K'o čo'jk

Dobro je za Vidala da odmori, trebati će nam odmoran i zdrav.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neugodni su, jos ako i mi i oni roze dresove obucemo, nece se znat ni ko s kim igraOxygen je napisao/la:Ja se ipak nadam da će biti spreman za Palermo koji iako je u slaboj formi nama nikako ne odgovara.
Zadnje četiri utakmice sa Palermom:
04.10.2009 Palermo-Juventus 2-0
28.02.2010 Juventus-Palermo 0-2
23.09.2010 Juventus-Palermo 1-3
02.02.2011 Palermo-Juventus 2-1
Ma nije dobro da se odma trojce rijesimo, barem da ostane Toni do ljetaBianconeri1988 je napisao/la:I navijači u Italiji uglavnom ne žele Teveza, jedan je dobro rekao prodati Amaurija, Iaquintu i Tonija i dovesti štopera i jednog veznog.
Kad smo već kod štopera pojavilo se i novo ime za odbranu, to je Aurélien Chedjou iz Lillea kojeg je Paratrici zapazio prošle sedmice u Milanu na utakmici LP.
Da al nismo 100 posto sigurni koliko je Qua spreman nakon one povrede i onda imamo Del Piera koji je napunio 37=) i ako ne sumnjam u njega da bi on mogo odigrati cijelu sezonu a da nebude povrijedjen..Bianconeri1988 je napisao/la:Ma sve to treba po kratkom postupku![]()
![]()
Ma imamo mi dovoljno napadača, Vučinić, Matri, Del Piero i Quagliarella, taj kvartet je sasvim dovoljan.
Šuti! Ako te čuje harebianconero ne piše ti se dobro,to je njegov ljubimacBurberry46 je napisao/la:Iaquinta za 2 dana ce se opet povrijeditikoliko li ce izdrzati bez povrede
Njega sam donekle smetnuo,al realno te skandinavske štopere nekako manje cijenim (naravno da sam čuo za imena Kjaera,Aggera,Hangellanda)harebianconero je napisao/la:![]()
Ma iskreno ja bi volio da Iaquinta ozivi opet, jer mi se svidja njegova borbenost..
I meni je isto zao sto je Sissoko otisao, ja mislim da se on mogao rotirati ...
Govorite treba nam stoper, a niko ne spominje Sorensena, kakav je on jos nijednom nije ni na klupu sjeo .. Ima on potencijala ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.