Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
http://www.nbaserbia.com/vesti/6223/cik ... meni-rouza" onclick="window.open(this.href);return false;
- SaltCityAttack
- Kontakt:
iz Chicaga je sigurno bi voliofilip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/6223/cik ... meni-rouza

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zar Rose i Turner nisu kao neki enemies još od NCAA? 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa jesu ali koga boli briga brate ..volio bi on kuci se vratiti..volio bi ga ja vidjeti lik ba moze igrati dvije pozicije tri hajmo reci komotno moze i PG biti..daj nam ga ja sam prezadovoljan ako se ovo desi
..on Rose,Mirotic,Noah,Taj i onda jos nekog SLOBODNOG IGRACA traziti svakako

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 25 nov 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ArthurBishop
- Kontakt:
Kakva šteta za, prvobitno, Ružu, a onda i kompletnu ligu. Ovakav igrač da propušta 2-3 sezone zaredom je grehota i veliki udarac Bikovima i NBA-u. Šteta, šteta zaista, taman kada je počeo hvatati neke iole dobre brojke ove sezone, dolazi novo razočaranje.
Nadati se da će se vratiti, ako ništa bar psihički jak, fizički vrlo teško..
Željezničar za život cijeli!
Ma bice DR1 jako tesko,ali bar zna sta ga ceka,i do sad je bio jak psihicki morat ce i dalje tako.
Ovo s Turnerom nebi bilo lose.Na godinu onda DR,Turner,Butler,Noah,Mirotic
obavezno se rijesit Boooza i Taja njih 2 primaju 25 miliona a zajedno ne mogu ubacivat 25 poena prosjecno.Ova petorka bi bila dobra,samo napravit onda jaku klupu i imali bi se cemu nadat
Ovo s Turnerom nebi bilo lose.Na godinu onda DR,Turner,Butler,Noah,Mirotic
obavezno se rijesit Boooza i Taja njih 2 primaju 25 miliona a zajedno ne mogu ubacivat 25 poena prosjecno.Ova petorka bi bila dobra,samo napravit onda jaku klupu i imali bi se cemu nadat
Ova povreda nije toliko losa! Nije grozno kao da si je povredio ACL. Fizicki ce biti isti kao prije par sedmica. Problem je njegovo psihicko stanje....ArthurBishop je napisao/la:Kakva šteta za, prvobitno, Ružu, a onda i kompletnu ligu. Ovakav igrač da propušta 2-3 sezone zaredom je grehota i veliki udarac Bikovima i NBA-u. Šteta, šteta zaista, taman kada je počeo hvatati neke iole dobre brojke ove sezone, dolazi novo razočaranje.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne vidim bas toliko alarmantno stanje za propustanje cijele sezone. Lik samo gubi godine,
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I meni nije jasno, u najboljim godinama ce sjedit na klupi. Ko da ce duzi oporavak znaciti odsustvo povreda, pa sad je skoro odmarao 18 mjeseci i znaci bez ikakvog umora i opterecenja se ozlijedio. Ovo me sve vise nervira, hebo ti to ako ce se on stedit u najboljim godinama, kako ce onda kad napuni 30.Titova-Juga je napisao/la:Ne vidim bas toliko alarmantno stanje za propustanje cijele sezone. Lik samo gubi godine,

