savejt ti je da napravis ili managera ili defanzivca i vrlo brzo ces naci klub..
@mesa, to znaci da celik ostaje u drugoj ligi ?

Pita, Meme, Chiellini, Gule, Samke, ti i ja.. sve druga liga

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hvalaguber_90 je napisao/la:Ne mozes to, samo ostavi i napravi novi, ne uzlazi u taj vise da ne bi ban djaba rizikovao.Carlo je napisao/la:Kako da izbrišem i napravim novi karakter?
Edit: Da li se utakmica može gledati 2d ili 3d ili mora ono s tekstom?
Utakmica se igra uz 2D i ti pravis poteze, a text ide ti sa desne strane u donjem uglu, kako se sta odvija imas ovdje 2 video clipa prvi ti je na pocetku, a drugi pri kraju teme, nadam se da ce pomoci.
http://forum.footballidentity.com/defau ... ts&t=32638
Sretno.
amertiger je napisao/la:**** to meni nema ko kupiti slot, kirba tek sljedece sedmice ili tamo poslje slejdece, Samo da se zna da ekipa u kojoj ja budem igrao nece primiti gola
A kako da se Pita ne pita, kada svakog golmana golovima napita, da se od tog moze napravit pitaItalia je napisao/la:kao da se Pita sta pita![]()
sve je to super,al imeni valja isto sacekat nekoga,ako neuspiem nista kirba cesamir_tm87 je napisao/la:amertiger je napisao/la:**** to meni nema ko kupiti slot, kirba tek sljedece sedmice ili tamo poslje slejdece, Samo da se zna da ekipa u kojoj ja budem igrao nece primiti gola
taman gule onda i ja tamo nekad do bajrama pa idemo zajedno negdje xD
ja sam ga se prvi sjetioItalia je napisao/la:nije vam kirba bankomat![]()
![]()
dobar guber, trudis se, to je bitno![]()
![]()
elninho_resTO je napisao/la:sta ste zamrlijestel to tolko tuzni zbog pite u walteru
prodje veceras,a jos nidje nikogsamir_tm87 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:sta ste zamrlijestel to tolko tuzni zbog pite u walteru
nakon mene ( kao najveceg pojacanja u juve ) veceras bi mogli ocekivat jos dva velika pojacanja , samo da sve zavrsi po planu xD
samir_tm87 je napisao/la:dosao je jedan , ceka se jos jedan xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.