Said Hamulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

19vendetta87
Kontakt:

Re: Said Hamulic

Post Postao/la 19vendetta87 » 24 avg 2023, 16:02

slika
Znaci do ovoga je ipak :urnebes: :urnebes: :urnebes:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 24 avg 2023, 16:44

Predvodit ce safove na okupljanju a i na terenu. :salut:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 avg 2023, 09:56

Ispromašivao se na ovoj utakmici ali može se reći da se vratio fizički. Nemamo sličnog igrača u napadu. Mogao je 3 gola zabiti, treba to samo da klikne i gotovo je.
⚜️~⚜️~⚜️

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 28 avg 2023, 10:33

Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolan :D vi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 avg 2023, 10:42

Davao je ozbiljne naznake u Poljskoj da bude starter u ligama petice naredno desetljeće.
Prešao je u Toulouse u nezgodnom trenutku i to ga je dobro unazadilo.
Trenutno ne pokazuje ništa, fizički se vraća, blokada je u glavi ali se to kod napadača moze preko noći promijeniti.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 28 avg 2023, 11:14

Mow je napisao/la:
28 avg 2023, 10:33
Hoce li mi iko objasniti kako je ovaj momak dogurao do 95 stranica bolan :D vi mora da trolate s tim uzdizanjem ga u nebesa. Msm ok, on je sam sebi kriv jer je to sebi dozvolio, ali ruku na srce, bojim se da ce u skorije vrijeme oto trolanje se prervoriti u veliki bijes, da ga raja vise nece moci smisliti, pa ce ga i proklinjati da upamti dan kad je se odlucio igrati fudbala...
Raja ga hajpa iz njima poznatih razloga , kao onomad Kolašinca. Dečko ima potencijala, no medjutim izgleda je glava previše "vruća".
Još ništa konkretno nije pokazao, a toliko se piše da uvijek pomislim da dečko te tekme u tekmu briljira.
Ovo si skroz u pravu da ga pojedini nećemo moći smisliti zbog svog ovog folklora oko njega, a iskreno mu želim karijeru u rangu Džeke.

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 28 avg 2023, 11:30

edoox je napisao/la:
28 avg 2023, 11:14
Mow je napisao/la:
Raja ga hajpa iz njima poznatih razloga , kao onomad Kolašinca. Dečko ima potencijala, no medjutim izgleda je glava previše "vruća".
Još ništa konkretno nije pokazao, a toliko se piše da uvijek pomislim da dečko te tekme u tekmu briljira.
Ovo si skroz u pravu da ga pojedini nećemo moći smisliti zbog svog ovog folklora oko njega, a iskreno mu želim karijeru u rangu Džeke.
Ja mislim da ovoliki forumski hajp nije bio ni tada kod Turkesa dok je se nadavao golova u svicarskoj. Doduse SS ga je gurao, ali ga nikad nije progurao da bude ikome iz saveza iole zanimljiv. Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemlju :D Valja ga poslje hodzama voditi ili sa Rahimicem na sibir u disciplinsku komoru :D
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 28 avg 2023, 13:58

Mow je napisao/la:
28 avg 2023, 11:30
edoox je napisao/la:
28 avg 2023, 11:14
Mow je napisao/la:
Ja mislim da ovoliki forumski hajp nije bio ni tada kod Turkesa dok je se nadavao golova u svicarskoj. Doduse SS ga je gurao, ali ga nikad nije progurao da bude ikome iz saveza iole zanimljiv. Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemlju :D Valja ga poslje hodzama voditi ili sa Rahimicem na sibir u disciplinsku komoru :D
Turkes je dosao bio na spisak, al je tad dozivio težku povredu...tako da nije bilo "trollanje" po meni...Vrača se u život trenutno, pa čemo vidit koliko može...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2023, 14:23

Mow je napisao/la:
Mow je napisao/la:
Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemlju :D Valja ga poslje hodzama voditi ili sa Rahimicem na sibir u disciplinsku komoru :D
Ti si se kralju malo previse uzivio u sve to, kao da je fudbal nekome ovdje zivot i sve se vrti oko toga.

I Hamulic nam se dosad za 50ak odigranih minuta bas zamjerio, inace imamo 6 Ronalda, 3 Mesija, 4 Zlatana u timu, pa je to neuporediva razlika. Vjerovatno lik nema ni zivota i visi 24/7 na bosanskom forumu, a upitno je razumije li bosanski jezik. Inace smo i redovni ucesnici svih takmicenja, bitno za dodati.

