NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Prioritet treba biti teren. To je svima jasno. Volio bi dozivjeti to, da zapocnu radove za novi teren vise nego ne znam ti sta.
I tribina je u katastrofalnom stanju, to su rupe da neko dijete moze propasti ispod. Isto mislim da ono nije uslovno da napuni par hiljada ljudi, ali opet teren.
Volio bi takodjer da mariaga dobije neku vrstu profesionalnog ugovora da nam ostane i sljedecu sezonu, pa da se nesto i uzme za njega, ali jos smo daleko od toga.
I tribina je u katastrofalnom stanju, to su rupe da neko dijete moze propasti ispod. Isto mislim da ono nije uslovno da napuni par hiljada ljudi, ali opet teren.
Volio bi takodjer da mariaga dobije neku vrstu profesionalnog ugovora da nam ostane i sljedecu sezonu, pa da se nesto i uzme za njega, ali jos smo daleko od toga.
Ovo što se radi u Varaždinu je travnjak i umivanje podloge ispod, ali ne mijenjaju se drenažne ciljeve i zbog toga je ovakva cijena.
Za Marriaggu je bilo puno interesovanja, prije svega Radnik Bijeljina se ozbiljno zanimao za njega, ne znam kako je na kraju i ostao kod nas. Po onome što su u subotu pokazali, ova ekipa ima svoju vrijednost i ako opstanu, a vjerujem da hoće, treba na ovim temeljima graditi ekipu za sigurnu iduću sezonu.
Za Marriaggu je bilo puno interesovanja, prije svega Radnik Bijeljina se ozbiljno zanimao za njega, ne znam kako je na kraju i ostao kod nas. Po onome što su u subotu pokazali, ova ekipa ima svoju vrijednost i ako opstanu, a vjerujem da hoće, treba na ovim temeljima graditi ekipu za sigurnu iduću sezonu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Zato sam i napisao milion od tribina
Utakmica protiv Gorazda izgleda na MYTV
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zar je prihvaćen Tigrov amandman na budzet za tribinu? Vidim da pise u budzetu da ce 16 miliona planirano za izgradnju sportske infrastrukture, ne pise pojedinacno po gradovima.
Da prihvacen je, pare su vec spremne.
Mislim da ce ovo biti godina/ljeto sa najvecim radovima na infrastrukturi na stadionu jos od one 1998.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Znas kako je kod nas u Bosni, pare kad imas radovi idu po planu, po pricama mi smo upali za glavni teren, a to se ceka da bi se krenulo sa atletskom stazom, logicno bi bilo na kraju ove sezone da se krene sa rekonstrukcijomnebeskasila je napisao/la: ↑18 mar 2025, 23:01Ako na radove ne bi cekali jednu pet godina![]()
Al nadam se da nece prvo raditi stazu pa teren? Tako ce se dio staze unistiti kad se bude radio teren, valjda neko razmislja i o tome.
Takodjer trebaju i pare za odrzavanje terena, to odrzavanje je jako jako skupo inace ce se raspasti za par godina opet.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dok cekaju radove na glavnom terenu da pocnu valjda nece raditi prije njega, jer pare za stazu stoje vec godinu dana, znaci da su mogli tokom proslog ljeta odraditi stazu, ali izgleda da se ceka taj famozni teren da se prvo zavrsi
-
- Kontakt:
Odrzavanje terena jeste skupo, i kako to misle ne znam. Vidjecemo sta oni sve imaju u planu.
Da se mi okrenemo sljedecoj utakmici, sta mislite kako cemo proci
Imam neki osjecaj da bi mogli bod uzeti, mislim da je ova ekipa spremna i da moze ostati ne porazena.nebeskasila je napisao/la: ↑19 mar 2025, 09:54Odrzavanje terena jeste skupo, i kako to misle ne znam. Vidjecemo sta oni sve imaju u planu.
0:1 Mateja Bozic
Savez potvrdio da mec ide na MyTV

Savez potvrdio da mec ide na MyTV
-
- Kontakt:
Ja se nadam nekom euforijskom x...
Ali sanjam 3 boda
Ali sanjam 3 boda

Utakmica ide u direktnom prijenosu, tako da će i suđenje biti vjerujem korektno.
Ova ekipa je fizički spremna, a imamo i kvalitetnih pojedinaca koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu, priželjkujem tri boda, iako bi i sa bodom bio zadovoljan.
Jesmo li kompletni?
Ova ekipa je fizički spremna, a imamo i kvalitetnih pojedinaca koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu, priželjkujem tri boda, iako bi i sa bodom bio zadovoljan.
Jesmo li kompletni?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Kakvo sudjenje sudija yebem ti majku
-
- Kontakt:
Treba ovo stisnuti sad jer imaju crveni, mozda bude srece pa zabijemo jedan
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Smiješan crveni za Mizica.Zabija Gorazde 100% do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.