hvala burazjopaa7 je napisao/la:Da. Logiras se samo na taj steam i to je to.
Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
-
- Kontakt:
Ne mogu nikako da mi igtaci budu 100% fit za mec..po 7 dana znaju odmarati(namjerno ih ostavim kad su bitne utakmice) i budu na 97-98%.
Dobri su mi treneri..neki savjeti u vezi treninga?
Ovih problema nisam imao na proslim fm-ovima..
Dobri su mi treneri..neki savjeti u vezi treninga?
Ovih problema nisam imao na proslim fm-ovima..
#ALLEGRIOUT
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa zasto ti je bitno da budu 100% fit? za treninge ti mogu preporucit da stavis da ti asistent vodi general training a ti match training, puno manje povreda a ekipa uigranija..
-
- Kontakt:
Pa zato sto su mi ugl igraci na 95-96%..brzo se umaraju i do 60e min budu na 70-75%..
Pokusacu..
A koji omjer da stavim general training-match training?
Pokusacu..
A koji omjer da stavim general training-match training?
#ALLEGRIOUT
Dakle samo se na drugom kompjuteru prijavim na svoj steam i ponovo instaliram igru ? ?jopaa7 je napisao/la:Da. Logiras se samo na taj steam i to je to.
Da, ali tražit će te kod koji ćeš dobiti na mail jer se logiras s drugog računala. Nadam se da razumiješ
Razumijem, hvala puno, izvini ako sam bio naporan.jopaa7 je napisao/la:Da, ali tražit će te kod koji ćeš dobiti na mail jer se logiras s drugog računala. Nadam se da razumiješ
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Samo ako nisi do sad nemoj djabe bacat pare i kupovat igru jer za negdje 3 mjeseca izlazi 2016-tka 

Sad je 17 eura igra, a 2016 neće bit ispod 50 sigurnoJoseMourinho je napisao/la:Samo ako nisi do sad nemoj djabe bacat pare i kupovat igru jer za negdje 3 mjeseca izlazi 2016-tka

- JoseMourinho
- Kontakt:
mozes je igrat za 0€ ima krekovana i radi koliko ja znam, al ako imas kupizeljo123 je napisao/la:Sad je 17 eura igra, a 2016 neće bit ispod 50 sigurnoJoseMourinho je napisao/la:Samo ako nisi do sad nemoj djabe bacat pare i kupovat igru jer za negdje 3 mjeseca izlazi 2016-tka

- fanatic1991
- Kontakt:
Zanaci poceo sam novu karijeru i sad mi nerijetko baci crash dump :S ne znam zasto (mislim nije mi neki pretjerani problem ali me vec 3-4 puta vracalo po mjesec dana unazad (zato sto sam stavio autosave svaki mjesec :S))
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Da li moze neki od prethodnih verzija menagera ili ovaj da se igra online(igrica nije original)?
2013 preko hanachija. Možeš kupiti fn2014 za 10km original i igrati online.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
http://fmbosnia.net/index.php/topic,347 ... n.html#new
Prva akcija našeg foruma u saradnji sa serbian-fm.net. Radi se na prikupljanju dresova u našem slučaju za BH lige - Premijer liga BIH, Prve lige BIH i možda čak i druge ako uspemo da skupimo. Pred nama je nadamo se uspešan serijal za sve BIH igrače na svim poljima. Dresovi su samo početna stanica. Uskoro će uslediti za najmasovniji BACKGROUND PACK stadiona, a zatim ćemo se potruditi i za FP, grbove ali više informacija uskoro. Svu grafiku će te imati po izlasku FM a po prvi put u saradnji sa SFM (po nekim preleminarnim razgovorima) odradiće se i adboard pack.
Podržite naš rad i pomognite da na FM16 FMBosnia zasija u punom sjaju.
http://fmbosnia.net/index.php/topic,7.msg1295.html#new
Takođe i dalje vam pružamo priliku za fm u offline jer članovi timova dobijaju offline verziju na korišćenje. Tekstopisci popunjeni a ostalo je još jedno mesto u urednicima (pomaganje oko offline i online dela) i članstvo u grafičkom timu. Ako neko želi da postavlja sportske vesti na forum može da mi se javi i da kaže da želi to pa i na taj način može do fm16.
Pozdrav,
Prva akcija našeg foruma u saradnji sa serbian-fm.net. Radi se na prikupljanju dresova u našem slučaju za BH lige - Premijer liga BIH, Prve lige BIH i možda čak i druge ako uspemo da skupimo. Pred nama je nadamo se uspešan serijal za sve BIH igrače na svim poljima. Dresovi su samo početna stanica. Uskoro će uslediti za najmasovniji BACKGROUND PACK stadiona, a zatim ćemo se potruditi i za FP, grbove ali više informacija uskoro. Svu grafiku će te imati po izlasku FM a po prvi put u saradnji sa SFM (po nekim preleminarnim razgovorima) odradiće se i adboard pack.
Podržite naš rad i pomognite da na FM16 FMBosnia zasija u punom sjaju.
http://fmbosnia.net/index.php/topic,7.msg1295.html#new
Takođe i dalje vam pružamo priliku za fm u offline jer članovi timova dobijaju offline verziju na korišćenje. Tekstopisci popunjeni a ostalo je još jedno mesto u urednicima (pomaganje oko offline i online dela) i članstvo u grafičkom timu. Ako neko želi da postavlja sportske vesti na forum može da mi se javi i da kaže da želi to pa i na taj način može do fm16.

Pozdrav,
Možeš li postaviti ss svojih transfera i ekipe, i ako može preporuka nekog dobrog igrača koji je Free agent na početku.Derdiyok je napisao/la:Čuj 8 golova, tobejarabi![]()
Dajte kakvih dobrih stranaca za Sarajevo 

Je li ko probao ovaj zadnji patch fm bosnia ?? kakav je ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Football Manager 2015
NajboljiEdoBa je napisao/la:Je li ko probao ovaj zadnji patch fm bosnia ?? kakav je ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.