Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Amire mislim da tu navodis nesto bitno.
Sam Ivica Osim kaze:
"Ciro ima viziju".
"Dolazak Ćire je dobar potez"
"Blažević ima iza sebe rezultate koji sve govore o njemu kao stručnjaku. Sada neki kažu: imao je sjajnu ekipu u Francuskoj, bilo mu je lako. Kao da mu je neko tu ekipu poklonio, istresao."
A Amar Osim:
"Mislim da je Ćiro najbolje rješenje u ovom trenutku. On zna, umije i sa novinarima i sa igračima, sa navijačima... Njemu je umnogome lakše, jer on uvijek može otići ako ne krene kako treba, a gdje ja mogu?! Meni bi i neke uvrede mnogo teže pale, nego njemu. Ne kažem da on nije emotivac, jeste. Cijenim ga i kao trenera i zbog godina. Ali meni bi bilo puno teže. Želim Ćiri Blaževiću i reprezentaciji da naprave pravi rezultat i da već u Belgiji pobjedom napravimo jedan veliki iskorak. "
Sam Ivica Osim kaze:
"Ciro ima viziju".
"Dolazak Ćire je dobar potez"
"Blažević ima iza sebe rezultate koji sve govore o njemu kao stručnjaku. Sada neki kažu: imao je sjajnu ekipu u Francuskoj, bilo mu je lako. Kao da mu je neko tu ekipu poklonio, istresao."
A Amar Osim:
"Mislim da je Ćiro najbolje rješenje u ovom trenutku. On zna, umije i sa novinarima i sa igračima, sa navijačima... Njemu je umnogome lakše, jer on uvijek može otići ako ne krene kako treba, a gdje ja mogu?! Meni bi i neke uvrede mnogo teže pale, nego njemu. Ne kažem da on nije emotivac, jeste. Cijenim ga i kao trenera i zbog godina. Ali meni bi bilo puno teže. Želim Ćiri Blaževiću i reprezentaciji da naprave pravi rezultat i da već u Belgiji pobjedom napravimo jedan veliki iskorak. "
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
sve ce se uskoro vidjeti i znati, a do tada vi koji mislite da znate nesto vise i bolje punite ove stranice...ionako drugog posla nemate!
a ti zeljo do groba, ako jos jedanput ponovis ono sto si dosad milijon puta reko..tebi nema spasa, ti si psihijatrijski slucaj ili si jedno neodgojeno deriste!
nekad se mora biti grub, batina je iz raja izasla...
a ti zeljo do groba, ako jos jedanput ponovis ono sto si dosad milijon puta reko..tebi nema spasa, ti si psihijatrijski slucaj ili si jedno neodgojeno deriste!
nekad se mora biti grub, batina je iz raja izasla...

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mene mozes samo ubijditi da je ciro vefci lopov nego sto ja mislim...a to sto ti kazes nikako...al hajd sace josa malo i dvomec protiv belgije...pa cemo onda vidjeti ko je upravu a ko nije...samo sto ce tada biti kasno...al hajde...Principatus je napisao/la:Naporan sam? A u istoj recenici kazes da cijelo vrijeme citas moje postove. Hehe tu nesto ne pase. Sjedi pa razmisli.
Nema meni ko sta "objasnjavati", a to dali imam blage veze...pitaj Zelju do Groba on je drugog misljenja. Ubjedio sam ga, samo on to jos nezna.
Kada je Blazevic postao selektor ja sam odmah izletio na ulice i vikao njegovo ime i skakao ko poremecen.![]()
Ako imas jos takvih pitanja pm. A inace, kao sto csh kaze, se stvarno nema vise mnogo reci na temu.
Izmuzli smo polako. Eto 1 mjesec cemo vec docekati.
Ciro je sad tu, a vi poneki placite, ja i drugi se radujemo i eto dobro nam je svima. Najbolji pozdravi.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zeljo to je ok sto ti imas svoje misljenje al jarane ti meljes k'o prazan mlin. Samo jedno ti isto.ZELJO DO GROBA je napisao/la:mene mozes samo ubijditi da je ciro vefci lopov nego sto ja mislim...a to sto ti kazes nikako...al hajd sace josa malo i dvomec protiv belgije...pa cemo onda vidjeti ko je upravu a ko nije...samo sto ce tada biti kasno...al hajde...Principatus je napisao/la:Naporan sam? A u istoj recenici kazes da cijelo vrijeme citas moje postove. Hehe tu nesto ne pase. Sjedi pa razmisli.
Nema meni ko sta "objasnjavati", a to dali imam blage veze...pitaj Zelju do Groba on je drugog misljenja. Ubjedio sam ga, samo on to jos nezna.
Kada je Blazevic postao selektor ja sam odmah izletio na ulice i vikao njegovo ime i skakao ko poremecen.![]()
Ako imas jos takvih pitanja pm. A inace, kao sto csh kaze, se stvarno nema vise mnogo reci na temu.
Ciro je sad tu, a vi poneki placite, ja i drugi se radujemo i eto dobro nam je svima. Najbolji pozdravi.
Cirin posao je da sakupi najbolje igrace, motivise te iste. Sad ako on neuradi to, onda nek ide iz repke.
Ako pozove, i ako dodju svi na okup i ostave srce na terenu a ipak izgubimo u Beligiji nema sta. Gledao sam Beligiju protiv Spanije i zamalo su ih dobili. Znaci, bice tesko. Iako mislim da cemo dobiti Beligiju, al bice tesko.
Imamo mi super momke, Dzeko, Muslimovic/Ibisevic, Salihovic, Misimovic, Pjanic, Stilic. etc. Kad su ti svi tu treba i Spanija da se nas boji, a bojace se nas svi za 2-3 godine.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
al problem kod cire je sto ne radi svoj poso...soko je napisao/la:Zeljo to je ok sto ti imas svoje misljenje al jarane ti meljes k'o prazan mlin. Samo jedno ti isto.ZELJO DO GROBA je napisao/la:mene mozes samo ubijditi da je ciro vefci lopov nego sto ja mislim...a to sto ti kazes nikako...al hajd sace josa malo i dvomec protiv belgije...pa cemo onda vidjeti ko je upravu a ko nije...samo sto ce tada biti kasno...al hajde...Principatus je napisao/la:Naporan sam? A u istoj recenici kazes da cijelo vrijeme citas moje postove. Hehe tu nesto ne pase. Sjedi pa razmisli.
Cirin posao je da sakupi najbolje igrace, motivise te iste. Sad ako on neuradi to, onda nek ide iz repke.
Ako pozove, i ako dodju svi na okup i ostave srce na terenu a ipak izgubimo u Beligiji nema sta. Gledao sam Beligiju protiv Spanije i zamalo su ih dobili. Znaci, bice tesko. Iako mislim da cemo dobiti Beligiju, al bice tesko.
Imamo mi super momke, Dzeko, Muslimovic/Ibisevic, Salihovic, Misimovic, Pjanic, Stilic. etc. Kad su ti svi tu treba i Spanija da se nas boji, a bojace se nas svi za 2-3 godine.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
najbolji trener, raduj se Bosno sto imas Ciru Blazevica
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
haha...amir je napisao/la:najbolji trener, raduj se Bosno sto imas Ciru Blazevica

