Eh to i ja kažemnime_tm87 je napisao/la:Ponudice kad tad adidas, nike ili puma. Prepoznace oni veliki potencijal u nasoj repki, znaci na SP idemo u vrhunskoj opremi to se ne sikiram...
A legea moze bacati suplje do sutra kako ce oni nama praviti specijalno bla bla bla, kad su karna od firme
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
- BritishCore
- Kontakt:
Kakva je bagra u ono vrijeme radila u savezu, i ugovor s Legeom je zlatan.

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemamo mi para za adidas 

Zar nije citav fazon u tome da te sponzorisu tj. reprezentacija da vrsi promociju te marke? Sto se mene licno tice neka ostane Legea, samo neka neko brate malo kaze kako da se dizajnira dres za nas. Vidio sam i ovde par nekih lijepih varijanti. Drago mi je da su napokon poceli stavljati prezimena odzada.Goalgetter je napisao/la:Nemamo mi para za adidas
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Vodozemac Ušanović i njegova svita koja je isisavala novac iz saveza je potpisala ovaj ugovor sa Legeom da bi sebi stavili par milja u džep.Prije će se Robert Downey Jr skinuti sa kokaina nego mi sa Legeae.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pitanje je ima li Adidas za nas. Očito da Legea ima najviše para.Goalgetter je napisao/la:Nemamo mi para za adidas
Evo Nike ce uciniti sve da bude sponzor zmajevima na SP u Brazilu 

ma nemamo mi para za nikeSheyi je napisao/la:Evo Nike ce uciniti sve da bude sponzor zmajevima na SP u Brazilu

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Evo Nike ce uciniti sve da bude sponzor zmajevima na SP u Brazilu

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Imaš li ti link koji to dokazuje momčiluko ?Papastathopoulos je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Evo Nike ce uciniti sve da bude sponzor zmajevima na SP u Brazilu
DRUG NEBI TI PUNCA
Treba se napokon pokrenut i ova tema, kad se počelo već fino radit u savezu.
Ko vise plati taj ce i bit sponzor. Izgled dresova je tu najmanje vazan, to nekima izgleda nije jasno. Mislite da je Liverpool izabrao onaj grozni Warrior radi izgleda? Kad dobijes 25 miliona funti po sezoni onda mozes i ovo prihvatit:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Taman tako.Cartman je napisao/la:Ko vise plati taj ce i bit sponzor. Izgled dresova je tu najmanje vazan, to nekima izgleda nije jasno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jel neko ima ili zna gdje mogu nabaviti broj onog BH Fanshopa na Bascarsiji? Neki dan sam otisao ekstra u Sarajevo da kupim dres. Kad sam dosao sve su dresovi bili rasprodati, samo su imale one "vrece". A ona prodavacica nije znala kad ce doc opet one nove. A nisam se ni sjetio da uzmem broj pa da nazovem da vidim jesul stigli.
Ja sam pogledao je l' imam racune jos, ali nemam, tako da nemam blage koji je broj telefona. Sto ne zovnes informacije? Kad sam ja bio tamo, neko je uzimao dres i ako hoces broj i ime na njima, mislim da to traje dan jer salju tamo negdje kod hotela Holiday (cini mi se da je tamo negdje) da se to uradi pa tek bude gotovo sutradan (ako se dobro sjecam). Samo da znas, tako da ne ides 2x u SA radi dresa, al' hajd' znaj, mozda sad urade i isti dan, pitaj odmah preko telefona. Znam da mi je rekla ta djevojka sto tamo radi da ce raditi sad u dvije smjene, znaci 12 sati svaki dan. Usput, simpaticna je bila 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- velez_mostar
- Kontakt:
Neozbiljni smo sa ovom smijesnom Legeom!
Jutros ovi momciluci sa bhfudbala,ba ubacili na FB kao NIKE bi da bude sponzor, ali nisam nasao vijest nikakvu o tome.bagrcavi je napisao/la:Imaš li ti link koji to dokazuje momčiluko ?Papastathopoulos je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Evo Nike ce uciniti sve da bude sponzor zmajevima na SP u Brazilu
Poceli i oni haman blefove bacat.

Iako nisam do sad bio da nam dres bude zuti, al kad sam vidio rezervni dres Evertona predomislio sam se.
Zamislite prvi dres bijeli a drugi ovakav

...pa PERVERZIJA !
I kad mi neko kaze sta to fali Legei
Zamislite prvi dres bijeli a drugi ovakav

...pa PERVERZIJA !
I kad mi neko kaze sta to fali Legei

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Goalgetter je napisao/la:Nemamo mi para za adidas
Jao da mi je znati gdje je taj mali memo danas. hahaha
Najlegendarniji post na bh forumima ikada.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.