AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 12:00

@Raikkonen
Iza Barcelone, Intera, Manchestera, Chelsea, Arsenala, Reala i Bayerna. Tu ih dakle vidim. Dakle, među 8. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 27 avg 2010, 12:01

Raikkonen je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Moj raikonenu ja bih najvise volio reci da je Milan najjaci na svijetu al sto bi govorio kad nije. Uvijek treba biti realan i ne nadati se vise od onog sto se moze desiti. ;)
Po tom tvom gledistu haj ti meni reci medju koliko ekipa je trenutno Milan u Evropi.......uzmi u obzir Zlatana jer to je 90% rjesena stvar+robinho koji dolazi u januaru - flamini kojeg ti volis jer on odlazi kao i huntelaar :?:
Ajde ba ne dipr daj mi linkove da vidim hoce li doc. Sve samo zutilo, jedan dan Mascherano u Interu drugi u Barci. Ti vjerujes medijima kada pisu dobro za tvoj klub, a kada ti isti pocu da ga blate nesta kenjas. Obracas se Adi koji je za tebe doktorirao fudbal, i sa kojim se, za razliku od tebe moze normalno razgovarati o stvarima koje se ticu fudbala. :ugeek:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 12:03

Raikkonen je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Eto ti mu reci jeli pravi navijac ili je formalni. Mozes li i meni reci sta sam ja posto nisam siguran a vidim da ti sve znas? Covjek realno govori, prosle godine je Real bio jaci ali bez najboljeg igraca i sa trenerom klocem na klupi a ove godine je ipak tu Mourinho sa jos jacim igracima. Ukoliko dodje Ibra to ce biti itekako atraktivna utakmica. Mislim da ce ipak bez dileme Real i Milan proci dalje a sad ko ce biti prvi to cemo vidjeti
Kazu Lyon ce Milanu posuditi Pjanica za duele s Realom :lol: Samo mi nije jasno zbog cega to :mrgreen: :mrgreen:
Vas ni Pjanic nebi izvukao iz govana :mrgreen: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:05

Monolog je napisao/la:@Raikkonen
Iza Barcelone, Intera, Manchestera, Chelsea, Arsenala, Reala i Bayerna. Tu ih dakle vidim. Dakle, među 8. :D
hahahhhahahhahaha..........cuj iza Bayerna,Arsenala(one djecurlije :P ),Manchestera,Intera............Duga je sezona zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!al sjetit ces se ovoga.....moj momak vidi se da ne poznajes ekipu Milana ni malooo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 27 avg 2010, 12:07

Raikkonen je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Moj raikonenu ja bih najvise volio reci da je Milan najjaci na svijetu al sto bi govorio kad nije. Uvijek treba biti realan i ne nadati se vise od onog sto se moze desiti. ;)
Po tom tvom gledistu haj ti meni reci medju koliko ekipa je trenutno Milan u Evropi.......uzmi u obzir Zlatana jer to je 90% rjesena stvar+robinho koji dolazi u januaru - flamini kojeg ti volis jer on odlazi kao i huntelaar :?:
Kad se svi ti transferi izvrse (tj. kad vidim te igrace u dresu naseg ili u slucaju prodaje u dresu necijeg drugog tima) onda cemo MOZDA biti u TOP 5 a ovako sad se bojim da nismo ni u TOP 10.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:08

Los*Blancos je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Eto ti mu reci jeli pravi navijac ili je formalni. Mozes li i meni reci sta sam ja posto nisam siguran a vidim da ti sve znas? Covjek realno govori, prosle godine je Real bio jaci ali bez najboljeg igraca i sa trenerom klocem na klupi a ove godine je ipak tu Mourinho sa jos jacim igracima. Ukoliko dodje Ibra to ce biti itekako atraktivna utakmica. Mislim da ce ipak bez dileme Real i Milan proci dalje a sad ko ce biti prvi to cemo vidjeti
Kazu Lyon ce Milanu posuditi Pjanica za duele s Realom :lol: Samo mi nije jasno zbog cega to :mrgreen: :mrgreen:
Vas ni Pjanic nebi izvukao iz govana :mrgreen: :mrgreen:
Ali bi zato Pirlo i Pato 2x u sred Madrida......sta imas da pricas redovno vas namirujemo :mrgreen: zar si zaboravio prosli put......hahahahah :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 12:08

Raikkonen je napisao/la:
hahahhhahahhahaha..........cuj iza Bayerna,Arsenala(one djecurlije :P ),Manchestera,Intera............Duga je sezona zivi bili pa vidjeli!!!!!!!!al sjetit ces se ovoga.....moj momak vidi se da ne poznajes ekipu Milana ni malooo.
Da se kladimo?
Znam da je ovo tebi(najvećem poznavaocu najvažnije sporedne stvari na svijetu) smiješno, ali vidjet ćemo ko će se zadnji smijati. Za razliku od tebe, ja poznajem fudbal te sam itekako objektivan. Milan će i ove sezone doći do osmine finala(ako ih sreća bude služila), te će završiti najviše na 2. mjestu Serie A. Tebi ako je smiješno što sam naveo ove klubove kao bolje od Milana, to je tvoj problem. Svi oni bi ekipu Milana pobijedili sa hendikepom. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:13

Unforgotten je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:
Ajde ba ne dipr daj mi linkove da vidim hoce li doc. Sve samo zutilo, jedan dan Mascherano u Interu drugi u Barci. Ti vjerujes medijima kada pisu dobro za tvoj klub, a kada ti isti pocu da ga blate nesta kenjas. Obracas se Adi koji je za tebe doktorirao fudbal, i sa kojim se, za razliku od tebe moze normalno razgovarati o stvarima koje se ticu fudbala. :ugeek:
Cao Doktori Fudbala.....hahhahaha.........vi svi protiv mene sto se fudbala tice u svaka doba........al nadji neke kompetentne ljude a ne maloumce kao sto ste vi :geek:

