BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

spizz
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la spizz » 13 okt 2011, 19:17

Dylan Dog je napisao/la:
spizz je napisao/la:Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak :lol: :lol: još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca ;)
Znam da si navijac Barcelone pa i ne ocekujem da skontas.

Ali za ostalo normalnu raju:
Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
Al et,budite pametni pa uzvikujte,ispadnite frajeri.
Jos samo fali jedna lijepa Turska zastava umjesto nase pa da bude idila.
:lol: :lol: :lol: predlažem ti da ga sad dobro istreseš u WC-u na njegove postere koje si godinama skupljao ...vidim da si se napalio žestoko pricajuci o njemu.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 okt 2011, 19:18

Mozda treba pokusati Salihamidzica vratiti za ove dvije utakmice , mozda Torlaka , Jahica i Nadarevica zvati...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 okt 2011, 19:18

M A J S T O R je napisao/la:________________________________Begović________________________________

to je to otprilike ;)

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 13 okt 2011, 19:18

ne treba zaboraviti ni Muhameda Subašića na lijevoj strani (521 minuta u 6 utakmica dok Salihović zna igrati i desno) kao ni Muhameda Bešića (450 minuta u 5 utakmica, istina za rezerve HSV-a) kao back-up varijantu. Ako ništa, u punoj su kondiciji i bar imaju snage trčati svih 90 minuta. U svom debiju za Dresden Subašić odigrao fantastičnu utakmicu (ne samo zbog dva gola) gdje se borio k'o lav i praktično gospodario lijevom stranom od boxa do boxa.
Isto kao za ovu dvojicu otprilike vrijedi i za Džemu Berberovića (odigrao u ovoj sezoni 977 minuta u 11 utakmica za Duisburg).
Naravno, ovo su sve vatrogasne opcije jer boljih nemamo a valja nam krpiti rupe.
Zadnja izmjena: CrvenIspod, dana/u 13 okt 2011, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 13 okt 2011, 19:19

revoX. je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: Kad se sjetim valjda ce i sad novu parodiju napraviti
Hajmo pokrenut akciju da se pobrisu sve takve gluposti!!!!!!!!!!!!!!
YNWA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 19:19

spizz je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
spizz je napisao/la:Dalo bi se pricati o masi od 15.000 ljudi na stadionu, jel...ma bravo strucnjak :lol: :lol: još kad portugalski mediji izbace imena i prezimena svih onih zlih bosanaca koji su na taj nacin uznemiravali njihovog ljubimca ;)

Ronaldo je osoba o kojoj ce se pricati i za 300 godina,jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena,pitanje je hoce li se ikad pojaviti vise tako kompletan igrac,i mi sad trebamo uzvikivati ime Messia da bi ga toBoze provocirali.
Trebamo biti sretni sto cemo u nasoj drzavi gledati osobu na koju ce buduce generacije gledati kao sto mi gledamo na Pelea ili Maradonu.
:lol: :lol: :lol: predlažem ti da ga sad dobro istreseš u WC-u na njegove postere koje si godinama skupljao ...vidim da si se napalio žestoko pricajuci o njemu.
Bolje na njeg nego na
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 okt 2011, 19:19

E cuj torlaka zvati :lol: :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 okt 2011, 19:20

Dylan Dog je napisao/la:

ev ja npr ne navijam ni za barsu ni za real,pa ti mogu normalno odg.naravno da ce biti koji put ronaldu upuceno ono messi messi,pa nismo mi dzaba bosanci.
a sto se tice ronalda on ti je nesto kao turbo folk pjesme,vjeruj da ce jos igrati za 5-6g,a nece se pricati o njemu.vidjet ces
igraci o kojima se prica godinama su bili vodje svoje ekipe,odveli su tu ekipu na vrh i drzali je godinama tamo.
a sta je ronaldo uradio osim da su u spaniji broj dva zabetonirani :lol: :lol: :lol:
btw.ljudi o kojima se prica godinama su inace ok,privatno,sto se za nj. ne moze reci,raja ne voli supke,ni kod nas ni nigdje.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2011, 19:22

tyler durden je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:________________________________Begović________________________________

ni jahic a ni nadarevic nisu dugo igrali za repku, ne bih smjeli puno eksperimetisati, zadnja linija mora biti uigrana....

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 13 okt 2011, 19:22

______________________Begovic___________________

Jahic_________Nadarevic_______Spahic_______Lulic___

___________Rahimic_________Medunjanin___________

___Pjanic____________________________Salihovic______

____________________Misimovic_____________________

______________________Dzeko_______________________

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 19:22

Dylan Dog je napisao/la:
slika

Da mozes birati koga bi od njih dvojice (Ronaldo - Messi) da igra za BiH, koga bi radije izabrao?

Od 100 ljudi 99 bi izabralo Messija ;)

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 okt 2011, 19:23

Zbog suspenzija i povrijeda odsustvovat' će Papac, Pandža i Mujdža. Kao alternative ja bih pozvao:
- Sanel Jahić
- Safet Nadarević
- Muhamed Subašić/Ognjen Vranješ
Livin' La Vida Loca ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 19:23

SarajlijaTM je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

ev ja npr ne navijam ni za barsu ni za real,pa ti mogu normalno odg.naravno da ce biti koji put ronaldu upuceno ono messi messi,pa nismo mi dzaba bosanci.
a sto se tice ronalda on ti je nesto kao turbo folk pjesme,vjeruj da ce jos igrati za 5-6g,a nece se pricati o njemu.vidjet ces
igraci o kojima se prica godinama su bili vodje svoje ekipe,odveli su tu ekipu na vrh i drzali je godinama tamo.
a sta je ronaldo uradio osim da su u spaniji broj dva zabetonirani :lol: :lol: :lol:
btw.ljudi o kojima se prica godinama su inace ok,privatno,sto se za nj. ne moze reci,raja ne voli supke,ni kod nas ni nigdje.
Neda mi se glumiti dezurnog branioca Ronalda,al ovo je zesca glupost..

