Precijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Denchi
Kontakt:

Re: Precijenjeni igraci

Post Postao/la Denchi » 17 maj 2019, 06:25

DamirT je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Ne znam koliko godina imate vi koji pisete ovakve nebuloze... Najbolji igrac svih vremena.
Nema nista sa repkom, nije makao iz spanije, cristiano je trenutno najbolji, bolji I u CL...uopste nema rasprave...
Ovi sto govore da je Ronaldo bolji od Messija su klasicna djeca...Pogledajte gdje je sve Ronaldo igrao.U svim klubovima koji su dominirali ili dominiraju u svojim ligama.Kad je toliko dobar sto nije otisao u Napoli ili Romu pa dokazao da je GOAT.Otisao u Juventus koji je zadnjih 7 godina predominantan u Italiji.Da su mene doveli i ja bi bio prvak Italije sa Juveom.
I ne govori niko o trofejima lige ponovo da naglasimo ...
Govori se o CL, repci I individualnim trofejima
Gdje su ti dominantni klubovi nakon njegovog odlaska, nesto mi ne dominira manU a evo real pred raspadom, tuta u cl...
I da najbolji igrac svijeta treba u sassuolo otic :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 17 maj 2019, 06:42

enobarca je napisao/la:I Modric isto, treba te opet banovati rafaele :mrgreen:
Ameba prava
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 maj 2019, 12:30

Denchi je napisao/la:
Gdje su ti dominantni klubovi nakon njegovog odlaska, nesto mi ne dominira manU a evo real pred raspadom, tuta u cl...
Hoćeš reći da je liga nebitna :think:
Ilo da je ManU pao odlasko Ronalda, a ne odlaskom Fergusona. I nakon odlaska Ronalda, United je igrao finale CL, gdje su opet poraženi od Barce. Dakle isto su prošli i s njim i bez njega.
Realu je isto tako otišao i trener, plus zasićenje cijele ekipe.
I objasni mi kako onda Juventus nije u finalu CL, nego je ispao od Ajaxa :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 17 maj 2019, 14:10

Messi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 maj 2019, 08:13

Mokes je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Ilo da je ManU pao odlasko Ronalda, a ne odlaskom Fergusona. I nakon odlaska Ronalda, United je igrao finale CL, gdje su opet poraženi od Barce. Dakle isto su prošli i s njim i bez njega.
I objasni mi kako onda Juventus nije u finalu CL, nego je ispao od Ajaxa :think:
Necu to reci ali nije jednako bitna tekma protiv girone I herculesa kao tekma u CL, gdje covjek bjezi 25 golova leu...nije tvrdnja da je svake godine uzeo CL nego da ih je uzeo vise I da bolje prestira u CL - to su fakti, drugacije od misljenja...

Pohvalno je reci da ne pokusavas debatirati individualne trofeje I ucinak u repci, sto znaci da si svjestan situacije nego ti malo krivo...

To je u redu :wave: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 maj 2019, 11:00

Denchi je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Necu to reci ali nije jednako bitna tekma protiv girone I herculesa kao tekma u CL, gdje covjek bjezi 25 golova leu...nije tvrdnja da je svake godine uzeo CL nego da ih je uzeo vise I da bolje prestira u CL - to su fakti, drugacije od misljenja...

Pohvalno je reci da ne pokusavas debatirati individualne trofeje I ucinak u repci, sto znaci da si svjestan situacije nego ti malo krivo...

Shvati da Messi nije napadac.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 maj 2019, 11:57

Prema ronaldovim fanovima 85 golova i 28 asista za 156 utakmica,te jedno finale bogovski ucinak u repci,a messijevih 65 golova i 40 asistencija u 129 utakmica,te 4 odigranih finala katastrofa.MAJNDFAK
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 maj 2019, 14:08

BosniaBoston je napisao/la:Prema ronaldovim fanovima 85 golova i 28 asista za 156 utakmica,te jedno finale bogovski ucinak u repci,a messijevih 65 golova i 40 asistencija u 129 utakmica,te 4 odigranih finala katastrofa.MAJNDFAK
Izgleda da je dosta bitnije kad pobjedis finale, pitaj nekog starijeg strumfa da ti objasni osjecaj posto se ne sjecas ocigledno :rol: :tralala:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 maj 2019, 14:11

Denchi je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Prema ronaldovim fanovima 85 golova i 28 asista za 156 utakmica,te jedno finale bogovski ucinak u repci,a messijevih 65 golova i 40 asistencija u 129 utakmica,te 4 odigranih finala katastrofa.MAJNDFAK
Izgleda da je dosta bitnije kad pobjedis finale, pitaj nekog starijeg strumfa da ti objasni osjecaj posto se ne sjecas ocigledno :rol: :tralala:
A bilo bi i dobro kada zabijes vise od 3 gola na tom turniru kao zvijezda i napadac ekipe.Al jbg,ne moze svako osvojiti zlatnu loptu kad smo vec kod individualnih nagrada :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2019, 15:56

Jadranko Bogicevic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 maj 2019, 06:34

Pogba
Martial
Rashford
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 21 maj 2019, 18:47

Pogba treba biti upisan na svakoj stranici ovdje
27.10.2020

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 25 maj 2019, 10:18

Denchi je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Treba pogledati istini u oči pa priznati da Ronaldo ima više golova od Messija i u ligi prvaka i u reprezentaciji isključivo iz razloga jer je gotov 3 godine stariji. Inače, Messi ima bolji prosjek golova po utakmici od Ronalda i u LP i u reprezentaciji. To su kako ti kažeš činjenice.

