Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

SMR187
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SMR187 » 19 sep 2019, 22:12

Koja masa nesposobnjakovica
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 sep 2019, 22:19

Iskreno, od djece, meni jedino ovaj Chong ima nekog šlifa i želje da podvali loptu. Koliki hype pucaju na Greenwoda i Gomesa, vala ništa nisam vidio od toga... Igra na mrtvu siguricu kod Gomesa, Greenwood ni blizu akciji već sat vremena. Koliko ga Ole fura da je napadač u UTD-u sa najboljim osjećajem za gol i tok igre, rekao bi novi Kun Aguero, a ono tamo nigdje veze kada ga uživo gledaš. I to sve protiv pišljive Astane

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 19 sep 2019, 22:23

:D Cuj chong pokazuje nesto. Lik je talashika ziva. Jaci mata u duel igri od njega. A sad ce uci uzdanica Lingard i rijesiti tekmu...

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 19 sep 2019, 22:24

Bolji ja dodir sa loptom imam od Chonga, eto koliko ima šlifa. Gomes je do sada igrao na sve strane i na početku poluvremena izbacio cijelu odbranu jednim potezom. Greenwooda nisam vidio nikako.

Al' neka hajd. Oni su nam prve zamjene i nada s klupe. :roll:

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 sep 2019, 22:29

Taman smo ovom Greenwoodu udarili tarabu on ni iz čega gol... :lol:

Što se Chonga tiče, usrao je zadnjih 10 minuta što je bio na terenu (prijem lopte u par navrata je bio WTF), ali je jedini koji pokušava da gurne loptu kroz liniju, neki risk. Kažem, onog Gomesa hvale kao nešto aman-zaman, a on je meni pravo sterilno na terenu djelovao. Jednostavno mi se ne sviđa taj tip igrača
Zadnja izmjena: al..., dana/u 19 sep 2019, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 sep 2019, 22:29

Ovo Grenwod kad zalomi baca malo na Van Persija hahah

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 19 sep 2019, 22:33

Ovaj Chong me nervira od pocetka tekme. Sve je lopte izgubio. I evo cim je izasao brza je igra. Greenwood je talenat. Sancho 2 novi. Lingard dominira... :lol:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 sep 2019, 22:41

Fred je definitivno kradja Sahtara, jbt brazilca sa ovakvom kontrolom lopte

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 sep 2019, 22:46

tajger je napisao/la:Fred je definitivno kradja Sahtara, jbt brazilca sa ovakvom kontrolom lopte
I opet takav najbolji u vezi večeras, što ti govori o tome kakvo nam je smeće vezni red

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 sep 2019, 22:49

al... je napisao/la:
tajger je napisao/la:Fred je definitivno kradja Sahtara, jbt brazilca sa ovakvom kontrolom lopte
I opet takav najbolji u vezi večeras, što ti govori o tome kakvo nam je smeće vezni red
Sta reći i čemu se nadati moj pajdo

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 sep 2019, 22:49

Fred bas dobar bio veceras
Zeljeznicar! 1921 !

rille
Kontakt:

Post Postao/la rille » 19 sep 2019, 22:58

Matic je bio los. Jednostavno covjek je ispuhao. Ostali su mladi jos, ima nade za njih. Cekamo cekicare, i povratak pogbinja u prvih 11, kao i Lingardinja.... :wave:

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 19 sep 2019, 23:01

Smirite se ljudi Greenwood ima 17g. yebote jel moguce da ste i njega uspjeli popljuvati u prvom startu za klub :crazy:

Gomes ima talenta to je ocito ali je fizicki jos na nivou 15godisnjaka

Chong najstariji od ovih sa 19 veceras je imao bas losu utakmicu ali bilo je ranijih nastupa u kojima je pokazao da mozda moze biti dobar roster igrac u buducnosti

Ono sto mene brine ali me nije iznenadilo je to da Rashford s 4g iskustva u prvom timu ne izgleda ni sekundu zrelije od ovih gore sto je sramotno

Forumasi ko forumasi ako igrac nema talenta da bude kandidat za zlatnu loptu OTJERAJ GA :crazy:
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 19 sep 2019, 23:17

Rasford malo treba klupu grijati,nek ohladi glavu al et kakav imaš roster kad čovjek sve i da neće mora igrati jbmu se

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 19 sep 2019, 23:28

Moj @tajger... nadati se da ćemo, ako već moramo istrpiti ovu djecu, istrpiti nekog novog Scholesa među njima, a ne nekog Shelveya... daj bože. Ipak, treba biti pošten i ne kritikovati malu raju. Što reče čovjek iznad, Greenwood ima 17 godina, ne treba ga jahati ni očekivati čuda - Ole će im dati šanse ove sezone, njihovo je da se dokažu. Meni su za oko zapali neki drugi, a od kojih se očekuje da ipak daju nešto, a bili su kriminalni - Jones, Matić i Rashford prije svega. Jones nije u stanju da drži stabilnom zadnju liniju protiv Astane... Dva puta mu čovjek sam ode na golmana, sreća pa ovi ne znaju... Pored njega je Turnzabe izgledao kao Thuram iz najboljih dana. Nemanja - usporeni film, jednostavno, vrijeme ga je preskočilo. njegov tip veznjaka je prevaziđen. Plus, godine ga stisle i eto ti ga... Imaš ono što imaš na terenu. Rashford - 124 šanse da zabije, vala što je puno - puno je. Prvi napadač, četiri godine od kako je dio rotacije, mora puno bolje. Otjerati Lukakua, kakav god da je, i ne dovesti nikakve alternative će nam se obiti o glavu više puta ove sezone. Da je Marcus barem 20% bio u ovoj utakmici, ovo bi bilo završeno do poluvremena, ovako smo morali strijepiti do samog kraja.

