Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH
na forumu se iznose misljenja...znaci ona su il subjektivna il nekima objektivna..Eto Pjanic je igracina...aha jest..uradi 2,3 driblinga i on je kralj...heheh..ne mogu da vjerujem..kako ste subjektivni,da ovaj isti Pjanic igra za Njemacku i da je ovako igrao rekli bi MA KAKAV ON..posto je nas,on je najbolji..molim vas prvo pogledajte snimak i vidite koliko je lopti izgubio..a igra na mjestu gdje se lopte nikad ne gube..AL OPET NAGLASAVAM POSTUJEM VASE MISLJENJE,ja imam svoje i to je to..a to ti je glupo poredjenje za te golove u LP al skroz..Olic je drugi strijelac lige prvaka,ako se ne varam,pa kakav je to igrac???????? ja mislim najbolji na svijetu,jer ako das 4 gola u LP onda si najbolji i s lakocom radis sve..
Zadnja izmjena: jasko_juve, dana/u 03 jun 2010, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA...

Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 

BujrumZeljovka je napisao/la:NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA...![]()
![]()
![]()

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
BUJRUMZeljovka je napisao/la:NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA...![]()
![]()
![]()

Zeljovka je napisao/la:NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA...![]()
![]()
![]()

Post godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jarane popusi ga ti nekome ..Zeljovka je napisao/la:NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA...![]()
![]()
![]()

nezz jel bio klip al kad Spaha udara
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
- Kontakt:
vauuuu cak trojica igraca su igrali u velikim klubovima..od te trojice,Baljic je odigrao mozda 2 utakmice,Salihamidzic nikad nije htio ni igrat za nas kako treba a Kodro je prica za sebe..talenat,nema sta..legenda.. samo sam htio reci da bi garant bolju karijeru imao da je druge nacionalnosti jer je po meni jedan od najboljih odbrambenih igraca petice..mozda ga neko i kupi..nikad se ne zna..ja mu zelim sve najbolje kao i svima vama..ma gdje god da ste.. 

Sta kaze Spaha gore gore picka vam materina xD i ima pravo

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
TI ČETVRI............jasko_juve je napisao/la:vauuuu cak trojica igraca su igrali u velikim klubovima..od te trojice,Baljic je odigrao mozda 2 utakmice,Salihamidzic nikad nije htio ni igrat za nas kako treba a Kodro je prica za sebe..talenat,nema sta..legenda.. samo sam htio reci da bi garant bolju karijeru imao da je druge nacionalnosti jer je po meni jedan od najboljih odbrambenih igraca petice..mozda ga neko i kupi..nikad se ne zna..ja mu zelim sve najbolje kao i svima vama..ma gdje god da ste..
Njemacka za 5-6 dana ima prvi mec na svjetskom,logicno da su mnogo bolje pripremljeni...naravno fizicka sprema je pojedinim nasim igracima uvijek bio problem ali ne u ovoj mjeri...e sad veliko je pitanje da li bi sa izmjenama bilo bolje jer bolje i umoran spahic ili jahic nego odmorni pandza sa klupe...
Iz vecerasnje utakmice je po meni samo jedno sigurno...Ibisevic na klupu
Iz vecerasnje utakmice je po meni samo jedno sigurno...Ibisevic na klupu
-
- Kontakt:
Mislim da je dobro zamisljeno sto je Pape na pocetku stavio Jahica na lijevog beka, sto je u dobrom dijelu zaustavilo Lahma. Odlicno je i to sto je napokon Salihovic presao na zadnjeg veznog. Mislim da kada dodje Mujdza na desnog beka da ce igra biti puno bolja u odbrani. Jos kada bi se Papac pridruzio mislim da bi odbrana bila rijesena.
Idealna postava bi po meni bila:
----------------------------Hasagic-------------------------------
Mujdza----------Nadarevic--------------Spahic-----------------Papac
---------------------Rahimic--------------Salihovic(Jahic prve 4 utakmice)
---------Pjanic------------------------------------------Misimovic
------------------Dzeko----------------------Muslimovic----------------
Klupa:
Begovic
Sehic
Mravac
Pandza
Jahic
Zec
Ibisevic
Ibricic
Idealna postava bi po meni bila:
----------------------------Hasagic-------------------------------
Mujdza----------Nadarevic--------------Spahic-----------------Papac
---------------------Rahimic--------------Salihovic(Jahic prve 4 utakmice)
---------Pjanic------------------------------------------Misimovic
------------------Dzeko----------------------Muslimovic----------------
Klupa:
Begovic
Sehic
Mravac
Pandza
Jahic
Zec
Ibisevic
Ibricic
nismo losi budite ljudi sretni imamo bosanskog DOMENEKA na klupi!!
bolje i 7 golova u 2 tekme nego cenera primit ...Susic out !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
.....na poluvremenu u svlačionici...
Safet Sušić: bravo momci, eto odigrali ste onako kako sam htio prvo poluvrijeme a sada znate šta vam je raditi, Iz 2 u 1 naš Munib je velike pare uplatio na to, kvota je kriminalna baš po njegovim željama. A sad na teren!!!
Safet Sušić: bravo momci, eto odigrali ste onako kako sam htio prvo poluvrijeme a sada znate šta vam je raditi, Iz 2 u 1 naš Munib je velike pare uplatio na to, kvota je kriminalna baš po njegovim željama. A sad na teren!!!
-
- Kontakt:
jojjjj ljudi nek ga je Spaha osamario....ccc..sta vam je???inace su u sportu samari sastavni dio igre..pogrijesio je i gotovo..sad ga treba velicat sto ga je udario..primitivizam..najbolje je da su se potukli,tad bi vas vecina uzivala..a da je drugacija situacija govroili bi kako je MArin seljacina,gdje ce samarat igrace,ovo ono..al posto je nas..to kraljuuuuu..idolu nacije...svaka njemu cast za igru veceras,odlican,najbolji..a samar je malo to pokvario iako je i on svjestan da je pogrijesio sto mozete svi vidjeti u njegovim izjavama poslije utakmice..ponio se neprofesionalno..
VOLIM TE BOSNO....DIGNI SE IZ PEPELA KAO STOPUT DO SADA..
VOLIM TE BOSNO....DIGNI SE IZ PEPELA KAO STOPUT DO SADA..
Halo trenerka, maxerice, nismo te prepoznali.avenija je napisao/la:bolje i 7 golova u 2 tekme nego cenera primit ...Susic out !

