Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Donnie Darko » 22 sep 2011, 00:33

Ovome Falcau ponistavaju i kradu golove, ali dzaba, ne mogu protiv njega. Kakav napadac.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 sep 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 sep 2011, 00:35

koji djavo je ovom falcao-u :lol:

lik nije dobar sekunde :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 sep 2011, 00:50

Cestitam vam na pobjedi,nadam se da cete u Kataloniji barem vi slaviti
P.S Pazite se sudaca,njihov su najbolji igrac,kakav Messi ....... :twisted:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 sep 2011, 19:06

juznjak> je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Vjerujem u sve 3 pobjede i to u svakoj sa minimum 2 gola razlike..

Nego sta bi sa Sionom jesu li doputovali u Madrid kao sto rekose :lol: , da se to Zelji desilo na isti nacin kao Sionu mislim neko bi morao platit dobrim batinama heheheh (za one koji ne znaju koristili su igraca koji nije imao pravo nastupa u EL) pa mislim stvarno ono ??????
Nista samo se malo hvalim :mrgreen: .. Falcao u ludoj formi ako Bog da i Barsi zabija 2 komada..
Skromno nema sta :mrgreen: jarane ubjedjen sam da im moremo uvaliti 2-3 komada,pogotovo jer Pique nece biti fit 100% ,Puyol i Abidal su u godinama...Arda ,Reyes i Salvio su nenormalno brzi i tu vidim nasu sansu.

Eh Messia ako ustopas rijesio si 90% posla , ali lako je ovdje pametovati aj ti cuvaj vanzemaljca. :roll:

Inace Filipe se vratio ,bar tako mi se cini,u formu kakvu je imao u Deporu.
Slazem se u potpunosti, sa Barsom treba naci neki balans izmedzu napada i odbrane znaci ne braniti se previse a fakat ne smije se ni 100% otvorit. Da je Forlan ostao smio bih se zaklet u pobjedu a ovako hmhm prednost je na Barsinoj strani ali ali Muhamed Ali jedan udarac i nokaut :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2011, 13:46

slika
Utakmice koje igraju Barça y Atletico su garancija da cemo vidjeti dosta golova. Atletico je jedan od rijetkih klubova koji igra otvoreno i napadacki protiv Barce ,naravno nerijetko i tesko nastrada zbog toga ,ali treba imati u vidu da nijedan klub u zadnjih 10-takodina nije imao uspjeha protiv Barce ...kao sto ima Atletico.

da su tekme izmedju ovih klubova spektakularne govori i cinjenica da je jedna utakmica izmedju ovih klubova proglasena za najljepsom ikada u Spanskom nogometu. Ako ne varam to je bila tekma tamo sredinom 90th kada je Atletico vodio 4-0,da bi Barca do kraja preokrenula na 5-4 :lol: 8-) .

Prvi zvanicni susret u Spanskoj ligi odigran je 1929 na starom stadionu Barce Les Corts, taj susret je zavrsen pobjedom Barce od 4-0.

Bilo je tu jos velikih goledada ,u sezoni 1956-1957, Barca je slavila sa 7 - 3, ili tekma koju dobro pamtim u sezoni 97-98 kada je Atletico slavio na Calderonu sa 5-2 . Taj susret mi je ostao dobro u sjecanju i zbog gola Rivalda s centra igralista .

Klubovi su se ukupno odigrali 147 suseta ,Barca je uspjesnija sa 63 pobjede,Atleti ima 50 pobjeda ,dok je 35 susreta zavrseno bez pobjednika.

Inace Atletico je klub koji je postigao najvise golova na Camp Nou ,ukupno 96 golova .Zadnji susret na Camp Nou odigran je 5 februara,golovima Messia catalonci su slavili sa 3-0.
Atletico je zadnju pobjedu na Camp Nou upisao u decembru 2006 kada je bilo 1-3 ,tada je Torres upisao doblete.

