Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

HOPLIT

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la HOPLIT » 30 jul 2011, 22:33

Pravo zahebana grupa u kojoj skoro pa sve repke imaju podjednake šanse za plasman na SP. Škoti nam odgovaraju, Belgija je po meni najneugodniji protivnik.
YNWA!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 jul 2011, 22:48

imena prvih 11 u pobjednickoj ekipi ce znati djeca narednih 50 godina
Thomas Müller - Fußballgott

Švabo
Kontakt:

Post Postao/la Švabo » 30 jul 2011, 22:55

Valjda neće nestajati struje kao u prošlim mečevima gdje ste vi bili sretniji :mrgreen:
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 23:02

Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu tima :? Kod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci :mrgreen: imaju par reprezentativaca iz nase lige plus Pandev ,od meni poznatih.Ne bih ja nikoga potcenjivao ali imamo kalibar igraca koji niko od ovih nema,samo to treba uklopiti ;) Nasi fudbaleri nastupaju u najboljim svetskim klubovima a dobar deo njih su i nosioci igre u svojim timovima.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 23:06

Tribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu tima :? Kod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci :mrgreen: imaju par reprezentativaca iz nase lige plus Pandev ,od meni poznatih.Ne bih ja nikoga potcenjivao ali imamo kalibar igraca koji niko od ovih nema,samo to treba uklopiti ;) Nasi fudbaleri nastupaju u najboljim svetskim klubovima a dobar deo njih su i nosioci igre u svojim timovima.
A šta je sa Gareth-a Bale-a ? Je l' igra za Vels ili ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jul 2011, 23:07

Izdvojio si Van Buytena i Kompanyja a nisi Courtoisa, Vermaelena, Hazarda, Lukakua, Fellainija, Dembelea...? :roll: Sve su to mladi igraci a za 2 godine ce biti igracine svjetske klase.
I najbolji igrac Velsana je Bale, a ne Ramsey a njega nisi ni spomenuo. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 23:07

neutralan__ je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu tima :? Kod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci :mrgreen: imaju par reprezentativaca iz nase lige plus Pandev ,od meni poznatih.Ne bih ja nikoga potcenjivao ali imamo kalibar igraca koji niko od ovih nema,samo to treba uklopiti ;) Nasi fudbaleri nastupaju u najboljim svetskim klubovima a dobar deo njih su i nosioci igre u svojim timovima.
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU al se zajbah :mrgreen: igra brate u pravu si ;) On je najbolji,smetnuo sam sa uma :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 23:10

braoolyo je napisao/la:Izdvojio si Van Buytena i Kompanyja a nisi Courtoisa, Vermaelena, Hazarda, Lukakua, Fellainija, Dembelea...? :roll: Sve su to mladi igraci a za 2 godine ce biti igracine svjetske klase.
I najbolji igrac Velsana je Bale, a ne Ramsey a njega nisi ni spomenuo. :)
Brate nisam ja kriv,kriv je onaj moj kolega koji je i moderator,sto nije on dosao da pise nego ja mlatim ovde :mrgreen: :lol:

Za Belgiju mislim da sam u pravu,sta ce biti za 2 godine ne znam,ali znam da u ovom trenutku ni Felaini ni Dembele nisu neke "super zvezde" ?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jul 2011, 23:12

Dembele nije, ali Fellaini je jedan od cjenjenijih zadnjih veznih u Premier ligi.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 23:14

Tribalian je napisao/la:
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU al se zajbah :mrgreen: igra brate u pravu si ;) On je najbolji,smetnuo sam sa uma :mrgreen:
Ma ja čitav dan razmišljam o njemu i Velsu,reko ako nas zapadne Vels odmah na početku opet nas je sreća napustila.
Ima Vels finu ekipicu,ali su izvan forme totalno.Mislim da vi i Hrvatska nećete imati mnogo problema sa njima,ali ostale reprezentacije hoće.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 23:16

@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2011, 23:17

Da bi se grupa prošla (neovisno da l' sa 1. ili 2. mjesta), mora se promijeniti selektor. :mrgreen: Znači, to je pod broj 1. A što se tiče grupe, gore nije moglo. :mrgreen:

Belgija je, kako napisah na drugoj temi, mnogo jača u odnosu na Belgiju iz prethodnog ciklusa. Hazard i Lukaku kao prve ofanzivne violine, a ne treba zaboraviti ni Fulhamovog Dembele-a. Fellaini, Witsel, Kompany, Vermaellen i Van Buyten su sve sami plusevi kada je u pitanju ova ekipa. Dodajmo im Ajaxovog Vertongena i dobijemo jednu odličnu ekipu. Tu su još rutiner Simmons (na zalasku karijere, doduše) i Defour koji je važio za velikog talenta, al' se ne razvija onako kako su predviđali. U svakom slučaju, sigurno jedna od najjačih ekipa iz 3. šešira. Ovdje se niste nikako usrećili.

