BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Super, imati će vremena da se koliko - toliko odmori 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Van Der Merwe trenutno igra i kvale u dublovima, tako da ce se sigurno vise umoriti od Damira 

SAMO ČELIK !
pa ovaj Merwe rijetko kad da pobjedi dvije za redom. Eto prosle sedmice je igrao polufinale (bas kao i damir) a prije tog nekad prije 3 mjeseca vezao dvije pobjede na jednom turniru
Joj ovih kolonizatora iz Holandije
Damir ce ga kolonizirat u polju, al' kakve mu srece kad je ovo trava, i ovaj roka return k'o Isner isl.
A tek servis
Al' ja sam rekao, uspjeh je proci 1. kolo

Al' ja sam rekao, uspjeh je proci 1. kolo

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
1. kolo kvalifikacija druze
---
Ma ima šanse,kako da ne..sad je baš u formi..ako bude njegov dan,to je pobjeda..jedino da ga opet servis ne zezne

Ma ima šanse,kako da ne..sad je baš u formi..ako bude njegov dan,to je pobjeda..jedino da ga opet servis ne zezne

hoce li biti stream za drugo kolo kvalifikacija???
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Jok eto igra se glavni zrijebxinxee je napisao/la:1. kolo kvalifikacija druze---

- el-fighter
- Kontakt:
U koliko pocinje mec danas? Ovdje je neko napisao da pocinje u 12h, a na rezultatima pise u 17:30.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Počinju ženske kvalifikacije, muškarci neće igrati prije 17:30h
Damir igra na terenu broj 1. Fino, neka i to 'okusi'.
http://en.wikipedia.org/wiki/No._1_Court_(Wimbledon" onclick="window.open(this.href);return false;)
http://en.wikipedia.org/wiki/No._1_Court_(Wimbledon" onclick="window.open(this.href);return false;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel moguce da dozvoljavaju da se kvalifikacije igraju na ovom terenu, zar se ne cuva trava za "najbolje" ?Virtu4l je napisao/la:Damir igra na terenu broj 1. Fino, neka i to 'okusi'.
Hajmo Dzumi danas pobjedit.
Pa sta ako je visok i ako ga zovu juznoafricki John Isner, to ne znaci da igra kao Isner ni da ma jaku servu kao Isner, jer da igra tako bio bi medju prvih bar 50. On ima servu ti imas retern.
C'mon Dzumi!
Pa sta ako je visok i ako ga zovu juznoafricki John Isner, to ne znaci da igra kao Isner ni da ma jaku servu kao Isner, jer da igra tako bio bi medju prvih bar 50. On ima servu ti imas retern.
C'mon Dzumi!
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!

Cool, hoće li biti koji link za Damirov meč danas ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na facebook stranici pise da su vec nekolko meceva zavrsena sto znaci da bi Damir mozda za sat il nesto trebo na teren?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- el-fighter
- Kontakt:
Kada se zavrsi mec koji se trenutno igra na terenu 1, onda ima jos 1 mec pa tek onda Damir igra. Inace u mecu koji se trenutno igra na ovom terenu zavrsen je 1 set, tako da Damira mozemo ocekivati za cca 2h.sajo10 je napisao/la:Na facebook stranici pise da su vec nekolko meceva zavrsena sto znaci da bi Damir mozda za sat il nesto trebo na teren?
Velež do groba života mi moga
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje ne vidim da iko igra na terenu 1
EDIT: Izgleda da je upravo poceo taj 3. mec na terenu 1 (Pliskova vs Chan) tako da Damira mozemo ocekivati za oko sat i po na terenu
Ovdje ne vidim da iko igra na terenu 1

EDIT: Izgleda da je upravo poceo taj 3. mec na terenu 1 (Pliskova vs Chan) tako da Damira mozemo ocekivati za oko sat i po na terenu

SAMO ČELIK !
Joj prica
Ni jedan mec iz muske konkurencije nece poceti prije 17:30, taman da sad nestane citav zenski rod.

Ni jedan mec iz muske konkurencije nece poceti prije 17:30, taman da sad nestane citav zenski rod.
hoce li biti stream?????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.