Ne pokaze se kao dobar, propadne - ne dobije vise poziv i prica zavrsena. Sanicanin je bez gotovo ijedne utakmice u klubu (liga u 5 deka s nasom) redovno igrao u prvih 11, pa evo nas i dalje, vjerujem niko s pameti nije skrenuo zbog toga.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 avg 2023, 15:23

Hajp oko Hamulića je zbog mogućnosti, ne zbog trenutnog stanja. Trenutno nije neko ko popunjava apetite ovolikog hajpa, ali je fora što on stvarno ima sve da daleko dogura u karijeri. Hoće li uspjeti, pred nama je. Meni se iskreno ne dopada baš njegovo ponašanje i temperament i mislim da bi ga mogao dobro koštati, iako je naravno zahvaljujući njemu i došao do ovoga gdje je sad. Samo, to sve treba dozirati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 avg 2023, 16:08

Arvid je napisao/la:
28 avg 2023, 15:23
Hajp oko Hamulića je zbog mogućnosti, ne zbog trenutnog stanja. Trenutno nije neko ko popunjava apetite ovolikog hajpa, ali je fora što on stvarno ima sve da daleko dogura u karijeri. Hoće li uspjeti, pred nama je. Meni se iskreno ne dopada baš njegovo ponašanje i temperament i mislim da bi ga mogao dobro koštati, iako je naravno zahvaljujući njemu i došao do ovoga gdje je sad. Samo, to sve treba dozirati.
Meni je najjaci kad se krene kao ljutiti na saigrace i negodovati kad mu ne dodaju, a i oni profulaju ili pogrijese :mrgreen:

Vidim da je na ovom snimku uzeo slobodnjak (nakon faula napravljenom nad njim) i negdje pod oblake ga opalio, imam osjecaj da bi se potukao da ga nije izveo :rol:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 avg 2023, 16:11

On se navodno dvoumio da dodje na okupljanje kada je upao sa sireg spiska. Tako je pisao onaj violets.com. Kasnio je bio jedan dan okupljanja ako se sjecate.
⚜️~⚜️~⚜️

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 28 avg 2023, 17:08

Federer17 je napisao/la:
28 avg 2023, 16:08
Arvid je napisao/la:
28 avg 2023, 15:23
imam osjecaj da bi se potukao da ga nije izveo :rol:
To kod njega konstantno visi u zraku :mrgreen:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 avg 2023, 17:17

slika
Nije ih bas nesto impresionirao :problem:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 29 avg 2023, 11:28

Federer17 je napisao/la:
28 avg 2023, 14:23
Mow je napisao/la:
Mow je napisao/la:
Hocu da kazem da dan danas svaki hajp moze naskoditi i hajperima, a pogotovo hajpovanom. Utripat ce sebi momak da je Dzeko jbt, pa poslje ga ne spusti vise niko na zemlju :D Valja ga poslje hodzama voditi ili sa Rahimicem na sibir u disciplinsku komoru :D
Ti si se kralju malo previse uzivio u sve to, kao da je fudbal nekome ovdje zivot i sve se vrti oko toga.

I Hamulic nam se dosad za 50ak odigranih minuta bas zamjerio, inace imamo 6 Ronalda, 3 Mesija, 4 Zlatana u timu, pa je to neuporediva razlika. Vjerovatno lik nema ni zivota i visi 24/7 na bosanskom forumu, a upitno je razumije li bosanski jezik. Inace smo i redovni ucesnici svih takmicenja, bitno za dodati.

Ne pokaze se kao dobar, propadne - ne dobije vise poziv i prica zavrsena. Sanicanin je bez gotovo ijedne utakmice u klubu (liga u 5 deka s nasom) redovno igrao u prvih 11, pa evo nas i dalje, vjerujem niko s pameti nije skrenuo zbog toga.
Nisam se ja uzivio jos od SP 2014 vise, jer to nam je bio rezultatski i kadarski vrhunac. Poslje toga sam se samo obradovao Hadzikadunicu, Ahmedhodzicu, Dedicu, Gazibegovicu, Nalicu i Tahirovicu. Sve sto je izmedju doslo nije vrijedno spomena, a sto se tice Hamulica, on ima jos vremena, ali ga treba pustiti kraju da on prvo poradi na sebi. Zato kazem, za sve ovo sto se oko njega desava, hajpuje i uzdize, je on sam kriv sve dok ne poradi na sebi. Kod Kodre ce propasti ako se u klubu ne naigra, isto kao sto je propao Hotic, iako je solidan u svom klubu. Sanicanin je prica za se, on je menadzersko-politicki projekat kao i mnogi prije njega, ali na zalost projekat koji traje. Da su se navijaci pobunili kao kod Vranjesa, ne bi ga vise nit jedan trener zvao. Ovako posto niko od nas s pameti nije skrenuo, daj nam samo hljeba i igara...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 avg 2023, 12:44

Doso im neki napadac danas :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 avg 2023, 17:54

Sheyi je napisao/la:
30 avg 2023, 12:44
Iz Francuske, samo to ne, kvare Hamulu. :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 avg 2023, 10:09

ASD je napisao/la:
30 avg 2023, 17:54
Sheyi je napisao/la:
30 avg 2023, 12:44
Iz Francuske, samo to ne, kvare Hamulu. :D
Pa morali su dovesti otiso im je Gabrijel.Vidovic u Dinamo Zagreb

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 03 sep 2023, 17:28

Vitesse je ocajan za gledati.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 sep 2023, 17:48

On mora čim prije zabiti inače piši propalo.

Vitesse jeste negledljiv ali treba imati na umu da im je ovo tek treća utakmica i da su već igrali protiv PSV-a i AZ-a gdje su svakako u podređenom položaju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 30 gostiju.