Sto se tice sastava ,Diego je pod upitnikom ali uvrsten je medju 19 igraca koji ce putovati u Barcelonu,nece biti Silvia koji se povredio,to je velika steta :cry: lik ima opasan centarsut dosta je brz ,takodjer u sastav nisu uvrsteni Pizzi i Assunçaoa. Kod Barce vraca se Pique .
Nadam se da ce igrati Gabi koji je u tekmi protiv Sportinga upisao tri asistencije 8-) ocekujem ovaj sastav Courtois; Perea, Miranda, Domínguez, Filipe; Mario; Gabi, Tiago ili Diego; Reyes, Falcao y Arda.

Nadam se fer sudjenju ma koliko lose bile Spanske sudije :? nek pobjedi bolji .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 sep 2011, 11:24

vidim Diego dobro igra 8-) I like, al eto nema ga protiv Barselone
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 sep 2011, 19:08

Citam sada da ce opet Manzano nesto rotirati :evil: navodno Diego ce poceti ,dok ce Arda na klupu :shock: navodno ce Antonio Lopez(bek) igrati na sredini terena,Godin ce mijenjati Domingueza . :cry:

Upropastit ce lik ovaj tim . Uglavnom ocekujem (ako bude ovako iz.eban sastav) katastrofu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 sep 2011, 22:18

http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t= ... ci=15&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel ima neko bolji link?? Evo 2:0 :evil:
Who is your čampion??

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 sep 2011, 22:18

Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 24 sep 2011, 22:21

Sigurno se i sad Guardiola pita zasto ne bi Atletiko bio sampion, pravi se budala!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 sep 2011, 22:25

Nije ovo dobro. :roll:
Loša taktika i nerazumljiv potez Manzana da na klupi ostavi Domingueza i Filipea. Nije Antonio Lopez više za velikih utakmica.
Valjda se ovo malo popravi do kraja (al' teško)...
Joint_fc

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 sep 2011, 22:42

kumkalesic je napisao/la:Nije ovo dobro. :roll:
Loša taktika i nerazumljiv potez Manzana da na klupi ostavi Domingueza i Filipea. Nije Antonio Lopez više za velikih utakmica.

Gdje je odbrana?? Ja fakat ne kontam, godinama se igra pogresno protiv Barse Boze sacuvaj!!!
Who is your čampion??

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 sep 2011, 22:51

zeljocity je napisao/la:

Gdje je odbrana?? Ja fakat ne kontam, godinama se igra pogresno protiv Barse Boze sacuvaj!!!
Ma odbrana je totalno spora. Uništi ih Barca na brzinu. A ova dvojica na sredini (Suarez i Gabi), koji su trebali razarat igru Bacelone i sprečavat Xavia da ovako olako dodaje lopte gdje poželi, su bili izgubljeni po ovom pljusku u Kataloniji.
U pravom smislu riječi, potop...
Joint_fc

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 sep 2011, 22:58

Boze dragi kako smo losi :roll: Manzanu bi sve od reda po spisku ali necu ima djece na ovom forumu .
zeljocity je napisao/la:

Gdje je odbrana eno ti je na klupi .Ajde zasto ne igraju Domiguez i Filipe ? Od pocetka sezone igraju u sjajnoj formi :evil: sta ce koji kuratz Diego u sastavu kada postoji mogucnost da zakomplikuje jos vise povredu ,sta ako ga izgubimo za ostatak sezone? Arda je uz Falcao najbolji igrac Atletica a zasto ne igra? To samo zna cvikeras . Napisah ja katastrofa ce biti veceras :evil:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2011, 23:03

Pep neki dan reče da je Atletico kandidat za titulu e moj Pep i ti znaš nekad baciti biser. :D Barca praktično igra viktorije na vaš gol odbrana statična , vezni red truba Falcao izgleda ko siroče na polovini Barcelone. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 24 sep 2011, 23:07

Gdje su ti "poslovi stoljeca", Turan, Falcao, Diego........

