Senijad Ibričić

BH Patriot
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la BH Patriot » 12 sep 2011, 14:56

Ali nije to bit mojeg posta, nego da je Senijad trebao tražiti opciju Lige 5 ili da ostane u HNL-u gdje je pružao extra partije. Lokomotiv je dobar klub, ali Ruska liga je više liga zvana "novac", a tipičan primjer je Eto'o.

To više liči na marketinšku ligu. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 12 sep 2011, 14:58

BH Patriot je napisao/la:Ali nije to bit mojeg posta, nego da je Senijad trebao tražiti opciju Lige 5 ili da ostane u HNL-u gdje je pružao extra partije. Lokomotiv je dobar klub, ali Ruska liga je više liga zvana "novac", a tipičan primjer je Eto'o.

To više liči na marketinšku ligu. ;)
e yebiga, od ljubavi splitskih navijaca se nije moglo zivjeti.. ;)
Volim te Bosno!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 sep 2011, 15:43

ma neka ti ga puse Ibro ibro ,, joj sto volim samo radi ovi mamlaza,, i oni pojedini sto su bili na tribinama u zenici ,, kada smo na kraju dali podrsku ibri!!!!

Covjeku je pobjegla lopta u drugom poluvremenu i realno je malo falilo da zabije gol,, ali igrao je opet na krilu,,a pogledajte samo kako je kriminalan bio Stilic na krilu,,za plakati,, imao je srecu sto mu je LUlic bio izaleda,,pa ga stalno pretrcavao!!!
Ibro se je borio kao Lav i samo tako se moze do uspjeha!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 sep 2011, 15:45

I ja isto mislim, da malo previse kudimo momka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 sep 2011, 15:51

Principatus je napisao/la:I ja isto mislim, da malo previse kudimo momka.
ama znaš da kod nas nema sredine, il' si legenda il' kreten; bos il' hadžija itd...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 sep 2011, 15:53

VanBasten je napisao/la:
Principatus je napisao/la:I ja isto mislim, da malo previse kudimo momka.
ama znaš da kod nas nema sredine, il' si legenda il' kreten; bos il' hadžija itd...
eh upravo to!!!! Nema sredine !!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 sep 2011, 19:21

Momak je korektno odrigao. Borio se trcao, a to sto nije u formi jbga. Mora se malo vise trudit u Lokomotivi da dobije priliku.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 sep 2011, 19:37

Igrao je on u zivotnoj formi u hajduku protiv karlovca I zapresica a cim dodze aris ili zenit ili neka jaca ekipa ibre nigdje.otisao je u rusiju I tu je njegov nekvalitet dosao do izrazaja,lokomotiv je bas bio klub po mjeri. Da me se pogresno neshvati,on moze odigrati dobro kao protiv bjelorusije npr medzutim on nema kvalitet da igra dobro u kontinuitetu u jakim ligama.to je cinjenica.prespor je za moderan fudbal. Nista protiv njega ali to su cinjenice.neki bi ga u lige petice? Pa ako nemoze u ruskoj ligi igrat kako ce onda igrat u njemackoj ili spaniji.njega bi bender ,trasch,scweini I ostali pojeli na terenu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 sep 2011, 19:41

gruezi je napisao/la:Igrao je on u zivotnoj formi u hajduku protiv karlovca I zapresica a cim dodze aris ili zenit ili neka jaca ekipa ibre nigdje.otisao je u rusiju I tu je njegov nekvalitet dosao do izrazaja,lokomotiv je bas bio klub po mjeri. Da me se pogresno neshvati,on moze odigrati dobro kao protiv bjelorusije npr medzutim on nema kvalitet da igra dobro u kontinuitetu u jakim ligama.to je cinjenica.prespor je za moderan fudbal. Nista protiv njega ali to su cinjenice.neki bi ga u lige petice? Pa ako nemoze u ruskoj ligi igrat kako ce onda igrat u njemackoj ili spaniji.njega bi bender ,trasch,scweini I ostali pojeli na terenu

sve do ovoga je ok, ali ovo ti nije tacno, jer imas jedan drugi primjer a to je da jedan najbolji asisten bundeslige igra manje od Ibre u Rusiji!!!!???? To nije mjerilo!!!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 12 sep 2011, 21:40

Pa recimo da je bundesliga sada bar 20 posto jaca nego kad je miske igrao citaj pun racku supertalenata su stasali u odlicne igrace. Miske je u wolfsburgu u drugoj sezoni bio u totalnom padu forme sto je kulminiralo u galati I ev sada u dinamu. Ibricic nema onu ubojitost onaj bezobrazluk koji ima npr pjanic. Lik nije kvalitet za najvisi nivo.on prvo mora u rusiji da se dokaze da bi mogao bilo gdje ici. Moderan fudbal vise ne trpi misimovica,ibricica I sta ja znam jer danasnje 10tke moraju bit ubijite brze, biti u stanju da svojim kretanjem dovode do konfuzije u odbrani protivnika,zatim kad dobiju loptu moraju biti u stanju u sprintu nanizat 2-3 protivnicka igraca a ibricic,misimovic,stilic jednostavno to nisu u stanju.

nihco

Post Postao/la nihco » 13 sep 2011, 00:18

ruska liga je poprilicno fizicki zahtjevna liga, u usponu,vjerovatno vec sada blizu kvaliteta francuske lige, a on igra u jednom od jacih timova . prosla je skoro godina,igra sve manje i tesko da ce dostici odgovarajucu formu kada nije do sada. fizicka limitacija koja jednostavno vise ne prolazi u modernom fudbalu,isti problenm kao i sa stilicem.......miske, kada se vec poredi sa ibricicem , ipak igra u timu koji je pretendent na titulu, a i pokazao je x puta da je klasa iznad . nesto sumnjam da ce se ibricic uspjeti izboriti za prvih 11 ,cak sta vise ,vjerovatno ce nazad u hrvatsku.mozda neka lig agdje se igra sprije,ako takva uopste postoji........
Sent from my Commodore 64

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 sep 2011, 21:08

Vjerovali ili ne veceras!!!
slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 sep 2011, 21:13

Evo jos ne pocinje , provjeravaju Ibricica , nije im jasno :lol:

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 15 sep 2011, 21:18

Ima li gdje prijenos? :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 sep 2011, 21:22

Pocinje u 15 do 10 :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2011, 21:23

Odma nestado svjetla, cim Ibro zaigra :lol:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 sep 2011, 21:23

Nisam skuzio u cemu je problem!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 sep 2011, 21:25

Nestalo struje , provjerene informacije , utakmica bi trebala poceti u 21 45 :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2011, 21:25

Ma evo ja gledam uzivo tekmu, nestaje stalno svjetlo (vec cetvrti put) ..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 sep 2011, 21:30

Imali ko link?

Kakvo svijetlo ba, kod mene jos sve ferca. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.