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 19 sep 2019, 23:57

Upravo to kritiku treba udariti na ove starosjedioce gdje Jones uopste vise i ne izgleda kao profesionalac lik je izgubio citav korak brzine i izgleda potpuno rastimano na terenu

Rash nije materijal za golgetera to je i vise nego jasno ok jos je mlad ali u 4g prakticno da mu se segment realizacije nije pomaknuo s mrtve tacke sto je porazavajuce

Matic sta reci da ne bude katastrofalna na iskustvo izvukao solidnu utakmicu ali ionako spor igrac i u svom prajmu a ne u ovim godinama ali opet ga tipujem da bude starter u vecini utakmica samo da ne gledam Pogbu na zadnjem veznom sto se pokazalo pogubnim za ekipu

Rojo koji igra svako 2 mjeseca u prosjeku uspio je da izgleda bolje na beku od Shawa

Samo sa zdravim Martialom i Pogbom ovaj roster moze ispuniti neke ciljeve do kraja sezone inace...
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 20 sep 2019, 08:42

al... je napisao/la:Iskreno, od djece, meni jedino ovaj Chong ima nekog šlifa i želje da podvali loptu. Koliki hype pucaju na Greenwoda i Gomesa, vala ništa nisam vidio od toga... Igra na mrtvu siguricu kod Gomesa, Greenwood ni blizu akciji već sat vremena. Koliko ga Ole fura da je napadač u UTD-u sa najboljim osjećajem za gol i tok igre, rekao bi novi Kun Aguero, a ono tamo nigdje veze kada ga uživo gledaš. I to sve protiv pišljive Astane
slika

Aleeeeluuuja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 20 sep 2019, 09:25

po meni Rash bi bio bolji na desnom krilu jer tamo nema nikoga a naprijed Greenwood/Martial to su prirodni napadaci a Rash cak ni u mladim kategorijama nije bio 9'ka.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 sep 2019, 22:36

Asteriks je napisao/la:
al... je napisao/la:Iskreno, od djece, meni jedino ovaj Chong ima nekog šlifa i želje da podvali loptu. Koliki hype pucaju na Greenwoda i Gomesa, vala ništa nisam vidio od toga... Igra na mrtvu siguricu kod Gomesa, Greenwood ni blizu akciji već sat vremena. Koliko ga Ole fura da je napadač u UTD-u sa najboljim osjećajem za gol i tok igre, rekao bi novi Kun Aguero, a ono tamo nigdje veze kada ga uživo gledaš. I to sve protiv pišljive Astane
slika

Aleeeeluuuja.
@Asteriks, kad me već citiraš, probaj bar pročitati moj post kako treba. Dakle sat vremena, rezultat 0:0, mali se vidio nije. Ko što se nije ni vidio ni do gola ni nakon njega. Ne znam šta nije jasno? Da nije golman Astane sebi dopustio onakvu očajnu intervenciju da mu lopta iz onakvog ugla kroz “guzove” prođe, sada bi kolektivno režali na rezultat i na ekipu, a klinac moj bi ti lijepio gifove sa fancy brojkama rekordera. Volimo naše klince, neka ih, ali ono je sinoć bilo loše. Od sve trojice.
Nismo ih istjerali na Camp Nou na Barcu u full sastavu, nego kući, bez pritiska, protiv Astane, ispodprosječnog kluba u evropskim okvirima. Time sa više razočaran.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 sep 2019, 22:42

al... je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:
slika

Aleeeeluuuja.
@Asteriks, kad me već citiraš, probaj bar pročitati moj post kako treba. Dakle sat vremena, rezultat 0:0, mali se vidio nije. Ko što se nije ni vidio ni do gola ni nakon njega. Ne znam šta nije jasno? Da nije golman Astane sebi dopustio onakvu očajnu intervenciju da mu lopta iz onakvog ugla kroz “guzove” prođe, sada bi kolektivno režali na rezultat i na ekipu, a klinac moj bi ti lijepio gifove sa fancy brojkama rekordera. Volimo naše klince, neka ih, ali ono je sinoć bilo loše. Od sve trojice.
Nismo ih istjerali na Camp Nou na Barcu u full sastavu, nego kući, bez pritiska, protiv Astane, ispodprosječnog kluba u evropskim okvirima. Time sa više razočaran.
u pravu si za dosta stvari a Chong je bio katastrofalan,isprepadan itd.
Sto se tice Masona. Prvo on nije desno krilo ali moze dobro odigrati,drugoma stvar je nestvaran talenat ,tehnika,igra sa obje noge rijetko vidjena kao sto su mnogi rekli a i vidi se,daleko najveci talenat u klubu. Sto se tice gola oni je cista majstorija,golman onde pokriva ugao a brze lopte ce 90% kroz noge proci ako se pogodi.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.