Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Pjanic mora od prve...namjesti ga majsotrski!!!
Zadnja izmjena: @tekk, dana/u 03 mar 2009, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
tanak je za 11 prvih bez obzira na sve@tekk je napisao/la:Pjanic mora od prve...
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
mlad i mozda jos neiskusan jest al'tanak sumnjam!MT87TM je napisao/la:tanak je za 11 prvih bez obzira na sve@tekk je napisao/la:Pjanic mora od prve...
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
vrijeme je za B tim.Muzurovicu poslozi nam ovo sto imas.Sad bi Muzurovic rekao:hrabro momci,svi u napad,srcem za BIH.hajmo bosno hajmo hercegovino........
Mislim da netreba Hrgovica zvati, pored sjajnog Stilica, ali vidjecemo , ko zna da su one informacije tacne
Hajmo bosnoo
Hajmo bosnoo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
neretva je napisao/la:ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........
BERBEROVIĆ(mozak i srce) SPAHIĆ(srce ko u VOLA) NADAREVIĆ(lopta može ali ti JOK) JAHIĆ(poginut će čojek)
mmmmmmmmmmmmmmRAHIMIĆ(pobit ću ih sviju) DAMJANOVIĆ( zovi him doktora )
mmmmmmmmmmmmmmMISIMOVIĆ(oći i uši tima) PJANIĆ(došlo je i mojih 90 minuta)
mmmmmmmmmmmmmČUSTOVIĆ(zabit zabit ga) DŽEKO( samo dodaj)
i to je 1 bod ko iz topa a 3 ko iz puške.
sve super,samo umjesto Pjanića staviti Štilića..

it's football day
ah sto se nasmijahBaboon je napisao/la:neretva je napisao/la:ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........
BERBEROVIĆ(mozak i srce) SPAHIĆ(srce ko u VOLA) NADAREVIĆ(lopta može ali ti JOK) JAHIĆ(poginut će čojek)
sve super,samo umjesto Pjanića staviti Štilića..

daidza je napisao/la:ah sto se nasmijahBaboon je napisao/la:neretva je napisao/la:ma salihović će igrati 100% a i za Kenana nije baš čisto da neće igrati protiv Belgije i nemoj te se sekirati VIDJET ĆE TE DA ĆEMO IH ODRATI KO MALU DJECU..........
sve super,samo umjesto Pjanića staviti Štilića..![]()
haha ovo nam je trebalo da se malo opustimo
svaka cast

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
neka ciro odluci taktiku mislim da bi to najbolje bilo haha, ma mozemo mi pisati sta hocemo ali ciro je taj koji ce odluciti sve,
Ljudi ja se danas čuo sa ovima iz **** al već imam vizu a nisu spomenuli ove kopije pasoša za karte .
Sad ne kontam....
Sad ne kontam....
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
pa sta ce tebi bolan kopija kad ides sa agencijom oni ti kartu nabavaljaju bolan nebioam333 je napisao/la:Ljudi ja se danas čuo sa ovima iz **** al već imam vizu a nisu spomenuli ove kopije pasoša za karte .
Sad ne kontam....
nista se ti ne sikiraj

Hvala đe čuo i ne čuo sad ću fino spavatidaidza je napisao/la:pa sta ce tebi bolan kopija kad ides sa agencijom oni ti kartu nabavaljaju bolan nebioam333 je napisao/la:Ljudi ja se danas čuo sa ovima iz **** al već imam vizu a nisu spomenuli ove kopije pasoša za karte .
Sad ne kontam....
nista se ti ne sikiraj
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
nemas sta spavat pa prvo ako ti oni ganjaju vizu kod njih je pasos u koji trebas dobit vizu znaci samim time oni i kopiraju sebi ako im treba iako sumnjam ovo sa kopijom je pokusaj saveza da fanaticosi nedodu do karata da nebi nekog sranja gore bilo.....al evo ja sam dao svoj pasos jaranu da uzme karte za momke kad ja vec neidem nek idu oni koji su uz ovu repku godinamaam333 je napisao/la:Hvala đe čuo i ne čuo sad ću fino spavatidaidza je napisao/la:pa sta ce tebi bolan kopija kad ides sa agencijom oni ti kartu nabavaljaju bolan nebioam333 je napisao/la:Ljudi ja se danas čuo sa ovima iz **** al već imam vizu a nisu spomenuli ove kopije pasoša za karte .
Sad ne kontam....
nista se ti ne sikiraj
Ljudi ja jedva cekam 26.03. 2009. i da krenem prema "nasem" Genku, ma ovi iz **** sve rijesavaju u vezi karti i ostalog, samo predas papire njima i nista vise, (normalno trebaju pare),
Valjalo bi kada bi nam Salihovic bio spreman za Belgiju, on je sada zaista u formi i punbo bi nam valjao u Blgiji a Bogami i u Zenici
Valjalo bi kada bi nam Salihovic bio spreman za Belgiju, on je sada zaista u formi i punbo bi nam valjao u Blgiji a Bogami i u Zenici
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Hvala đe čuo i ne čuo sad ću fino spavati[/quote]
nemas sta spavat pa prvo ako ti oni ganjaju vizu kod njih je pasos u koji trebas dobit vizu znaci samim time oni i kopiraju sebi ako im treba iako sumnjam ovo sa kopijom je pokusaj saveza da fanaticosi nedodu do karata da nebi nekog sranja gore bilo.....al evo ja sam dao svoj pasos jaranu da uzme karte za momke kad ja vec neidem nek idu oni koji su uz ovu repku godinama[/quote]
Al ja već imam vizu na godinu dana i pasoš je kod mene
nemas sta spavat pa prvo ako ti oni ganjaju vizu kod njih je pasos u koji trebas dobit vizu znaci samim time oni i kopiraju sebi ako im treba iako sumnjam ovo sa kopijom je pokusaj saveza da fanaticosi nedodu do karata da nebi nekog sranja gore bilo.....al evo ja sam dao svoj pasos jaranu da uzme karte za momke kad ja vec neidem nek idu oni koji su uz ovu repku godinama[/quote]
Al ja već imam vizu na godinu dana i pasoš je kod mene
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
Ma kakav Hrgovic stace nam ta izdajica NETRABAMO GA, imamo puno boljih igraca kao sto su STILIC; PJANIC...

mB!
hoce li nam igrati salihovic...povrijedjen je nesto....
jos jednom omladino draga...Mukiol je napisao/la:Ma kakav Hrgovic stace nam ta izdajica NETRABAMO GA, imamo puno boljih igraca kao sto su STILIC; PJANIC...![]()
otvori se zemljo da propadnem....
i nemoj misliti da i tebe necu povuci sa sobom!!!!!!

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Opet ti ba popustiarmando je napisao/la:jos jednom omladino draga...Mukiol je napisao/la:Ma kakav Hrgovic stace nam ta izdajica NETRABAMO GA, imamo puno boljih igraca kao sto su STILIC; PJANIC...![]()
otvori se zemljo da propadnem....
i nemoj misliti da i tebe necu povuci sa sobom!!!!!!![]()
![]()
![]()

mB!
-
- Kontakt:
pomel mi ko pomoc?kako da stavim sliku na profil?????
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.