Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pravo zahebana grupa u kojoj skoro pa sve repke imaju podjednake šanse za plasman na SP. Škoti nam odgovaraju, Belgija je po meni najneugodniji protivnik.
YNWA!
imena prvih 11 u pobjednickoj ekipi ce znati djeca narednih 50 godina
Thomas Müller - Fußballgott
Valjda neće nestajati struje kao u prošlim mečevima gdje ste vi bili sretniji 

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu tima
Kod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci
imaju par reprezentativaca iz nase lige plus Pandev ,od meni poznatih.Ne bih ja nikoga potcenjivao ali imamo kalibar igraca koji niko od ovih nema,samo to treba uklopiti
Nasi fudbaleri nastupaju u najboljim svetskim klubovima a dobar deo njih su i nosioci igre u svojim timovima.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- neutralan__
- Kontakt:
A šta je sa Gareth-a Bale-a ? Je l' igra za Vels ili ?Tribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu timaKod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci
imaju par reprezentativaca iz nase lige plus Pandev ,od meni poznatih.Ne bih ja nikoga potcenjivao ali imamo kalibar igraca koji niko od ovih nema,samo to treba uklopiti
Nasi fudbaleri nastupaju u najboljim svetskim klubovima a dobar deo njih su i nosioci igre u svojim timovima.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Izdvojio si Van Buytena i Kompanyja a nisi Courtoisa, Vermaelena, Hazarda, Lukakua, Fellainija, Dembelea...?
Sve su to mladi igraci a za 2 godine ce biti igracine svjetske klase.
I najbolji igrac Velsana je Bale, a ne Ramsey a njega nisi ni spomenuo.

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU al se zajbahneutralan__ je napisao/la:A šta je sa Gareth-a Bale-a ? Je l' igra za Vels ili ?Tribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu timaKod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci

Brate nisam ja kriv,kriv je onaj moj kolega koji je i moderator,sto nije on dosao da pise nego ja mlatim ovdebraoolyo je napisao/la:Izdvojio si Van Buytena i Kompanyja a nisi Courtoisa, Vermaelena, Hazarda, Lukakua, Fellainija, Dembelea...?Sve su to mladi igraci a za 2 godine ce biti igracine svjetske klase.