O Hrvatskoj se, manje-više, sve zna. Odličan vezni red, dobri napadači, jedino malo škripi u odbrani. Modrić, Kranjčar, Raketa, Vukojević, Badelj su sigurno za svaki respekt, dodajmo kapitena Srnu i ne'a potrebe više ništa pisati. U napadu raspolažu sa velikim brojem provjerenih igrača: Mandžo, Dudu, Petrić, Olić, Jelavić, Kalinić, Perišić, Lakić...Jednostavno, kada je napad u pitanju, nema zime za njih.

Makedonija i Škotska će biti ekipe od kojih će puno toga zavisiti. Igraju dobro na domaćem terenu, nemaju neke zvijezde u svojim redovima, al' imaju ekipu, a to je na kraju krajeva najbitnije. Makedonija će u mečevima protiv Srbije i Hrvatske dati 200% svojih mogućnosti, to je barem jasno. :mrgreen: Škotska je miljama daleko od one Škotske prije 10-ak godina, tako da...Ok, imaju igrače koji igraju u Premiershipu (Flečo, McFaden, Adam, Caldwel, Berra) i rutinera Kenny Millera. Igraju na mali broj golova.

Vales sa Baleom, Bellamy-je, Ramseyem, Taylorom, Collinsom je ekipa koja može zagorčati život. Nisu bili pretjerano dobri u posljednje vrijeme (zato i jesu u ovom šeširu), al' su definitivno najjača ekipa iz 6. jakosne grupe. Mogli bi oni uzeti bodove u Cardiffu svim favoritima. Pravi su trkači, njeguju onaj pravi otočki fudbal, te će zadati probleme ostalim ekipama iz grupe. :D

Uglavnom, kako napisah i na temi o reprezentaciji Hrvatske, volio bih da obje ekipe prođu dalje. No, biće pakleno. Biće mnogo prosipanja bodova, puno s*anja van terena (posebno u komšijskim duelima), tako da...

U svakom slučaju, puno sreće (biće vam potrebna) vam želim. Jedva čekam dvomeč sa Hrvatima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 23:18

Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati :mrgreen:
:lol: :lol: Bgm će i oni zapeti sada vjerovatno.Biti će i oni tvrd orah vjeruj mi. ;)

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 30 jul 2011, 23:21

Belgija jos nije dorasla ni nama ni komsijama a smatram da ce nam najveci protivnik biti Skotska nemaju puno zvijezda a zajebani su a ja vam sad nesto kazem da mi boda necemo uzeti Welsu u gostima i njih se treba isto paziti.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jul 2011, 23:21

Vidi se da ,samo pratiš fudbal u regionu za malo dalje ti nisi laik :lol: :lol:

Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jul 2011, 23:22

Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati :mrgreen:
:lol: :lol: Bgm će i oni zapeti sada vjerovatno.Biti će i oni tvrd orah vjeruj mi. ;)
Brate ti si me naceo veceras :cry: Monolog me dovrsio tupim nozem sa ovom analizom :cry: Svaka vam cast ,ubediste me da smo najgori :cry: :mrgreen:

@ Legendo Adams ima 19 godina :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 jul 2011, 23:26

Tribalian je napisao/la: @ Legendo Adams ima 19 godina :roll:
Nije Adams vec Adam i ima 25 godina.
legenda reala je napisao/la: Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd ;)
Prije bih rekao Darren Fletcher. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 jul 2011, 23:31

Tribalian je napisao/la:

Ma jok to je ovaj novi što je prešo iz Blackpola u Liverpol ima 25 godina ;) ništa ne znaš jbt
braoolyo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd ;)
Prije bih rekao Darren Fletcher. ;)
Sad i meni naumpade ima i James Mc Fadden ,pa još onaj jedan Fletcher ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 jul 2011, 23:42

Tribalian je napisao/la:
Brate ti si me naceo veceras :cry: Monolog me dovrsio tupim nozem sa ovom analizom :cry: Svaka vam cast ,ubediste me da smo najgori :cry: :mrgreen:

Ma druže Srbija je uvijek imala respektabilnu ekipu i ekipu od koje su strepile i one velesile u ovom sportu.
Tako da i sada imate odličnu ekipu,bolju od ovih ostalih,tako da će dueli između vas i Hrvatske odlučivati o pobjedniku grupe odnosno putniku u Brazil.
Nema razloga za strah i paniku,ako ove kvalifikacije shvatite ozbiljno u najgorem slučaju vaše je 2. mjesto.

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 30 jul 2011, 23:50

Brkic

Subotic Ivanovic Vidic Kolarov

Krasic Stankovic Kuzmanovic Jovanovic

Zigic Pantelic

Ubitacan sastav :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.