Pa kakve to veze ima s imenima koji su u klubu ?darker10 je napisao/la:Kako li je to PSG po imenima jaci od CelzijaKlub kojemu je vec cetvrtu godinu zaredom jedina taktika sutnuti loptu na Ibrahimovica.
Još mu fino napisah Laurent Blanc
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa kakve to veze ima s imenima koji su u klubu ?darker10 je napisao/la:Kako li je to PSG po imenima jaci od CelzijaKlub kojemu je vec cetvrtu godinu zaredom jedina taktika sutnuti loptu na Ibrahimovica.
Lucas je standardan, Cabaye od 18 meceva, 10 poceo kao starter, dok u lp samo tri meca i to sa klupe.Mada koliko sam ja upratio onaj kloc Blanc svakako igra bez ovih
Da za Mouru znam da je standardan, steta sto nece igrati. Ovo ostalo je uglavnom sve rezerva, da li zasluzeno ili ne, to je druga prica.OnlyUnited je napisao/la:Lucas je standardan, Cabaye od 18 meceva, samo 10 poceo kao starter, dok u lp samo tri meca i to sa klupe.Mada koliko sam ja upratio onaj kloc Blanc svakako igra bez ovih
Marquinhos 14 ligaskih meceva (znaci otp igra svako drugu utakmicu), itd.
U toj soluciji je onda moguće, još eto ako je Pastore upitan garant će igrati.OnlyUnited je napisao/la:@FaraonTM Da, al' u slucaju izostanka Matuidija (Cabaye sigurno odsutan), Rabiot bi mogao upasti kao treci vezni, jer znamo da Blanc forsira 433.
PSG razbija ChelseaTweeds_10 je napisao/la:mourinho ide na remi u gostima, standardno. sumnjam da ce chelsea dobiti psg.
Znaci Blanc ide sa tri vezna: Mautidi - Luiz - VerrattiSirigu; van der Wiel, Silva, Marquinhos, Maxwell; Luiz, Verratti, Matuidi; Lavezzi, Ibrahimovic, Cavani.
Courtois; Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta; Matic, Ramires; Willian, Fabregas, Hazard; Costa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.