Za Belgiju mislim da sam u pravu,sta ce biti za 2 godine ne znam,ali znam da u ovom trenutku ni Felaini ni Dembele nisu neke "super zvezde" ?
Dembele nije, ali Fellaini je jedan od cjenjenijih zadnjih veznih u Premier ligi.
- neutralan__
- Kontakt:
Ma ja čitav dan razmišljam o njemu i Velsu,reko ako nas zapadne Vels odmah na početku opet nas je sreća napustila.Tribalian je napisao/la:AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU al se zajbahneutralan__ je napisao/la:A šta je sa Gareth-a Bale-a ? Je l' igra za Vels ili ?Tribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu timaKod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci
igra brate u pravu si
On je najbolji,smetnuo sam sa uma
Ima Vels finu ekipicu,ali su izvan forme totalno.Mislim da vi i Hrvatska nećete imati mnogo problema sa njima,ali ostale reprezentacije hoće.
@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da bi se grupa prošla (neovisno da l' sa 1. ili 2. mjesta), mora se promijeniti selektor.
Znači, to je pod broj 1. A što se tiče grupe, gore nije moglo.
Belgija je, kako napisah na drugoj temi, mnogo jača u odnosu na Belgiju iz prethodnog ciklusa. Hazard i Lukaku kao prve ofanzivne violine, a ne treba zaboraviti ni Fulhamovog Dembele-a. Fellaini, Witsel, Kompany, Vermaellen i Van Buyten su sve sami plusevi kada je u pitanju ova ekipa. Dodajmo im Ajaxovog Vertongena i dobijemo jednu odličnu ekipu. Tu su još rutiner Simmons (na zalasku karijere, doduše) i Defour koji je važio za velikog talenta, al' se ne razvija onako kako su predviđali. U svakom slučaju, sigurno jedna od najjačih ekipa iz 3. šešira. Ovdje se niste nikako usrećili.
O Hrvatskoj se, manje-više, sve zna. Odličan vezni red, dobri napadači, jedino malo škripi u odbrani. Modrić, Kranjčar, Raketa, Vukojević, Badelj su sigurno za svaki respekt, dodajmo kapitena Srnu i ne'a potrebe više ništa pisati. U napadu raspolažu sa velikim brojem provjerenih igrača: Mandžo, Dudu, Petrić, Olić, Jelavić, Kalinić, Perišić, Lakić...Jednostavno, kada je napad u pitanju, nema zime za njih.
Makedonija i Škotska će biti ekipe od kojih će puno toga zavisiti. Igraju dobro na domaćem terenu, nemaju neke zvijezde u svojim redovima, al' imaju ekipu, a to je na kraju krajeva najbitnije. Makedonija će u mečevima protiv Srbije i Hrvatske dati 200% svojih mogućnosti, to je barem jasno.
Škotska je miljama daleko od one Škotske prije 10-ak godina, tako da...Ok, imaju igrače koji igraju u Premiershipu (Flečo, McFaden, Adam, Caldwel, Berra) i rutinera Kenny Millera. Igraju na mali broj golova.
Vales sa Baleom, Bellamy-je, Ramseyem, Taylorom, Collinsom je ekipa koja može zagorčati život. Nisu bili pretjerano dobri u posljednje vrijeme (zato i jesu u ovom šeširu), al' su definitivno najjača ekipa iz 6. jakosne grupe. Mogli bi oni uzeti bodove u Cardiffu svim favoritima. Pravi su trkači, njeguju onaj pravi otočki fudbal, te će zadati probleme ostalim ekipama iz grupe.
Uglavnom, kako napisah i na temi o reprezentaciji Hrvatske, volio bih da obje ekipe prođu dalje. No, biće pakleno. Biće mnogo prosipanja bodova, puno s*anja van terena (posebno u komšijskim duelima), tako da...
U svakom slučaju, puno sreće (biće vam potrebna) vam želim. Jedva čekam dvomeč sa Hrvatima.

Belgija je, kako napisah na drugoj temi, mnogo jača u odnosu na Belgiju iz prethodnog ciklusa. Hazard i Lukaku kao prve ofanzivne violine, a ne treba zaboraviti ni Fulhamovog Dembele-a. Fellaini, Witsel, Kompany, Vermaellen i Van Buyten su sve sami plusevi kada je u pitanju ova ekipa. Dodajmo im Ajaxovog Vertongena i dobijemo jednu odličnu ekipu. Tu su još rutiner Simmons (na zalasku karijere, doduše) i Defour koji je važio za velikog talenta, al' se ne razvija onako kako su predviđali. U svakom slučaju, sigurno jedna od najjačih ekipa iz 3. šešira. Ovdje se niste nikako usrećili.
O Hrvatskoj se, manje-više, sve zna. Odličan vezni red, dobri napadači, jedino malo škripi u odbrani. Modrić, Kranjčar, Raketa, Vukojević, Badelj su sigurno za svaki respekt, dodajmo kapitena Srnu i ne'a potrebe više ništa pisati. U napadu raspolažu sa velikim brojem provjerenih igrača: Mandžo, Dudu, Petrić, Olić, Jelavić, Kalinić, Perišić, Lakić...Jednostavno, kada je napad u pitanju, nema zime za njih.
Makedonija i Škotska će biti ekipe od kojih će puno toga zavisiti. Igraju dobro na domaćem terenu, nemaju neke zvijezde u svojim redovima, al' imaju ekipu, a to je na kraju krajeva najbitnije. Makedonija će u mečevima protiv Srbije i Hrvatske dati 200% svojih mogućnosti, to je barem jasno.