Ako ce nam to njegovo "sjedenje" donijeti neke promjene mozda i ne bi bilo lose. Tj. natjerat upravu da dovede prava pojacanja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma zavrzlama mrtva druze moj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O ovome sam ja pisao prosle sezone,pa su me pojedinci napadali...Ako je bio fizicki spreman,on je trebao polako hvatati ritam vec tada,pa 10min-10min.Nema tog treninga koji ce nadoknaditi ritam utakmice,a sve psiholoske probleme ces rijesiti igrom.Ako osjecas da ne mozes napasti obruc,onda to nemoj ni raditi dok ne osjetis da mozes,ali budi na parketu i 'hvataj' formu...Glupost su mi one stvari tipa,necu se vracati dok ne budem isti kao prije.Ma nikad neces biti isti,dok ne budes igrao.Po meni je tu Rubio ispao pametan.Ako se sjecate,kad se tek vratio,nije licio na sebe,mucio se,ali sad ubire plodove svog tadasnjeg povratka. P.S.Sve ovo sam napisao ,misleci na onaj povratak nakon prve povrede,a sad,ako mu se zeli spasiti meniskus,6mjeseci je neminovno i ovaj put,stvarno nije do njega,osim ako i to ne produzi na godinu...BIHfan je napisao/la:I meni nije jasno, u najboljim godinama ce sjedit na klupi. Ko da ce duzi oporavak znaciti odsustvo povreda, pa sad je skoro odmarao 18 mjeseci i znaci bez ikakvog umora i opterecenja se ozlijedio. Ovo me sve vise nervira, hebo ti to ako ce se on stedit u najboljim godinama, kako ce onda kad napuni 30.Titova-Juga je napisao/la:Ne vidim bas toliko alarmantno stanje za propustanje cijele sezone. Lik samo gubi godine,![]()
Ako ce nam to njegovo "sjedenje" donijeti neke promjene mozda i ne bi bilo lose. Tj. natjerat upravu da dovede prava pojacanja.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo sad slusam radiom i kazu Bullsi ce za proslu propustenu sezonu Rosa dobiti od osiguranja 11.6 miliona...tacno sam upravu kad sam govorio da zbog toga ga cuvaju I da nije do njega...za ovu sad Ko zna ipak je odigrao nesto utakmica
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sa drugog forumaI just hope Obama takes some control over this mess. It's our only hope.

ps: biče teško nočas izgubiti al' treba se potrudit.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ništa me ne čudi kada ja Šalomčić u pitanju, money is money
Da kihne propustio bi sezone samo da se uzmu pare od osiguranja.
Kako teška utakmica večeras, samo da se Deng ne naloži i da mu na vrijeme kažu da se ne igra odbrana.

Da kihne propustio bi sezone samo da se uzmu pare od osiguranja.
Kako teška utakmica večeras, samo da se Deng ne naloži i da mu na vrijeme kažu da se ne igra odbrana.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kaqzem ti za proslu sezonu Bullsi ce dobiti od osiguranja 11,6 miliona to je definitivno slusam danas na ESPN RADIO CHICAGO ..pa znaju oni ba sta rade koliko toliko ce za ove dvije godine uzeti para, a opet im rasprodana dvorana boli ih qurac..samo hajde onda tankirat ovo hajmo uzet pick i Turnera i idemo laganini stvarat sampionsku ekipu 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Večeras moraju izgubiti, ne smiju sebi dozvoliti da pobjede Utah 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo tacne informacije znaci ono sto su pricali jutros ne znam kako oni znaju za 11.6..vjerovatno sve ukupno su dobili povrata tu cifru..uglavnom ocekuje se i sad da dobiju neku cifru nazad
Bulls got $6.56M of Rose's $16.4M contract last year back from insurance. 41-game deductible resets for this injury.
Bulls got $6.56M of Rose's $16.4M contract last year back from insurance. 41-game deductible resets for this injury.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
#tankforwiggins
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kao da je tankiranje sigurna stvar da cemo dobiti dobar pick. Mogucnosti vece jesu, ali sigurno nista nije.
Ja sam prilicno ubjedjen da cemo se dokopati PO. Ispasti u prvoj rundi onda, naravno.
Napredak veliki za ovaj klub bi bio, kada bi dobili novi FO. Ovi veze nemaju, i to nam demonstriraju vec godinama.
Ja sam prilicno ubjedjen da cemo se dokopati PO. Ispasti u prvoj rundi onda, naravno.
Napredak veliki za ovaj klub bi bio, kada bi dobili novi FO. Ovi veze nemaju, i to nam demonstriraju vec godinama.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 26 nov 2013, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
Veceras Deng ce da zakuca losu Utah hendikepom.Sretno nam svima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.