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 sep 2011, 23:33

Bjelasnica je napisao/la:Gdje su ti "poslovi stoljeca", Turan, Falcao, Diego........
Eno ih na bjelasnici skijaju . To su novi igraci i treba vremena da se uigraju ,ovo isto pitaj me na proljece .
vezni red truba Falcao izgleda ko siroče na polovini Barcelone
heh i ako mi nije do smijeha ...moram priznati da si me nasmijao sa ovim :D 8-)

Edit: Eto ga petarda ,nista ja napisah ako se Messi zaustavi da si rijesio 99% problema ,ali posto lik nije sa ove planete to je nemoguce .

Samo se nadam da ovaj poraz nece previse negativno uticati na ekipu pred bitan duel sa Sevillom. To se mora dobiti a Barca je druga galaksija za sve klubove na svijetu.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 sep 2011, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 sep 2011, 23:56

juznjak> je napisao/la:Boze dragi kako smo losi :roll: Manzanu bi sve od reda po spisku ali necu ima djece na ovom forumu .
zeljocity je napisao/la:

Gdje je odbrana eno ti je na klupi .Ajde zasto ne igraju Domiguez i Filipe ? Od pocetka sezone igraju u sjajnoj formi :evil: sta ce koji kuratz Diego u sastavu kada postoji mogucnost da zakomplikuje jos vise povredu ,sta ako ga izgubimo za ostatak sezone? Arda je uz Falcao najbolji igrac Atletica a zasto ne igra? To samo zna cvikeras . Napisah ja katastrofa ce biti veceras :evil:

Ma taman da je stavio 11 napadaca opet se onako u odbrani ne smije igrat, pa mi Barsi uvijek ostavimo prostora za igru hahahhahaha Boze dragi mislim ne vidim logiku iza ovoga nikako..
Who is your čampion??

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 sep 2011, 00:09

Ne moze se Messi zaustaviti i to je problem,na sredini Xavi i Fabregas,pa ja da igram pored njih isp'o bi svjetska klasa.

Nadam se samo da ovaj poraz nece previse negativno uticati na tim :cry: jer slijedi nasa realnost i Evropa liga,dolazi neugodni Rennes a zatim u ligi derby protiv Seville. Inace Atleticovci Sevillu i Real mrze najvise ...to pisem jer hocu da ilustrujem kakav je to mec . Ipak ne treba previse tugovati ,pa Real je primao pet komada tim koji ulozi pola milijarde na pojacanja ,ovaj tim je dosta jak i treba ce vremena da se to sve poslozi ...vjerujem da cemo zajedno sa Realom,Barcom i Valenciom u LP ;)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 25 sep 2011, 00:13

U drugom poluvrmenu igra je malo bolja bila, bar do zadnjih petnaestak minuta, kada su, ponovno, počeli sa bijednom igrom iz prvog dijela susreta.
Dobro je da je sudija svirao kraj, odmah nakon hatt tricka Messia, jer sam imao osjećaj, da je utakmica trajala još koju minutu, ovaj sastav bi još više potonuo.
Stvarno strašno...ovako puštati Messia, Villu, Alcantaru i Xavia da igraju svoju igru i zabijaju ti kako žele, je tragično. Gabi ili Antonio Lopez umjesto da sijeku kontru, oni puštaju da lopta praktički dođe do šesnaesterca, pa onda nek Perea kosi i pravi neki penal.
Inače, jedino bih Pereu i ovog mladog belgijskog golmana pohvalio u ovom meču, jer sam samo kod njih vidio želju za igrom u ovoj utakmici. Jest da je Perea dosta griješio, ali tu je Manzano najveći krivac, jer postaviti čovjeka, koji je davno prešao tridesetu, da igra desnog beka i da čuva ulaske Davida sa krila, je velika glupost.
Nešto imam osjećaj da, bez obzira ne neke izjave prethodnih dana, je Manzano i prije početka meča bio digao bijelu zastavu, jer kako drugačije objasniti ostavljanje na klupi najboljeg defanzivca kojeg imaš u momčadi...
Joint_fc

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.