Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la Saurman » 28 dec 2013, 13:41

bavarian_bk je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Ja ga ovdje ne blatim nego realno gledam na stvari.Jer ako te neće jedan Elche onda to nije zbog položaja planeta ili klime u Španiji nego jednostavno manjak kvaliteta.
Joj jarane, da mogu tebi bih dao 100 bodova u izboru za kantu godine :)
Još jedan domoljub i neznalica koji ne zna šta je kritika.
Samo opleti, mene ionako libo taki za vašim igricama.

slika
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 dec 2013, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 dec 2013, 13:46

Saurman je napisao/la: Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Ja ga ovdje ne blatim nego realno gledam na stvari.Jer ako te neće jedan Elche onda to nije zbog položaja planeta ili klime u Španiji nego jednostavno manjak kvaliteta.
Realno.

Imao je par bljeskova i onda se ugasio.

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 28 dec 2013, 14:12

tyler durden je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Kad je on pružao sjajne partije za repku baš bi volio znati.Činjenica je da on nikad i nije bio kalibar za repku,nego je preko svojih menadžera došao u našu A selekciju samo da bi se prodao.To je i ostvario ali evo sad se pokazuje koliki je ustvari kvalitet.

Realno.

Imao je par bljeskova i onda se ugasio.
a inace su višća , vršajević i ostala raja KALIBAR jel? vrsajevic tu i tamo i na klupi zna biti, U HAJDUKU JKOJI JE U RANGU NEKIH KLUBOVA PL.
ovaj drugi u DRUGOJ TURSKOJ LIGI..drugoj jbt!!!
i onda se nadju pricati price o covjeku koji je welsa sam pobjedio... stevanovic je jednostavno promasio ligu, trebao je u njemacku, mogao je...imao ponude... napravio gresku i jbg... sadsve ispocetka

ps
meni se sve cini da ovdje neki pljuju po S TEVI cisto jer imaju u vidu da ubace nekkog "svog" super talenta od 25-26 godina sto igra u turskoj drugoj, hajduku, ili nekim egzoticnim ligama

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 dec 2013, 14:24

Covjece dragi ne mora znacit da ako je Stevo los, da su Vrsajevic i co. dobri.

E svasta,logiko moja.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 dec 2013, 14:42

Principatus je napisao/la:Ma nema Stevo pojma, to su ga Nijemci samo pustili da ih onako siluje. I ovi iz Welsa isto. Itd. :roll:
bice da jesu, nazalost.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 28 dec 2013, 17:03

Evo citam prelazi u Sarajevo. Eto kao sve je dogovoreno, a koliko je tacno vidjet cemo
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 28 dec 2013, 18:55

Blek_Stena je napisao/la:Evo citam prelazi u Sarajevo. Eto kao sve je dogovoreno, a koliko je tacno vidjet cemo
odigra jednu sezonu pa pravac cardiff i za 2 sezone u chelsea ;) ;) ;)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 dec 2013, 19:06

sta ti je zivot, danas igras u Sevilli, sutra u Sarajevu
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

velo60
Kontakt:

Post Postao/la velo60 » 28 dec 2013, 19:07

Kaunas je napisao/la:sta ti je zivot, danas igras u Sevilli, sutra u Sarajevu
tako ce biti danas u cityu sutra u boltonu :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 28 dec 2013, 19:31

Kaunas je napisao/la:sta ti je zivot, danas igras u Sevilli, sutra u Sarajevu
pa pazi, za koju godinu mozda i nece biti neka razlika :) :*

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 29 dec 2013, 00:24

http://www.marca.com/2013/12/26/futbol/ ... 46624.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:? kakvi su komentari..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2013, 21:27

Ma sad ce svakog zivog igraca sa ovih prostora selit u Sarajevo. Vec su probali sa Misketom i Vranjesom, valjde je Miroslav na redu sada.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 29 dec 2013, 21:46

vincenttan je napisao/la: pa pazi, za koju godinu mozda i nece biti neka razlika :) :*
ako Bog da :) nadam se da neće :D

Cartman je napisao/la:Ma sad ce svakog zivog igraca sa ovih prostora selit u Sarajevo. Vec su probali sa Misketom i Vranjesom, valjde je Miroslav na redu sada.
upravo tako!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 29 dec 2013, 23:19

Moš zamislit duo Suljić - Stevanović
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 29 dec 2013, 23:29

RollMan je napisao/la:Moš zamislit duo Suljić - Stevanović
Teska roba 40 kg :lol:

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 29 dec 2013, 23:42

Gumenix je napisao/la:
RollMan je napisao/la:Moš zamislit duo Suljić - Stevanović
Teska roba 40 kg :lol:
41
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2013, 18:52

Gumenix je napisao/la:http://www.marca.com/2013/12/26/futbol/ ... 46624.html

:? kakvi su komentari..
Realni. Uglavnom se slažu da nije dobio pravu priliku i da se na osnovu 121. minute, koliko je igrao, ne može dati ocjena.

Poprilično je sigurno da će u narednih mjesec dana napustiti Elche. Samo je pitanje gdje i kako, jer se i Sevilla nešto pita?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 03 jan 2014, 01:26

slika

:lol:

Prilika da Pape opet uskoci sam sebi, vezano za igrace iz BHPL ( neki dan rece da ce poziv dobiti samo golman Avdukic ). Ako ce on zbog bordo dresa dobiti poziv dok u mocnom Elčeu recimo malo ozbiljnoj ekipi ne moze presmrditi klupi onda svaka cast za bordo dres.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 03 jan 2014, 06:47

http://www.diariocordoba.com/noticias/d ... 52034.html" onclick="window.open(this.href);return false;

kako sam ja razumijo ja mislim da je celta de vigo intersovana za njega mozda grijsim....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jan 2014, 08:49

Boskvalitet je napisao/la:kako sam ja razumijo ja mislim da je celta de vigo intersovana za njega mozda grijsim....
The other name for the right is the Bosnian international Miroslav Stevanovic, currently on loan from Sevilla to Elche player who plays primarily as skillful interior, but has also acted occasionally on the side. Stevanovic, 23, came to Elche last summer looking for minutes to the World Cup in Brazil, although Damián Suárez has been cut over and want to leave the club ilicitiano to keep the World Cup train.
Koliko sam ja shvatio traže rješenje za desnu stranu. Celta će se boriti za opstanak, ista situacija kao u Elcheu. Ma neka pređe bilo gdje, samo da igra.

Jedino pozitivno u ovom je što se i Sevilla aktivirala da nađu klub u kojem će Stevanović igrati do kraja sezone.

Ovo bode u oči,
The Bosnian Miroslav Stevanovic seems to be one of the great fiascos as Sevilla player. Therefore, the sports management Sevilla must do extra work to accommodate lograrle at some club, something that was not easy last summer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, dedo26, Google Adsense [Bot], Proximic i 43 gosta.