sa Zrinjskim kuci i jos jednu sto igramo mnogo su nam vaznije od ove, sto ne znaci da necemo dati sve od sebe u ovoj.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 okt 2015, 15:44

Ovaj zimski prijelazni rok iskoristiti, da dovedemo kvalitetne igrace na pozicije koje nam itekako skripe.
Znaci na sve pozicije po jednog :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 30 okt 2015, 15:44

Nama ne trebaju drastične promjene, ovi igrači koje imamo komotno mogu osvojiti ovu ligu ako igraju onako kako mogu, izutetak je par njih koje bi valjalo prodati a to su Tatko (igrač kojeg mnogo cijenim ali mislim da on više nije za ovog Sarajeva), Puzi (šta reći za tog čovjeka) Radovac (igrač koji se pogubio ove sezone) Velkoski (ako ne zaigra kako zna/može, bilo bi dobro prodati ga), Okić (nije taj igrač za Sarajeva), Hebibović (isto kao Velkoski samo bi njega mogli poslati u Velež na posudbu ako može nek' im pomogne) ima tu još par igrača al' otp to je to, mada svi oni mogu biti vrhunski samo ako hoće.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 15:49

Pocelo je!!!!!

Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 30 okt 2015, 15:53

MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!

Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Je li ovo pouzdan info?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 30 okt 2015, 15:53

**** uvijek prvi. :D

http://****/cista-u-fk-sarajevo-je ... -i-barica/

Šta će ovi sitni sportovi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2015, 15:54

:bow: :bow: :bow:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 30 okt 2015, 15:55

High je napisao/la:**** uvijek prvi. :D

http://****/cista-u-fk-sarajevo-je ... -i-barica/

Šta će ovi sitni sportovi...
Ima i na radiosa :lol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 30 okt 2015, 15:55

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 okt 2015, 15:58

kallasi treba na beka , ne znam vise sta se eksperimentise ?!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 30 okt 2015, 16:01

Odlično je pogodio sa Tatomirovićem i Bojanom, Barić nije jedan od glavnih faktora ali je opet nedovoljno kvalitetan. Ima tu jos makar 3 igrača čija leđa želim da vidim, ali je počelo i to je glavno. Podrška Ješiću! Dobro je rekao i za ove igrače što su konstantno povrijeđeni, tako da im po povratku treba dati priliku. Ako su povrede hronične onda se nema šta na njih računati. I onda lagano u kupovinu 5 kvalitetnih igrača, drugačije ne može.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MSOZ101, Paromlinac, ubipara i 62 gosta.