NK Zvijezda Gradačac

samuraj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la samuraj » 08 jul 2010, 17:08

altai je napisao/la:ne dirajte bez veze Curguza covjek radi super sa ekipom dodte malo
na trening zvijezde pa onda lupetajte jer ja sam svaki dan na treningu
i vidim sta se radi
To je moje misljenje koje temeljim na njegovom "taktickom" pristupom igri u prosloj polusezoni, i njegovim treninzima kao i treninzima trenera u Zvijezdi prije njega. Daleko najgluplji i najnesadrzajniji treninzi.Ti si mozda tek sad poceo ici na treninge.Ja to cinim ipak malo duze, tako da o lupetanju mozda ti ne bi trebao.
Svako ima svoje misljenje i molim da se i moje kao takvo ispostuje.Na kraju krajeva ignorisi ono sto sam napisao.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2010, 17:41

husein veličanstveni je napisao/la:Bio sam jutros na stadionu i da vas obradujem, produžen je rok za izgradnju stadiona, odnosno za postavljanje stolica na 6 mjeseci, što znači da iako se ne uspiju do prvog kola završiti radovi ipak ćemo protiv Travnika igrati na svom stadionu. U srijedu najvjerovatnije utakmica protiv Tarevaca u Tarevcima radi otvaranja njihovog stadiona. Po svemu sudeći rezervni tim bi mogao igrati.tako kažu......
U Sarjevu postoje tri kluba i s obzirom da Olmpik ima mladog i dobrog trenera ova dva ostala zele da postanu jos veci nego sto jesu i oni traze trenera za duzi perid a to bih mogao biti g.Curguz.Carsija bruji da g.Osim ima ponudu kluba iz Beca,a Mirza dobru ponudu iz Kazahstana -jako bogat klub i neznam zasto ne bih prihvatili te ponude.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 08 jul 2010, 18:00

Vodite ga sto prije,istoga sam misljenja kao i Samuraj,najvece bi bilo pojacanje da on ode,Curguz naravno.

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 08 jul 2010, 18:20

ja gospodo sam na svakom treningu i to jos kad su bili u 2 ligi federacije
al nema veze necemo se prepucavat
sljedeci vikend bi trebala bit utakmica Zvijezda-Osijek u Gradaccu
izgleda da je sve dogovoreno generalka osijeku

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 08 jul 2010, 18:58

pabizo je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Bio sam jutros na stadionu i da vas obradujem, produžen je rok za izgradnju stadiona, odnosno za postavljanje stolica na 6 mjeseci, što znači da iako se ne uspiju do prvog kola završiti radovi ipak ćemo protiv Travnika igrati na svom stadionu. U srijedu najvjerovatnije utakmica protiv Tarevaca u Tarevcima radi otvaranja njihovog stadiona. Po svemu sudeći rezervni tim bi mogao igrati.tako kažu......
U Sarjevu postoje tri kluba i s obzirom da Olmpik ima mladog i dobrog trenera ova dva ostala zele da postanu jos veci nego sto jesu i oni traze trenera za duzi perid a to bih mogao biti g.Curguz.Carsija bruji da g.Osim ima ponudu kluba iz Beca,a Mirza dobru ponudu iz Kazahstana -jako bogat klub i neznam zasto ne bih prihvatili te ponude.
Amar ne ide nigdje. ;) Bar dok ne napravi veliki uspjeh.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 08 jul 2010, 19:35

altai je napisao/la:ja gospodo sam na svakom treningu i to jos kad su bili u 2 ligi federacije
uuu kasno si ti to poceo gledati,mi smo jos od 2.republicke,neznam sta ti se svida na Curguzovom treningu,a utakmicama da i ne pricam,njegov fudbal i taktika nije za gledanje,nije to vise ona Zvijezda sto je igrala atraktivan nogomet,i neznam zasto vas samo zanima opstanak,neka ispadnemo ako se moramo svake godine izvlaciti kao Travnik i budemo igrali za neki drugi klub.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 jul 2010, 20:26

o svemu se na ovoj temi prica al najvise ima gluposti...jedni pricaju dobar tim jedni los..cekajmo prvenstvo pa sve ce se znat..danas je recesija nema se para i nemoze se tako pricat o manjem gradu,klubu...kolko para toliko muzike imamo par provjereni igraca i valda se jos koji nadje od ostali sto su dosli...sve u svemu sabur VOLIM TE ZVIJEZDO
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 jul 2010, 20:55

naravno, kako god Sabur VOLIM TE ZVIJEZDO.
Dragon Town

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 08 jul 2010, 21:27

Ono što sam ja jučer vidio ne imponuje baš, ali moramo biti realni i reći da je ovo nova ekipa i da joj treba vremena da se posloži. Moje mišljenje da je Vasiljević adekvatno zamijenio Vecu, da Mašić ako se onako bude trudio je onaj profil igrača kojeg Zvijezda po odlasku Kodre nije imala prošle godine. Dobar je i Knežević, Halilović sasvim solidan, po meni je problem napad i tu ako ne dovedu još jednog provjerenog nogometaša imat ćemo problem. Ostali koji su došli su suvišni izuzev Pejića i onog iz Austrije.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 08 jul 2010, 22:03

