A tebe, pretpostavljam, interesuju posjete bibliotekama i filozofski razgovori s djevojkama, do duboko u noc !zgembo89 je napisao/la:Imal info kad ce se oporaviti Bekam..Inače cure su danas malomozda taj isti Bico je da izvinete glup ko noc ali eto njih interesuje fizicka strana ljubavi..
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- hogarstrasni
Re: Ermin Bičakčić
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Bičakčić
Bico vec ima djevojku, twitter djevojke su na aparatima. 
ne diraj filozofske razgovorehogarstrasni je napisao/la:A tebe, pretpostavljam, interesuju posjete bibliotekama i filozofski razgovori s djevojkama, do duboko u noc !zgembo89 je napisao/la:Imal info kad ce se oporaviti Bekam..Inače cure su danas malomozda taj isti Bico je da izvinete glup ko noc ali eto njih interesuje fizicka strana ljubavi..
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
protiv Egiptamirzatele je napisao/la:i protiv KipraMozambik je napisao/la:Sto se dalo primjetiti protiv Nigerije.mirzatele je napisao/la:10 Bicakcica ne vrijedi kao jedan Spahic
Jako bitna utakmicaMozambik je napisao/la:protiv Egiptamirzatele je napisao/la:i protiv KipraMozambik je napisao/la: Sto se dalo primjetiti protiv Nigerije.
Re: AW: Ermin Bičakčić
Vjerujem i da su neki momci takođerGoalgetter je napisao/la:Bico vec ima djevojku, twitter djevojke su na aparatima.
kaze jedan lik na ispovijestima ostavila me cura nakon toga ja odem u teretanu bildo jedno 4mj izgradio tijelo sad me moli da se vratihogarstrasni je napisao/la:A tebe, pretpostavljam, interesuju posjete bibliotekama i filozofski razgovori s djevojkama, do duboko u noc !zgembo89 je napisao/la:Imal info kad ce se oporaviti Bekam..Inače cure su danas malomozda taj isti Bico je da izvinete glup ko noc ali eto njih interesuje fizicka strana ljubavi..
Pa bitnija je bila Nigerije od Kipra.mirzatele je napisao/la: Jako bitna utakmica
Ma ja Bicakcic je bolji,ne znam sto se raspravljam
Ja nigdje nisam napisao da je Bicakcic bolji.
Samo sam ti naveo primjere da i bolji igraci od Bicakcica (sto je nesumnjivo Spahic) mogu izgledati smijesni u taktickoj vratolomiji naseg izbornika.
Samo sam ti naveo primjere da i bolji igraci od Bicakcica (sto je nesumnjivo Spahic) mogu izgledati smijesni u taktickoj vratolomiji naseg izbornika.
taj je nazalost u stanju svasta uraditi i svakog igraca napraviti barem 30% losijim u odnosu na igru u klubu
- Nerminovic
- Kontakt:
Frizura, klupa te ceka. Sto si igrao, igrao si.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Što klupa? Sa povratkom Spahića, on je naš drugi najbolji štoper...
Ne znam šta imate protiv ovog momka?
Tako je Bico oporavi se. Spaha - Bico e to se vec zove granitna odbrana. A ne bekove Mujdza i Salihovic.AmirBvB je napisao/la:Što klupa? Sa povratkom Spahića, on je naš drugi najbolji štoper...
Bico moze na desnog beka ici,a licno ja bi ostavio 3 stpera u odbrani Spaha Sunja i bicoispred Besic Pjanic i ostali svi u napad
Bicakcic i Salihovic nece konkurisati za vecerasnju utakmicu, jos se nisu oporavili 
DD
Nije dobro..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
pobjedesve
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link posto ne podrzava ovaj url
Na oko 1:01 Bicakcic je na desnom guzu

Evo link posto ne podrzava ovaj url
Na oko 1:01 Bicakcic je na desnom guzu
a... pehari su tu
vec duze pauziraju znaci SPahic Sunjic stoperski par bekovi upitni Mujdza ? Vranjes ? najbolje ZUka da je igrao lijevog ako odigra koju u Kijevu smao je jednu 90min
Pocinje na klupi danas. Trener nije htio da rizikuje zbog povrede. Sljedecu pocinje sigurno. Salihovic nije jos sanirao svoju povredu do kraja tako da se nezna sa sigurnoscu povratak na teren.