Ciro vraca Nadarevica u reprezentaciju, sad je izjavio na hayatu.
...JA SAM SARAJEVO...
evo ciro na hayatu u emisiji recept za dobar zivot..
kaze njegov recept za zivot je seks:D:D:D
evo rece da vraca nadarevica, zato to njegov izostanak steti ekipi..

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eh nek se predomislio, valjda će početi razmišljati glavom ko mu treba a ko ne treba, koga treba staviti u prvih 11 a koga ne treba...itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- bistrikboy
- Kontakt:
uz to je i iskazao podrsku Usanovicu..ahmiiic je napisao/la:evo ciro na hayatu u emisiji recept za dobar zivot..

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
amir je napisao/la:najbolji trener, raduj se Bosno sto imas Ciru Blazevica
Od tvojih rijeci se covjek sve vise moze smijati,tako su blesave da boli jezik od smijeha!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
haha..nezna covjek zbog takvih kao sto je amir da li da se smije ili da pocne plakati!BIHfan je napisao/la:amir je napisao/la:najbolji trener, raduj se Bosno sto imas Ciru Blazevica
Od tvojih rijeci se covjek sve vise moze smijati,tako su blesave da boli jezik od smijeha!![]()

joj sto neki pricaju gluposti ovdje haj ciro u hrvatsku stvarno da cojek zaplace.stvarno zalosno **** vas kodro cojek nema pojma o selektorskom poslu i vi za njega dabogda se nikad ne vratio.ciru podrzavam jer je on selektor nase repke ev sad ce pozvat i nadarevica,spahica i papca razvalicemo belgijance.CIRO MAJSTORE.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ja vjerujem da ce mu papac docT-MAC je napisao/la:joj sto neki pricaju gluposti ovdje haj ciro u hrvatsku stvarno da cojek zaplace.stvarno zalosno **** vas kodro cojek nema pojma o selektorskom poslu i vi za njega dabogda se nikad ne vratio.ciru podrzavam jer je on selektor nase repke ev sad ce pozvat i nadarevica,spahica i papca razvalicemo belgijance.CIRO MAJSTORE.end

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Principatus
- Kontakt:
Amire nemoras se cuditi zbog cega si ljudima smijesan, u dobrom si drustvu jer nisi izgleda samo ti smijesan, nego poznati bosanski treneri kao Osim i nasi reprezentativci. Svi se oni varaju, a mi imamo ovdje strucnjake koji to sve bolje znaju. Blago se nama. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@amir, Principatus
pa vi il necete il ne mozete da shvatite da cironevalja...on podrzava savez, a vi podrzavate njega i znaci i vi podrzavate savez....
il mozda raditi u savezu...
pa vi il necete il ne mozete da shvatite da cironevalja...on podrzava savez, a vi podrzavate njega i znaci i vi podrzavate savez....

Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma njih dvojica nepodrzavaju Ciru a nepodrzavaju ni Savez, njih dvojica su samo glupi!ZELJO DO GROBA je napisao/la:@amir, Principatus

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.