Vales sa Baleom, Bellamy-je, Ramseyem, Taylorom, Collinsom je ekipa koja može zagorčati život. Nisu bili pretjerano dobri u posljednje vrijeme (zato i jesu u ovom šeširu), al' su definitivno najjača ekipa iz 6. jakosne grupe. Mogli bi oni uzeti bodove u Cardiffu svim favoritima. Pravi su trkači, njeguju onaj pravi otočki fudbal, te će zadati probleme ostalim ekipama iz grupe.

Uglavnom, kako napisah i na temi o reprezentaciji Hrvatske, volio bih da obje ekipe prođu dalje. No, biće pakleno. Biće mnogo prosipanja bodova, puno s*anja van terena (posebno u komšijskim duelima), tako da...
U svakom slučaju, puno sreće (biće vam potrebna) vam želim. Jedva čekam dvomeč sa Hrvatima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- neutralan__
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati

Belgija jos nije dorasla ni nama ni komsijama a smatram da ce nam najveci protivnik biti Skotska nemaju puno zvijezda a zajebani su a ja vam sad nesto kazem da mi boda necemo uzeti Welsu u gostima i njih se treba isto paziti.
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi se da ,samo pratiš fudbal u regionu za malo dalje ti nisi laikTribalian je napisao/la:Mislim da smo uz Hrvate najveci favoriti u ovoj grupi.Beligija mi deluje dosta slabije od nas (u slucaju da imamo normalnog selektora),glavne zvezde tima su im Daniel Van Buyten i Kompany,obojica odbrambeni igraci.Skoti mogu biti nezgodni,ali mislim da nece biti problem,tamo ne znam ni koga da izdvojim kao zvezdu timaKod Velsana je nabolji igrac Ramsey iz Arsenala,ovi ostali uglavnom no comment.O Makedoncima sta reci

Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate ti si me naceo vecerasneutralan__ je napisao/la:Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati![]()
Bgm će i oni zapeti sada vjerovatno.Biti će i oni tvrd orah vjeruj mi.

@ Legendo Adams ima 19 godina

Nije Adams vec Adam i ima 25 godina.Tribalian je napisao/la: @ Legendo Adams ima 19 godina
Prije bih rekao Darren Fletcher.legenda reala je napisao/la: Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd

- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok to je ovaj novi što je prešo iz Blackpola u Liverpol ima 25 godinaTribalian je napisao/la:

Sad i meni naumpade ima i James Mc Fadden ,pa još onaj jedan Fletcherbraoolyo je napisao/la:Prije bih rekao Darren Fletcher.legenda reala je napisao/la: Za Škote igraju većinom igrači koji nastupaju po Engleskoj i u Rangers i Celticu ,prva zvjezda je Kenny Miller(nadam se da si čuo za njega ) ima još nekoliko igrača onaj Adams iz Liverpola ,Witakher ,pa Caldwel iz Wigana ,Bera iz Wolwsa itd

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Ma druže Srbija je uvijek imala respektabilnu ekipu i ekipu od koje su strepile i one velesile u ovom sportu.Tribalian je napisao/la:Brate ti si me naceo vecerasneutralan__ je napisao/la:Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,bar mozemo na ovim Makedoncima da se praznimo i mi i Hrvati![]()
Bgm će i oni zapeti sada vjerovatno.Biti će i oni tvrd orah vjeruj mi.
Monolog me dovrsio tupim nozem sa ovom analizom
Svaka vam cast ,ubediste me da smo najgori
![]()
Tako da i sada imate odličnu ekipu,bolju od ovih ostalih,tako da će dueli između vas i Hrvatske odlučivati o pobjedniku grupe odnosno putniku u Brazil.
Nema razloga za strah i paniku,ako ove kvalifikacije shvatite ozbiljno u najgorem slučaju vaše je 2. mjesto.
Brkic
Subotic Ivanovic Vidic Kolarov
Krasic Stankovic Kuzmanovic Jovanovic
Zigic Pantelic
Ubitacan sastav
Subotic Ivanovic Vidic Kolarov
Krasic Stankovic Kuzmanovic Jovanovic
Zigic Pantelic
Ubitacan sastav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.