EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Dajdza
- Kontakt:
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
nemamo se mi cemu nadati ovdje!!
Ne pamtim kad sam se ovako iznervirao... gdje je taj rad u protekle 2 godine. Postene akcije nismo napravili. Latvijci su nas budalama pravili, po 2 puta nam prave visak i onda lagano tricu smjeste. Kad god smo se priblizili umjesto jos da agresivniji budemo u odbrani mi im sut za tri dopustimo i naravno ljudi pogadjaju. 2 trice smo pogodili....heeeej. A aco veliki trener otkazao sinocnji i jutrosnji trening...mislio covjek lako cemo... ma popusi ga i ti aco. Pakujte kofere...
Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A nek latvija ima igraca pa nas vako razbuca...normlano da ce pljuvat kad se ponasaju kao maloumni ....umjesto da smire malo kad su prisli Djedovic i kompanija se zabija pod reket bez ikakve potrebe....al najvishe zamjerim Aci jel on to ocigledno odobrava da se igraci zalecu i pucaju besmislene suteveMonolog je napisao/la:Meni stvarno nije jasno što se ovoliko pljuje po Đedoviću.Nisam njegov ljubitelj, ali ko gleda utakmicu može primijetiti da je Nihad opet naš najbolji odbrambeni igrač i da je u napadu uradio više negoli je potrebno. A, trenutak kada je Šutalu (ako sam dobro vidio) yebao sve po spisku treba i sam Aco da uradi. Znači, Šutalo pušta čovjeka da uđe pod koš (ne pravi faul) i njegov propuh moraju "kupiti" Đedović i Teletović.
![]()
Problemi su (gle čuda) opet u kolektivnoj odbrani, Telkinom spavanju u prvom poluvremenu i činjenici da je naša klupa tanja od Olive.![]()
Inače, mi u svakoj reprezentaciji imamo igrače po kojima se baca drvlje i kamenje, nebitno kako su odigrali. U košarkaškoj reprezentaciji to je Kikanović. Čovjek kad bi na jednom meču imao 20 poena, 15 skokova i 10 blokada, opet bi neki našli nešto što on nije dobro uradio.Bilo kako bilo, ništa se ne mijenja. Imamo 3 igrača i jednog ili eventualno dvojicu pomagača. Danas smo imali jednog pomagača, ali i slabu partiju glavnog trojca i to je to. Nema se tu šta dodati i oduzeti.
Šteta što je meč kontra Latvije prvi, jer sam ubijeđen da će ovo biti naša najgora utakmica u grupnoj fazi.
Nezainteresovanost pojedini igrača nas je koštalo poraza
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
hmmm ne bih ja baš žurio sa tim zaključkom, bolje sačekati ovaj dvomeč sa Slovacima pa da i to sigurno vidimo. Nije prvi put da odjednom i iznenada pokisnemo, naučili smo mi na mnoge i česte negativne stvari i da nas veoma brzo negativno iznenade...MilaKunis je napisao/la:Smijesno. Srecom imamo ozbiljnu fudbalsku reprezentaciju.
Toliko sam se radovo svemu ovome i vjerovao pored svih problema koji su postojali , ali mi smo nakon 40 minuta ispali sa prvenstva . Ja ne mogu da vjerujem al mislim da smo imali 4 asistencije za citavu utakmicu :S
Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 04 sep 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Djedovic krampa osvoji jednu izgubi tri bez rezona. Mirza bez muda. Ostali budak. Aco i taktika za covjece ne ljuti se!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sta ti je? to je počelo još tokom prve četvrtine....Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
nema se tu sta puno pricati..ljudi su nas nadigrali i sasvim zasluzeno pobjedili..mnogo su jaci kolektiv od nase reprezentacije, sto asistencije i pokazuju...a o sutu ne treba ni pricati..covjek u jednom trenutku pomisli da smo zaustavili Bertansa i Blumsa, a onda se pojavi Kuksiks koji nam je svakom trojkom ubijao i ono malo nade da mozemo preokrenuti...ne bi trebalo puno kritikovati nase kosarkase..u drugom poluvremenu su probali i zaista su se borili ali nazalost nije islo...treba se okrenuti narednim utakmica i igrati sto bolje...makar i ako gubimo da gubimo muski a ne da nas ljudi trpaju...
katastrofa, nikakve organizacije u igri ...ko da se skupili na ulici pred utakmicu i ajmo igrat kosarku...
evropsko prventsvo za nas zavrseno prije nego je i pocelo ..
evropsko prventsvo za nas zavrseno prije nego je i pocelo ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ne. Treba kritikovati, ukazati na greške, ali bez vrijeđanja, trebamo jednom prevazići to malograđanstvo. Protiv Litvanije još nismo igrali, sa njima igramo za par dana.jelle je napisao/la:Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne litvanijeVirtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Kritike svakako, ali komentari tipa 'puši ga Aco' i slično...?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne zovu nas dzaba najgorom sportskom nacijom u evropi... u regionu definitivno...
nije još ni blizu gotovog... turci evo gube od finaca 10 razlike... takav je sport, nekad izgubiš, nekad pobijediš...
i ja sam očekivao pobjedu, ali sve dobro što smo uradili, latvijci vrate trojkom.
i ja sam očekivao pobjedu, ali sve dobro što smo uradili, latvijci vrate trojkom.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ne mogu reci da nema zalaganja. Bilo ga je. Vidi se da zele. Ali kad vidis da ti ekipa za citavu utakmicu sabere 4 asistencije, onda se stvarno moras zapitati ko je normalan, a ko lud.
