Četvrto.
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Upravu si. Moja greska.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prcic ponovo u prvi jedanest. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Prcić i još 6 miliona i uzmeš daleko boljeg Cimirota. 

U pocetnom sastavu danas protiv Angers. 

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislio sam da je ono protiv Finske bila slucajnost, ali nije, lik ha se dokopa pozicije šuta, a ne moze meda nijedan šut, i navijaci ga jebu zato 

Novih 90 minuta u pobjedi nad Monacom. Mogli bi čak i u kvalifikacije za Ligu prvaka ukoliko Marseille i Rennes nastave igrati u promjenljivoj formi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Igrač mjeseca u Strasbourgu. Bravo, Sanjine!
Kada vidiš da ima manje reprezentativnih nastupa od jednog Elvisa Sarića, sve bude jasno.
Kada vidiš da ima manje reprezentativnih nastupa od jednog Elvisa Sarića, sve bude jasno.

Dobro ih ide. Valjda bude EL na kraju sezone. Uz malo srece moze i LS.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sad gledam, ugovor mu ističe na kraju sezone.
Pretpostavljam da ce produžiti saradnju nakon ovakve sezone, pogotovo zadnja 2 mjeseca...Mada nikad se ne zna.
Nema potrebe opet da luta kad je taman stao ponovo na noge!!!
Pretpostavljam da ce produžiti saradnju nakon ovakve sezone, pogotovo zadnja 2 mjeseca...Mada nikad se ne zna.
Nema potrebe opet da luta kad je taman stao ponovo na noge!!!
S Prcićem se stvarno ne zna, napustio je Rennes gdje je isto ovako bio alfa i omega i otišao u Levante, unazadio si karijeru par koraka.
Nekakva povreda koljena, izvede ga trener, bice da ce otkazati dolazak. Nema veze ima mlada srpska drugoportugalska nada da uskoci
Strasbourg bez Prcića ostvario strašno bitnu pobjedu protiv Lensa i ostao na samo 2 boda od mjesta koje vodi u Ligu prvaka.
Nisam ga gledao nijednom, fakat ne pratim francusku ligu ali protiv Finaca me prijatno iznenadio. Ne mozete vala ni reci da nije dobio priliku u reprezentaciji, bio je pozivan, odigrao je koliko je odigrao i nista nije pokazao do ove zadnje utakmice a lutaaaao je godinama sa karijerom. Nekad i igraci kasnije dozive peak, ja se nadam da ce nastaviti sa dobrim igrama jer onakav Prcic protiv Finske nam itekako moze koristiti.
Ma Prcića su trpali na desetku u reprezentaciji, tražili u njemu Misimovića nakon Brazila, a dečko je totalno drugi tip veznjaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Oporavio se od povrede i vraca u tim za utakmicu u nedjelju. Trebao bi ukoro i potpisati novi debeli ugovor. 

@igrajlopte 🐦
Kako glup komentar.
Da bi pohvalio jednog moraš uniziti drugog?!
S dr.strane, totalno različiti igrači na različitim pozicijama.
Cimirot je proteklih godina u svakom trenutku bio potrebniji reprezentaciji od Prcica koji bi uvijek bio klupa Pjanicu.
Prcic i kad je mozda trebao postati neka karika u reprezentaciji podbacio je u Seriji A i zavrsio u Seriji B.
Potom je podbacio i u Primeri.
Potom se vratio u Ligue1 gdje je ubrzo zavrsio na klupi i pune 2 godine nije znao šta je fudbal i lopta.
Uz to je u više navrata bivao povrijedjen ili klupiran za vrijeme reprezentativnih akcija (imaš sve dokumentovano) iako je bilo par prozora gdje je mogao ili trebao u prošlosti dobiti poziv.
Sad se posljednju sezonu napokon vratio i igra odlično...uz to član reprezentacije. A eto opet bio povrijeđen za zadnje akcije.
Jedino sto je važno u ovom trenutku jeste da donese pametnu odluku, a to je najvjerovatnije produženje ugovora. Bilo kakvi transferi u druge lige PETICE bi ga mogli koštati i unazaditi kako se i pokazalo u posljednja 2 izleta u Seriju A i Primeru.
Simptomatično u najmanju ruku.
Opet kažem, nadam se da ce donijeti pametnu odluku o nastavku karijere.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 29 gostiju.