to i je njegov rang. valjda će i hajduk nešto zaraditi, nisu u nekoj bajnoj situaciji.Goalgetter je napisao/la:Sharbini bi mogao na ljeto otici u Hannover, vec je obavio razgovor sa poslovodjom Hannovera, Jörg Schmadtkeom.
Mene zanima ko je i očekivao više od ove ekipe? Neka se da prilika mladima do kraja sezone, a jedini cilj je izlazak u Europu...Edward je napisao/la:Hajduk je i u jučerašnjem susretu sa susjednim Splitom remizirao na Poljudu i tako ponovo razočarao svoje navijače. Po ko zna koji put momčad Hajduka igra sezonu za zaborav, a baš me zanima tko je sad kriv?
Židovi i masoni.Edward je napisao/la:Hajduk je i u jučerašnjem susretu sa susjednim Splitom remizirao na Poljudu i tako ponovo razočarao svoje navijače. Po ko zna koji put momčad Hajduka igra sezonu za zaborav, a baš me zanima tko je sad kriv?
dubrava je napisao/la:Židovi i masoni.Edward je napisao/la:Hajduk je i u jučerašnjem susretu sa susjednim Splitom remizirao na Poljudu i tako ponovo razočarao svoje navijače. Po ko zna koji put momčad Hajduka igra sezonu za zaborav, a baš me zanima tko je sad kriv?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hnk-h ... n_447.html" onclick="window.open(this.href);return false;spielführer_21 je napisao/la: Hajduk ove sezone ima veću posjetu nego ikad, a situacija nikad goraIli je statistika pogrešna ili je meni sjećanje otupilo od nostalgije?
Znam, mene čudi i zbunjuje niska posjećenost prethodnih sezona, pogotovo onih prije 2005. Nisam siguran jesu li tačne, ne kažem i da nisu...Gorazde11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/hnk-h ... n_447.html" onclick="window.open(this.href);return false;spielführer_21 je napisao/la: Hajduk ove sezone ima veću posjetu nego ikad, a situacija nikad goraIli je statistika pogrešna ili je meni sjećanje otupilo od nostalgije?
Statistika nije pogresna, european-football.statistics, transfermarkt i jos neki portali koji se "bave statistikom" objavljuju slicne brojke - Hajduk ove sezone ima preko 12.000 ljudi po utakmici...
Najveci razlog je sto je klub ljetos odradio odlicnu prodaju pretplata - prodano 6.500 kompleta, oko duplo vise nego godinu prije, da je Hajduk ove sezone imao iti malo bolje rezultate i ove brojke bi bile vece, a da se bori za naslov prvaka vjerovatno bi bilo 15-20.000
Nikad nije bila upitna brojka navijača na Poljudu.. Hajduk ima podršku bilo na Poljudu bilo na gostovanjima.. Primjer za danas da je ostalo 5-6 bodova razlika danas bi jug bio pun u Maksimiru.. Problem je u upravi, u nekvaliteti strucnih ljudi koje se bave dovodjenjem igrača, procjenje mladih igrača koje izlaze iz omladinskih pogona.. Ako i kazu "evo ga ovaj je dobar" on vec trazi papire za ici vani(Perišić, Jelavić, Livaja).. Svake godine kao da nesto krene ici na bolje al onda u jednom trenutku kao da sve to stane i udju u neku crnu rupu iz koje nema izlaza.. A navijači ko navijači, mala neka iskrica je dovoljna da dođe 10000 ljudi na utakmicu i onda razočaranje, kući pognutih glava..Gorazde11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/hnk-h ... n_447.html" onclick="window.open(this.href);return false;spielführer_21 je napisao/la: Hajduk ove sezone ima veću posjetu nego ikad, a situacija nikad goraIli je statistika pogrešna ili je meni sjećanje otupilo od nostalgije?
Statistika nije pogresna, european-football.statistics, transfermarkt i jos neki portali koji se "bave statistikom" objavljuju slicne brojke - Hajduk ove sezone ima preko 12.000 ljudi po utakmici...
Najveci razlog je sto je klub ljetos odradio odlicnu prodaju pretplata - prodano 6.500 kompleta, oko duplo vise nego godinu prije, da je Hajduk ove sezone imao iti malo bolje rezultate i ove brojke bi bile vece, a da se bori za naslov prvaka vjerovatno bi bilo 15-20.000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.