Isto tako, zaista nema potrebe da se lažemo... Ipak je veći uspjeh što Messi ima 4 LP, 6 Primera, 7 nagrada na najboljeg igrača lige, 6 zlatnih kopački i 5 zlatnih lopti nego što Ronaldo ima 5 LP, 2 Primere, 1 nagradu za najboljeg igrača lige, 4 zlatne kopačke i 5 zlatnih lopti.

Isto tako treba pogledati istini u oči pa priznati da Ronaldo nema niti jedan individualni trofej sa reprezentacijom tj. Ronaldo čak nikad nije ni uzet u razmatranje da je bio najbolji igrač nekog velikog takmičenja dok s druge strane Messi ima nagrade za najboljeg igrača SP-a, najbolji strijelac, asistent i igrač SP-a do 20 godina, najbolji igrač 2x Copa Americe. Messi je bio najbolji pored Suareza, Neymara, Sancheza, Jamesa dok Ronaldo s druge strane nije mogao na EURU biti bolji ni od npr. Grizmanna. Tačno je da će Ronaldo imati vjerovatno uspješniju timsku reprezentativnu karijeru od Messija zbog gola Edera u finalu i promašaja Higuaina u istim, ali ako se gleda individualno nema diskusije.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2019, 12:10

Kolega @Petardaa dođe, udijeli par šamara i ode :mrgreen:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 maj 2019, 12:46

Pa djete drago jel samo ronaldo stariji na planeti igrac u CL od njega pa ga je prestigao zbog godina??? Ili ima 100.000 igraca u toj CL starijih a samo ga jedan sije hahahahha kakva blamaza

Bas je tesko leoljupcima prihvatiti fakte da covjek ima individualnih trofeja vise, pa se samo predje preko nagrade za evropskog igraca godine koju portugalac ima ipak vise, no dobro stariji je a I katalonija je svoj kontinent hahahah

Ne nije bitniji trofej lige od cl koliko ga god sabrao, gdje se bodovi nabijaju na spanskim selima a ne protiv najboljih ekipa evrope...

Pogledaj istini u oci kako sam 3 puta govoris, fakti ti govore da je ronaldo bolji igrac, kompletniji, raznovrsniji, ne ovisi od ekipe...

Prica je zavrsena

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 25 maj 2019, 13:41

Pa ne znam bas, pitaj navijace Madrida, nije im svejedno. Prije pojavljivanja Messija sisali su nas u ligi za 15 trofeja, sad je ta razlika vec na 7 pala. Ovim tempom Messi ako nastavi, za nekih 7-8 godina ce razlika biti samo 2-3, sto je priznat ces nevjerovatno, kad uzmes u obzir da se igra po 38 utakmica svake godine.
27.10.2020

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 maj 2019, 14:02

Rajaz je napisao/la:Kolega @Petardaa dođe, udijeli par šamara i ode :mrgreen:
Kralju :urnebes:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2019, 14:25

Denchi je napisao/la:Pa djete drago jel samo ronaldo stariji na planeti igrac u CL od njega pa ga je prestigao zbog godina??? Ili ima 100.000 igraca u toj CL starijih a samo ga jedan sije hahahahha kakva blamaza
:shock:

Straota :o

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 25 maj 2019, 14:46

Denchi je napisao/la:Pa djete drago jel samo ronaldo stariji na planeti igrac u CL od njega pa ga je prestigao zbog godina??? Ili ima 100.000 igraca u toj CL starijih a samo ga jedan sije hahahahha kakva blamaza

Bas je tesko leoljupcima prihvatiti fakte da covjek ima individualnih trofeja vise, pa se samo predje preko nagrade za evropskog igraca godine koju portugalac ima ipak vise, no dobro stariji je a I katalonija je svoj kontinent hahahah

Ne nije bitniji trofej lige od cl koliko ga god sabrao, gdje se bodovi nabijaju na spanskim selima a ne protiv najboljih ekipa evrope...

Pogledaj istini u oci kako sam 3 puta govoris, fakti ti govore da je ronaldo bolji igrac, kompletniji, raznovrsniji, ne ovisi od ekipe...

Prica je zavrsena
Individualni trofeji
Isti broj Balona
Messi 2 vise zlatne kopacke
Messi Zlatna lopta,Ronaldo nista
Messi 8 puta najbolji igrac lige petice,Ronaldo 3 puta
Mrsko mi ostalo trazit,ovo su najbitniji parametri
Denchi ti si GOAT mitoman,jedino ti je dobar avatar
#Punoljetstvo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 maj 2019, 15:08

BosniaBoston je napisao/la: Individualni trofeji
Isti broj Balona
Messi 2 vise zlatne kopacke
Messi Zlatna lopta,Ronaldo nista
Messi 8 puta najbolji igrac lige petice,Ronaldo 3 puta
Mrsko mi ostalo trazit,ovo su najbitniji parametri
Denchi ti si GOAT mitoman,jedino ti je dobar avatar
Pa naveo sam individualne
Najbolji igrac svijeta po 5
Ali najbolji evrope ronaldo 1 vise
Cl ronaldo 1 vise
Golovi u cl - ronaldo 25 vise
Repka ronaldo trofej

Ove lokalne trofeje sto se nabijaju po spanskim selima nemate sta spominjat ne tvrdim da barca nije uspjesnija u spaniji...

Samo leopacenicima nesto nije jasno...

Nema se o cemu raspravljati ovdje...ende

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.