Zasto su Latvijci ubacili 11 trica, a mi 2. Pa prosto jednostavno, nasi sutevi su bili vecim dijelom isforsirani, dok su oni imali vagon otvorenih suteva. Racunica je onda jasna.
Za mene je jedini i iskljucivi krivac za ovaj poraz, a vjerujem iza nadolazeca 3-4 gospodin Petrovic. Covjek se pokazao kao dobar, stavise odlican orator, ali ne i kao trener. Ne moze se on izvlaciti na Stipanovica, taj Stipe mozda pravi razliku u odbrani, ali ne i u napadu.
Igrali smo potpuno bezidejno, na momente ocajno. Treca dionica je bila dobra samo zahvaljujuci malo inspiracije Mirze Teletovica, koji je odigrao ispod svog nivoga. No vjerujem da bi i on bio mnogo bolji uz pravog strucnjaka.
Zelio bih da ovo okarakterisem kao "los dan", ali kako? Kako je los dan kada za 40 minuta ne pokazes T od timske igre? Latvijci su nam ocitali lekciju iz kosarke i zasluzeno pobijedili, iako su igracki sigurno slabiji od nas.
No na terenu su izgledali kao da imaju jet packove, toliko kretnje, takva tranzicija lopte, a za sve to ih je onda nagradila i nafaka dobrim sutem.
Sta ocekivati za nastavak? Nista. Tako je najbolje. Mozda usicarimo koju pobjedu, no ne treba se nadati nicemu, apsolutno nicemu.
Zasto su Latvijci ubacili 11 trica, a mi 2. Pa prosto jednostavno, nasi sutevi su bili vecim dijelom isforsirani, dok su oni imali vagon otvorenih suteva. Racunica je onda jasna.
Za mene je jedini i iskljucivi krivac za ovaj poraz, a vjerujem iza nadolazeca 3-4 gospodin Petrovic. Covjek se pokazao kao dobar, stavise odlican orator, ali ne i kao trener. Ne moze se on izvlaciti na Stipanovica, taj Stipe mozda pravi razliku u odbrani, ali ne i u napadu.
Igrali smo potpuno bezidejno, na momente ocajno. Treca dionica je bila dobra samo zahvaljujuci malo inspiracije Mirze Teletovica, koji je odigrao ispod svog nivoga. No vjerujem da bi i on bio mnogo bolji uz pravog strucnjaka.
Zelio bih da ovo okarakterisem kao "los dan", ali kako? Kako je los dan kada za 40 minuta ne pokazes T od timske igre? Latvijci su nam ocitali lekciju iz kosarke i zasluzeno pobijedili, iako su igracki sigurno slabiji od nas.
No na terenu su izgledali kao da imaju jet packove, toliko kretnje, takva tranzicija lopte, a za sve to ih je onda nagradila i nafaka dobrim sutem.
Sta ocekivati za nastavak? Nista. Tako je najbolje. Mozda usicarimo koju pobjedu, no ne treba se nadati nicemu, apsolutno nicemu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ti jedva skonta protiv koga smo igrali.... sva sreca tu je opcija edit, inače bi svi vidjeli tvoje znanje o košarci...jelle je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Virtu4l je napisao/la:Ne. Treba kritikovati, ukazati na greške, ali bez vrijeđanja, trebamo jednom prevazići to malograđanstvo. Protiv Litvanije još nismo igrali, sa njima igramo za par dana.jelle je napisao/la:Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne litvanijeVirtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Kritike svakako, ali komentari tipa 'puši ga Aco' i slično...?
Lapsus jer su mi digli tlak na 1000.....cuj ukazati na greske ...pa sta rade zadnje 2 god....akcije ne znaju sastavit ...kakve greske bolan....jedva cekam da vidim kako cemo izgledat protiv jacih...ja ne ocekujem da prodjemo ispod -20......ako nemas igrace onda pravis kolektiv ...a mi nemamo nista ni igrace a kolektiv jos gori
Cuj 4 asistencije imali
fol prvenstvo,4 asistencije 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Ado_77, alemsa, Amazon [Bot], AmirBvB, aqarius, Confiance, Cwirek, dark44, delko, DjaniTarik, dzemil, Ethel, filip13, galia95, Gifron, HariTz, Hrammm1921, Imamkarbarum, Iniesta12, invincible1921, inzomni, J1897, JackW, JHam, Jup, kakarut, Kaunas, kevindurant1903, kupus army, maho_sa, marlostanf1eld, MrPink, Napapijri, nerkolfc, StevieG8, VensanKasel, Yucca, zaostrog i 279 gostiju.