Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Ma muscle memory je cudo. I na prvoj slici se vide obrisi misica cak i kosi trbusni za koje su potrebni litri i litri znoja. Uz ogromno znanje sto se tice i treninga i ishrane a onda i suplementacije ovako nesto je moguce.
Aj pomozite mi vi sto se kuzite u prehranu
Trudim se da pazim, ali mi predstavlja "problem" sto ne mogu mlijeko samo pit, moram ubacit kakao, jel postoji neka zdrava zamjena kakau??

master44 je napisao/la:Ma muscle memory je cudo. I na prvoj slici se vide obrisi misica cak i kosi trbusni za koje su potrebni litri i litri znoja. Uz ogromno znanje sto se tice i treninga i ishrane a onda i suplementacije ovako nesto je moguce.
Da, muscle memory je moguć u ovom slučaju.
To će se vidjeti kod onih koji će odmarati mjesec dana radi ramazana

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima ovdje i nekih drugih faktora osim teretane same. Npr ociti prolazak kroz zavidan broj photoshop filtera na slici desno, za razliku naravno od slike lijevo. I svidja mi se kako su ga obrijali i sredili mu friz ovamo, sto takodjer dosta popravlja dojam. To nije slucaj samo ovdje, vec sa vecinom ovih before-now slika.Neutral je napisao/la:
Naravno, svaka cast liku, ali im ne trebaju dodatni jeftini trikovi.
Neutral je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/lifestyle/healt ... st-1211331
Video:
http://www.mensfitness.co.uk/exercisevi ... _body.html
Kaže mu trener 10kg muscles dobio za 12 sedmica. TO JE NEMOGUĆE, no dobra reklama za gym
budi ubjeden da je moguce

Da je tako lahko nabijati mišiće svi bi ih imali.
Koliko mišića možete dobiti?
Iskustva mnogih trenera, sportaša, razna istraživanja se svode na omjer:
- Prosječan muškarac: ukupno oko 18-22 kg mišića u životu.
- Prosječna žena: ukupno oko 10-12 kg mišića u toku života.
U toku života 18-22 uz pravilnu ishranu i trening. A tokom ljeta dobiti 12kg je nemoguće.
Na osnovu raznih iskustava, istraživanja i savjeta uspješnih trenera, svodi se na:
- Prosječan muškarac: između 120 i 250 grama mišića sedmično (ili oko 500 do 1000 grama mjesečno).
- Prosječna žena: oko 60 do 120 grama mišića sedmično (ili oko 250 do 500 grama mjesečno).
Masa i defka.
U toku života 18-22 uz pravilnu ishranu i trening. A tokom ljeta dobiti 12kg je nemoguće.
Na osnovu raznih iskustava, istraživanja i savjeta uspješnih trenera, svodi se na:
- Prosječan muškarac: između 120 i 250 grama mišića sedmično (ili oko 500 do 1000 grama mjesečno).
- Prosječna žena: oko 60 do 120 grama mišića sedmično (ili oko 250 do 500 grama mjesečno).
Masa i defka.
Neutral je napisao/la:Da je tako lahko nabijati mišiće svi bi ih imali.
Masa i defka.
moja greska,radi se poundima

Ima se keša može se kupovati 10kg mesa dnevno
Genetika.....
Koliko puta čovjek samo stane pred ogleda nezadovoljan rezultatim mukotrpnog treninga i pravilne ishrane. O kako je ovaj sport težak.
Teretane već praznije, postaje toplije, dečkići mislili da se mogu nabildati za mjesec dana

Genetika.....

Koliko puta čovjek samo stane pred ogleda nezadovoljan rezultatim mukotrpnog treninga i pravilne ishrane. O kako je ovaj sport težak.
Teretane već praznije, postaje toplije, dečkići mislili da se mogu nabildati za mjesec dana

Evo sta nadjoh za kreatin, jel ovo ok il je previse.
Preporučeno doziranje i način upotrebe
Svaki organizam ima gornju granicu nivoa kreatina koji se može deponovati u mišićnom tkivu. Zato postoji inicijalna faza koja služi za popunjavanje depoa, nakon čega se ulazi u fazu održavanja i dopune potrošenih količina kreatina. Treba se pridržavati sledećeg plana: 20g dnevno u trajanju od 5 dana; 5g dnevno u trajanju od 8 nedelja; 4 nedelje bez kreatina, a nakon toga se ciklus može ponoviti. Neželjeni efekti upotrebe kreatin monohidrata nisu poznati ili su veoma retki (nadimanje). Napici koji sadrže kreatin ne treba da stoje pripremljeni duže od 15 minuta. Uzima se u roku pola sata do 45min. nakon treninga.
Preporučeno doziranje i način upotrebe
Svaki organizam ima gornju granicu nivoa kreatina koji se može deponovati u mišićnom tkivu. Zato postoji inicijalna faza koja služi za popunjavanje depoa, nakon čega se ulazi u fazu održavanja i dopune potrošenih količina kreatina. Treba se pridržavati sledećeg plana: 20g dnevno u trajanju od 5 dana; 5g dnevno u trajanju od 8 nedelja; 4 nedelje bez kreatina, a nakon toga se ciklus može ponoviti. Neželjeni efekti upotrebe kreatin monohidrata nisu poznati ili su veoma retki (nadimanje). Napici koji sadrže kreatin ne treba da stoje pripremljeni duže od 15 minuta. Uzima se u roku pola sata do 45min. nakon treninga.
5 grama poslije treninga i to je to. Koja glupost sa 20 grama dnevno
Gdje si našao to ?