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 27 avg 2010, 12:15

Raikkonen je napisao/la:
Sto se posteno ismijah, eto k'o da nisu jaci od Milana, samo ne znam na koji si Manchester mislio :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Unforgotten, dana/u 27 avg 2010, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:15

Monolog je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la:
Da se kladimo?
Znam da je ovo tebi(najvećem poznavaocu najvažnije sporedne stvari na svijetu) smiješno, ali vidjet ćemo ko će se zadnji smijati. Za razliku od tebe, ja poznajem fudbal te sam itekako objektivan. Milan će i ove sezone doći do osmine finala(ako ih sreća bude služila), te će završiti najviše na 2. mjestu Serie A. Tebi ako je smiješno što sam naveo ove klubove kao bolje od Milana, to je tvoj problem. Svi oni bi ekipu Milana pobijedili sa hendikepom. ;)
Ev da se kladimo kazes ,ja kazem da ce Milan dogurati dalje od 1/8 finala :?: :!:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 12:17

Raikkonen je napisao/la: Ev da se kladimo kazes ,ja kazem da ce Milan dogurati dalje od 1/8 finala :?: :!:
Može. Ti kažeš da hoće, ja kažem da neće. Hoćemo li simboličnu opkladu(dakle, da pobjednik poraženog zaje?ava na forumu, a da se ovaj nema pravo buniti), ili neku sa drakonskom kaznom(nepojavljivanja na ovom siteu i finansijskoj injekciji).

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:18

Raikkonen je napisao/la:
Sto se posteno ismijah, eto k'o da nisu jaci od Milana, samo ne znam na koji si Manchester mislio :lol: :lol: :lol:
Pa naravno na United jer City je 3x jaci od Uniteda :mrgreen: :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 12:19

Vas ni Pjanic nebi izvukao iz govana :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Ali bi zato Pirlo i Pato 2x u sred Madrida......sta imas da pricas redovno vas namirujemo :mrgreen: zar si zaboravio prosli put......hahahahah :D[/quote]
Cuj Pirlo i Pato slika bolje receno Iker :mrgreen: ali ovaj put druga prica sa CR7 (prosle godine nije ni igrao) naravno uz Mourinha koji vas voli ebati u mozak... evo ti zastavica pa masi malo sa njom slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 27 avg 2010, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 27 avg 2010, 12:20

Monolog je napisao/la:
Raikkonen je napisao/la: Ev da se kladimo kazes ,ja kazem da ce Milan dogurati dalje od 1/8 finala :?: :!:
Može. Ti kažeš da hoće, ja kažem da neće. Hoćemo li simboličnu opkladu(dakle, da pobjednik poraženog zaje?ava na forumu, a da se ovaj nema pravo buniti), ili neku sa drakonskom kaznom(nepojavljivanja na ovom siteu i finansijskoj injekciji).
Biraj koja ti je god po volji s tobom i po zivot bi se kladio.............jer AC MILAN JE NAJJACI KLUB NA SVIJETU .......ZLLAAAAAAAATAAAAANNNNNNNN IBRAHIMOVICCCCC........kako god hocessss........proberi sebi fino da ne bi kasnije sam sebe zajeb'o :D :D

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 27 avg 2010, 12:21

Los*Blancos je napisao/la:Vas ni Pjanic nebi izvukao iz govana :mrgreen: :mrgreen:
Ali bi zato Pirlo i Pato 2x u sred Madrida......sta imas da pricas redovno vas namirujemo :mrgreen: zar si zaboravio prosli put......hahahahah :D[/quote]
Cuj Pirlo i Pato slika bolje receno Iker :mrgreen: ali ovaj put druga prica sa CR7 (prosle godine nije ni igrao) naravno uz Mourinha koji vas voli ebati u mozak...slika[/quote]

Evo vako ce to da bidne
R.Madrid 4:0 Milan
Milan 0:2 R.Madrid.
Vako ih Mou voli prcat u mozak :mrgreen:

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 27 avg 2010, 12:23

Raikkonen je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Biraj koja ti je god po volji s tobom i po zivot bi se kladio.............jer AC MILAN JE NAJJACI KLUB NA SVIJETU .......ZLLAAAAAAAATAAAAANNNNNNNN IBRAHIMOVICCCCC........kako god hocessss........proberi sebi fino da ne bi kasnije sam sebe zajeb'o :D :D
Sta si ti pusio/pio :?: :?

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 12:24

@Raikonene koliko imas majketi godina?? Zlatanu Ibrahimovic a Milano slika

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 27 avg 2010, 12:26

Los*Blancos je napisao/la:@Raikonene koliko imas majketi godina?? Zlatanu Ibrahimovic a Milano ]
Nema vise od 12 smijem se kladit' :!:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 12:27

Los*Blancos je napisao/la:@Raikonene koliko imas majketi godina?? Zlatanu Ibrahimovic a Milano ]
Nema vise od 12 smijem se kladit' :!:
max.13 :mrgreen: moja zadnja

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 avg 2010, 12:29

Milan ce se boriti za drugo mjesto, i to je realnost. Nije to vise onaj Milan sa Schevom, Pirlom i co. Dobro, vecinom su svi tu al' su stariji jedno 5-6 godina :D
@Raikkonen, Milan nikako nije najbolji na svijetu. Trenutno je Barca, a zna se ko je najveci(HALA MADRID!), zato se vratite realnosti i ne izvaljujte ovakve gluposti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.