- United Rule
- Kontakt:
Ovo je standardna igra ekipe BiH, il povedu sa 2:0 pa prime golove u 91. i 98. minuti ili ovako nas nabuse nakon dobrih 1:0....
Necu pljuvati po svojima jer je to zadnje sto sad treba ali sto reci osim rad, rad, rad i samo rad...
Necu pljuvati po svojima jer je to zadnje sto sad treba ali sto reci osim rad, rad, rad i samo rad...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Covjek sve fino napisao. PREVISE STE SE DIGLI LJUDI. OVO JE NASA REALNOST, MI SMO BIH, PREVISE OCEKUJETE. U KVALIFIKACIJAMA CE ABD SVE BITI DOBRO,E AKO TADA NE USPIJEMO PROCI ILI BARAZ IZBORITI, ONDA TRAZITE KRIVCA.Neutral je napisao/la:Ehh, da stanem malo u odbranu Safeta.
Šta je ono bilo kada je Ćiro preuzeo BiH, kako smo ono onda na početku bili. Kao prvo ovo je prijateljska utakmica, a kao drugo šutili ste u prvome poluvremenu. Imam i ja zamjerku jednu, što ranije nije mijenjao, no dobro, evo obrazloženje.
Umjesto da pametujete sa kratkim rečenica, napišiti nešto sa argumentima što je on to tako loš.
Safet je postavio odličan početni sastav. Postigli smo rano gol, i nismo dozvolili Nijemcima da nam toliko prijete. Naravno da su imali opet par prilika, no Njemačka nije neki bezazleni protivnik. Kasnije padamo igrački, uglavnom radi kondicije i falilo nam je svježine, to se vidjelo u greškama zadnje linije. Umor je učinio svoje.
Eh, da vas sada pitam :
Da li je Sušić kriv za dva penala koja su svirana protiv nas, mislim da li ih je on napravio ?
Da li je Sušić kriv što je igrao protiv jako pripremljene Njemačke koja ide sada za Južnu Afriku na Svjetsko prvenstvo.
Da li je Sušić mogao u 10 dana da igrače KOJI SU NA PAUZI kondicjski digne na najveći nivou.
Nije kriv.
Nije kriv.
Podigao je nakon Švedske nivo i to se vidjelo u prvom poluvremenu.
Zato, molim vas ne pametujte toliko, i ne otvarajte neke apsurdne ankete i imajte respekta prema Sušiću, treba mu još dati prilika. Nije ni njemu lahko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.