Pa to je ona famozna 'faza punjenja' , koju su sami proizvodjaci izmislili ..Neutral je napisao/la:5 grama poslije treninga i to je to. Koja glupost sa 20 grama dnevnoGdje si našao to ?
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
5grama poslije treninga i to je to 

ma ja ba i meni je bilo sumnjivo to, sj.ebat cu bubrege sa tolikom kolicinom, najsigurnije je prije i posle treninga po 5 gr.
Ne možeš uništiti bubrege da trpaš 100 grama u sebe. TIjelo ti može apsorbirati 5 grama ostalo ide van kroz manju nuždu. Imaš dosta mitomanije u ovom sportu.
Pa znas druze da je sve vise "znalaca" danas, a to mi rece jedan iskusni bilder, a i sam sam se prepo kad sam vidio da cesce idem u wc kad ga pijem. znaci 5 gr dnevno je dovoljno.. hvala druzeNeutral je napisao/la:Ne možeš uništiti bubrege da trpaš 100 grama u sebe. TIjelo ti može apsorbirati 5 grama ostalo ide van kroz manju nuždu. Imaš dosta mitomanije u ovom sportu.

Da 5 grama poslije treninga.
KAda počneš kreatin koristiti početi ćeš više piti vode, a samim tim ćeš češće u toalet. Ne brini ti, ja nisam nikada čup, pročitao da je kreatin nekoga ubio ili naškodio. To mogu pričati jedino oni mad ones kojima je krivo što neko trenira. Haters gonna hate, bilo i nažalost biti će.
KAda počneš kreatin koristiti početi ćeš više piti vode, a samim tim ćeš češće u toalet. Ne brini ti, ja nisam nikada čup, pročitao da je kreatin nekoga ubio ili naškodio. To mogu pričati jedino oni mad ones kojima je krivo što neko trenira. Haters gonna hate, bilo i nažalost biti će.
Slažem se.O njegovoj efikasnosti se može raspravljati,ali nema nus pojava,barem kod mene nije bilo nikakvih.Neutral je napisao/la:Da 5 grama poslije treninga.
Samo mi recite zašto uzimate praškove tipa protein, kreatin...
U teretanu bi se trebalo ići radi sebe, zbog svog zdravlja,
da li je iko probao vježbati na suho?
Ne, ne, pobogu prvog treninga se treba sa benča izbaciti 70kg, ko će te sramote da se igra sa 40, ili ne daj Bože 30.
Znam ja dobro, svi ste vi lijenčuge najobičnije...

da li je iko probao vježbati na suho?

Ne, ne, pobogu prvog treninga se treba sa benča izbaciti 70kg, ko će te sramote da se igra sa 40, ili ne daj Bože 30.

druze kad vjezbas "na suho" sto ti kazes,jednostavno dostignes neki maksmum preko kojeg nemozes ici dalje, a napretka slabo da ima, pogotovo za one mrsavije građe koji vrlo brzo izgrade definiciju kao sto je kod mene slucaj, i sta da ja sad nastavim jel da bacam pare na termine u teretani a da sam pred ogledalom non stop isti, plus vrlo brzo se "opadne" kad se vjezba na suho i pogotov ako se ne obraca paznja na ishranu. tako da kad vec dajem pare za teretanu mogu dati i za dodatke prehrani koje ne mozes dnevno unijeti normalnim obrocima... a da ne kazem koja su odricanja i procedure za tipove koje zele da "skinu" kile, to oni najbolje znajuKlare je napisao/la:Samo mi recite zašto uzimate praškove tipa protein, kreatin...![]()
da li je iko probao vježbati na suho?![]()
Ne, ne, pobogu prvog treninga se treba sa benča izbaciti 70kg, ko će te sramote da se igra sa 40, ili ne daj Bože 30.![]()

- Amoxicillin
- Kontakt:
kako ostaneš isti ako se hraniš hranom bogatom proteinima? Meni bi bilo logičnije da rasteš...mišić pod opterećenjem puca, pardon pucaju mišićna vlakna i kasnije ih je sve više, a hrana bogata proteinima ti pomaže, tako da hemija nije potrebna.armin dju je napisao/la:druze kad vjezbas "na suho" sto ti kazes,jednostavno dostignes neki maksmum preko kojeg nemozes ici dalje, a napretka slabo da ima, pogotovo za one mrsavije građe koji vrlo brzo izgrade definiciju kao sto je kod mene slucaj, i sta da ja sad nastavim jel da bacam pare na termine u teretani a da sam pred ogledalom non stop isti, plus vrlo brzo se "opadne" kad se vjezba na suho i pogotov ako se ne obraca paznja na ishranu. tako da kad vec dajem pare za teretanu mogu dati i za dodatke prehrani koje ne mozes dnevno unijeti normalnim obrocima... a da ne kazem koja su odricanja i procedure za tipove koje zele da "skinu" kile, to oni najbolje znajuKlare je napisao/la:Samo mi recite zašto uzimate praškove tipa protein, kreatin...![]()
da li je iko probao vježbati na suho?![]()
Ne, ne, pobogu prvog treninga se treba sa benča izbaciti 70kg, ko će te sramote da se igra sa 40, ili ne daj Bože 30.![]()
samo je duži ciklus bez te hemije
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.