Calcio,ma nije uopce poenta u tome,odosmo predaleko od toga da li treba uzvikivati Messi Messi na utakmici BiH reprezentacije..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 okt 2011, 19:23

harishp je napisao/la:@seco salihovic je kud ikamo jaci u defanzivi od Lulica.Posto Papca nema,ti to izgleda zaboravio.
...a jedan i drugi su ´dokazana roba´ u defanzivi :) ustvari, jedan se dokazao u dresu reprezentacije dok se drugi redovno dokazuje u dresu lacija.
druze, zaboravljas jahica koji je za klasu jaci u defanzivi, a upravo nam i treba dobar i skolovan defanzivac koji redovno igra odbranu.
svi znaju da je salihovic najjaci na sredini terena. ustvari, to znaju svi osim bosanaca.
on i medo bi cinili cuda u sredini terena. najbolji dokaz je utakmica protiv trenutno najjace repke - njemacke, koja bi razmontirala ovaj portugal, a mi smo ih nadigrali i dominirali nekih 60 min., tacnije dok su nasi imali snage.
znam da pratis hofenhajm pa ti nece bit´ tesko sjetiti se njegovih partija protiv bundesligasa, a posebno aktuelnog prvaka ciju vezu(goce&kagava) redovno neutralise. na toj poziciji redovno igra protiv najboljih i tu mora igrati u nasoj najvaznijoj utakmici. zna to i pape(tekma protiv svaba) i vjerujem da ce igrati na toj poziciji ako pape pozove jahica.
dakle, jahic mora dobiti poziv :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 okt 2011, 19:24

Glupost je ovo što pričate za Ronalda, kako treba uzvikivati Messi i šta ti ja znam. U državu nam dolazi trenutno jedan od najboljih igrača današnjice, trebamo biti počašćeni, a ne biti papci kao oni u Zagrebu. Treba da budemo gospoda, da ga pozdravimo sa aplauzom, da čovek fino priča o Zenici i BiH.
Ovo ne govorim zato što gotivim Ronalda, ono max. Ovako bi isto napisao kada bi igrali neku prijateljsku protiv Argentine, isto bi ovo napisao i za Messija. Messi, Ronaldo, to su igrači današnjice, treba da užiivamo kako oni igraju. ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 19:25

calcio je napisao/la:Da mozes birati koga bi od njih dvojice (Ronaldo - Messi) da igra za BiH, koga bi radije izabrao?

Ni jednog ni drugog. Da džaba smetaju Edinu :P
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 19:26

NoName je napisao/la:
calcio je napisao/la:Da mozes birati koga bi od njih dvojice (Ronaldo - Messi) da igra za BiH, koga bi radije izabrao?

Ni jednog ni drugog. Da džaba smetaju Edinu :P
:mrgreen: :mrgreen: I to sto velis...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 13 okt 2011, 19:26

I kao simpatizer Barce bi pljuvao po Messiju i na svaki moguci nacin ga provocirao ako bi igrao protiv moje države i moje selekcije...ma da mi je rođeni brat na drugoj strani, bio bi mi neprijatelj u slucaju da igra protiv BiH a kamoli Messi ili Ronaldo.
Ali to likovi poput @Dylan Dog i njemu slicni ljubitelji gay ikone , ne mogu to skontati.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 okt 2011, 19:27

anonymousHD je napisao/la:Glupost je ovo što pričate za Ronalda, kako treba uzvikivati Messi i šta ti ja znam. U državu nam dolazi trenutno jedan od najboljih igrača današnjice, trebamo biti počašćeni, a ne biti papci kao oni u Zagrebu. Treba da budemo gospoda, da ga pozdravimo sa aplauzom, da čovek fino priča o Zenici i BiH.
Ovo ne govorim zato što gotivim Ronalda, ono max. Ovako bi isto napisao kada bi igrali neku prijateljsku protiv Argentine, isto bi ovo napisao i za Messija. Messi, Ronaldo, to su igrači današnjice, treba da užiivamo kako oni igraju. ;)
ja cu uzivati kad ga vidim da place na kraju tekme :lol: :lol: :lol:
i njega i bilo kog protiv nas da igra

hebat ga,ko kakav lik

@spizz-100% potpis

p.s.-jos se smijem ovome sto rece "bolje se loziti na ronalda nego na messija",cuj loziti :lol: :lol: :lol:
sretno ti bilo lafe,al bolje kakve trebice nadji pa se na njih lozi :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 13 okt 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 19:28

spizz je napisao/la:I kao simpatizer Barce bi pljuvao po Messiju i na svaki moguci nacin ga provocirao ako bi igrao protiv moje države i moje selekcije...ma da mi je rođeni brat na drugoj strani, bio bi mi neprijatelj u slucaju da igra protiv BiH a kamoli Messi ili Ronaldo.
Ali to likovi poput @Dylan Dog i njemu slicni ljubitelji gay ikone , ne mogu to skontati.
Cek,po tome sto sam rekao da ne treba uzvikivati Messi Messi na utakmici BiH reprezentacije ti si zakljucio da sam ja ljubitelj gey ikone?

Ili pak mislis da sam pretjerao u hvalospjevima,to Ronaldo nije tako dobar?

Ma ajd,ne moras odgovoriti,ionako ocekujem izvrtanje rijeci ili neki jeftini pokusaj humora.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.