Nalozite se malo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dino,u klubu su poduzeli korake da ne dodje do neugodnih situacija.dino lj je napisao/la:Raja imaju li ovi nasi stranci sve regularne papire, mislim na ove boravisne i radne dozvole.Pitam cisto informativno jer bit ce kontrola sada malo vise.
bolje prodati 2000 karata po 3 km nego 1000 po 6 kmdimitrijevic je napisao/la:Akcija je za deset i mislim da bi se ovakve stvari trebale primjenjivati i u narednom periodu jer Zelji sad samo navijaci mogu pomoci i niko vise.Ruku na srce igraju Zeljina djeca i bore se,ali ona ekipa sa Nijemom,Mirsom,Zebom,Bekricem,Kvesom,Svrakom reprezentativcem je ipak standarde zavela u nasoj ligi i titule bi se i sa hiljadu ljudi uzimale.
Da malo razmisljaju ljudi u klubu stalno bi ovakve akcije karata bile.Recimo mi cekamo Mladost VO i rijetko ce ko osim bolesnika pravog dati cenera za tu utakmicu,ruku na srcestavis Jug dvije,Sjever pet i napravis reklamu solidnu garantujem i vecu zaradu i par hiljada vise ljudi na stadionu.Do kraja sezone dolaze i Borac i Siroki i Celik i nadam se istom slucaju s kartama kao i sa Zrinjskim jer Zeljo ce dobit na obje strane.Kad se sjetim samo Mamica i cijene karata za LP i bum 30 milja na Maksimiru,a ustvari vise je zaradio,nego da mu je sedam doslo sa onom cijenom,ali eto vidjet cemo valjda ljudi u klubu isprate ovo do kraja
Blizu je fojnica manikace u auto i na grbavicuPlaviSaJUGA je napisao/la:Hoće li biti stream za utakmicu???
Evo livestream ArenePlaviSaJUGA je napisao/la:Hoće li biti stream za utakmicu???
Hvala na odgovoru, bolje sprijeciti na vrijeme a pravo da ti kazem ja sam pobornik onoga da treba kazniti zestoko sve sto se radi mimo zakona, pa makar bio u pitanju i moj otac rahmetli.Raja puno pametuje i trazi opravdanje za ilegalce, zamisli samo da li bi Kinezi bez boravisne dozvole mogli raditi u Mercedesovoj fabrici u Njemackoj, malo sutra.A klubovi su isto tako preduzeca, ja bi svima pa i nama oduzeo bodove iz utakmica u kojima su nastupali igraci bez boravisne dozvole, hocemo napredak klubova a uposlenici elementarne stvari ne poznaju.DANDY je napisao/la:Dino,u klubu su poduzeli korake da ne dodje do neugodnih situacija.dino lj je napisao/la:Raja imaju li ovi nasi stranci sve regularne papire, mislim na ove boravisne i radne dozvole.Pitam cisto informativno jer bit ce kontrola sada malo vise.
Ja bih vise volio neki neregularan penal da budefedeltafrotta je napisao/la:hajde Željkaneeeekoljenom u 95. minuti tika-taka iz ofsajda