To više liči na marketinšku ligu.

e yebiga, od ljubavi splitskih navijaca se nije moglo zivjeti..BH Patriot je napisao/la:Ali nije to bit mojeg posta, nego da je Senijad trebao tražiti opciju Lige 5 ili da ostane u HNL-u gdje je pružao extra partije. Lokomotiv je dobar klub, ali Ruska liga je više liga zvana "novac", a tipičan primjer je Eto'o.
To više liči na marketinšku ligu.
ama znaš da kod nas nema sredine, il' si legenda il' kreten; bos il' hadžija itd...Principatus je napisao/la:I ja isto mislim, da malo previse kudimo momka.
eh upravo to!!!! Nema sredine !!!!!VanBasten je napisao/la:ama znaš da kod nas nema sredine, il' si legenda il' kreten; bos il' hadžija itd...Principatus je napisao/la:I ja isto mislim, da malo previse kudimo momka.
gruezi je napisao/la:Igrao je on u zivotnoj formi u hajduku protiv karlovca I zapresica a cim dodze aris ili zenit ili neka jaca ekipa ibre nigdje.otisao je u rusiju I tu je njegov nekvalitet dosao do izrazaja,lokomotiv je bas bio klub po mjeri. Da me se pogresno neshvati,on moze odigrati dobro kao protiv bjelorusije npr medzutim on nema kvalitet da igra dobro u kontinuitetu u jakim ligama.to je cinjenica.prespor je za moderan fudbal. Nista protiv njega ali to su cinjenice.neki bi ga u lige petice? Pa ako nemoze u ruskoj ligi igrat kako ce onda igrat u njemackoj ili spaniji.njega bi bender ,trasch,scweini I ostali pojeli na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.