zmaj od b. je napisao/la:Ono što sam ja jučer vidio ne imponuje baš, ali moramo biti realni i reći da je ovo nova ekipa i da joj treba vremena da se posloži. Moje mišljenje da je Vasiljević adekvatno zamijenio Vecu, da Mašić ako se onako bude trudio je onaj profil igrača kojeg Zvijezda po odlasku Kodre nije imala prošle godine. Dobar je i Knežević, Halilović sasvim solidan, po meni je problem napad i tu ako ne dovedu još jednog provjerenog nogometaša imat ćemo problem. Ostali koji su došli su suvišni izuzev Pejića i onog iz Austrije.
I nema puno tih ostalih,koliko,dvojica??

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 09 jul 2010, 00:58

yummymummy je napisao/la:
altai je napisao/la:ja gospodo sam na svakom treningu i to jos kad su bili u 2 ligi federacije
uuu kasno si ti to poceo gledati,mi smo jos od 2.republicke,neznam sta ti se svida na Curguzovom treningu,a utakmicama da i ne pricam,njegov fudbal i taktika nije za gledanje,nije to vise ona Zvijezda sto je igrala atraktivan nogomet,i neznam zasto vas samo zanima opstanak,neka ispadnemo ako se moramo svake godine izvlaciti kao Travnik i budemo igrali za neki drugi klub.
Dijelim ovo misljenje.Samo teziti ljepoti,sve ostalo samo dodje

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 09 jul 2010, 18:59

jedno pitanje narode na stadionu se prica da ce bit plave stolice
znal ko sta o ovom hvala i znal ko u kolko je sati sutra utakmica
u Prijedoru

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jul 2010, 20:23

altai je napisao/la:jedno pitanje narode na stadionu se prica da ce bit plave stolice
u Prijedoru
Pa naravno da ce biti plave kada dolaze od Sirokog ;)
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 09 jul 2010, 21:16

zmaj_Bosne je napisao/la:
altai je napisao/la:jedno pitanje narode na stadionu se prica da ce bit plave stolice
u Prijedoru
samo da nebudu plave...odmah se sjeti onih strunfova s grbavice... :) :) :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 09 jul 2010, 21:19

po vasoj prici jaci steod zvezde iz beograda hehhe daj boze novi igraci nisu vam nesto posteno ko i kod nas al eto krpimo se sretno vam i dobro dosli u zenicu kada budete dolazili
samo celik ale samo celik ale

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 09 jul 2010, 22:18

bondich je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
u Prijedoru
samo da nebudu plave...odmah se sjeti onih strunfova s grbavice... :) :) :)

Ti strumfovi su za vas i dalje pojmovi i mitovi bolan ne mozete bez nas ni na vasoj temi al ipak shvatam vas:
Za dobrim konjem se i prasina dize.
Kako vas nije stid nesto pricat osnovani ste godinu poslije Zelje a nikad nista niste osvojili ja bi da sam na vasem mjestu uzeo kakvu deku ili jorgan pa se pokrio po glavi...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 10 jul 2010, 09:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 jul 2010, 17:47

ima li slika rekonstrukcije stadiona
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 10 jul 2010, 19:45

Rudar-Zvijezda 1:1

Za vas strijelac momak koji je usao u nastavku, veoma mlad, nosio je broj 9, postigao je eurogol voleom sa nekih 25 metara, cijeli stadion je ustao na noge i dao mu aplauz, imao sam osjecaj da ce da ekplodira od srece :D

Prava prijateljska utakmica, a i publika je dijelila aplauze i jednima i drugima, Djoric kod vas dosta neprimjetan i skoro nista uradio nije.Kod nas napad u totalnom defektu, kecman je uspjeo da promasi gol sa 2 metra jer je vas stoper na prazan gol uleteo klizeci i uspeo da izblokira.... :(

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 10 jul 2010, 20:00

Vlado PD je napisao/la:Rudar-Zvijezda 1:1

Za vas strijelac momak koji je usao u nastavku, veoma mlad, nosio je broj 9, postigao je eurogol voleom sa nekih 25 metara, cijeli stadion je ustao na noge i dao mu aplauz, imao sam osjecaj da ce da ekplodira od srece :D

Prava prijateljska utakmica, a i publika je dijelila aplauze i jednima i drugima, Djoric kod vas dosta neprimjetan i skoro nista uradio nije.Kod nas napad u totalnom defektu, kecman je uspjeo da promasi gol sa 2 metra jer je vas stoper na prazan gol uleteo klizeci i uspeo da izblokira.... :(
hvala lijepa na informacijama ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 jul 2010, 20:18

momci imate i kod nas na temi malo siri isto izvjestaj...ali uglavnom to je to...:D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.