NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Valjalo bi da u nedjelju bude makar 1000 ljudi protiv Usore, ne smijemo pasti ispod tog prosjeka nekog ove sezone, jest da je nedjelja i termin u 15:00, ali ako nesto volis nema nikakvog izgovora
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Da hoće biti 500 prodatih ulaznica i barem isto toliko donatorskihdinodino2019 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 11:13Valjalo bi da u nedjelju bude makar 1000 ljudi protiv Usore, ne smijemo pasti ispod tog prosjeka nekog ove sezone, jest da je nedjelja i termin u 15:00, ali ako nesto volis nema nikakvog izgovora
Re: Re: NK Čelik Zenica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Da ga nije ko oteo?
There's something out there!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Fudo i njegovi
Hoce da presjeku priliv sredstava po svaku cijenu hahhaha

Jel odradio Isakovic kaznu zbog crvenog..nije ova Usora nimalo naivna ekipa...treba izaci u najjacem sastavu i maksimalno ih ozbiljno shvatiti..duplo jaci protivnik od batona ili moščanice...Navodno njihov golman Dizdarević je najkvalitetniji golman u ligi..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trava ce vas sam pobjediti, hehhe... Salim se, ma nisu ba nesto ekipa, tu je to moscanica li la.avenija je napisao/la: ↑14 okt 2021, 16:52Jel odradio Isakovic kaznu zbog crvenog..nije ova Usora nimalo naivna ekipa...treba izaci u najjacem sastavu i maksimalno ih ozbiljno shvatiti..duplo jaci protivnik od batona ili moščanice...Navodno njihov golman Dizdarević je najkvalitetniji golman u ligi..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ako citaju ovi uz upravnih odbora a znam da citaju ja bi Aveniju naseg predlozio da obavlja poslo da analizira timove sa kim ce Celik igrat i da bude nas skaut,pa covjek zna i i imena igraca u drugim klubovima
on je upratio i golmana Usore da je najbolji u ligi

Ma malo vise pratim ligu od ostatka ili obicnog simpatizera, pregledam highlightse svakog tima svako kolo pa kroz par pregleda uvidis neke stvari...da znam sta Čelik čeka i odakle prijeti opasnostBatistutA19 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 18:08Ako citaju ovi uz upravnih odbora a znam da citaju ja bi Aveniju naseg predlozio da obavlja poslo da analizira timove sa kim ce Celik igrat i da bude nas skaut,pa covjek zna i i imena igraca u drugim klubovima![]()
![]()
![]()

Ne bi trebali imati problema ali po mom mišljenju ovo je nakon Stupčanice najozbiljnija ekipa koja nam gostuje u Zenici.
- limvolikce1945
- Kontakt:
avenija za svaki klub isto ovako kaže, isti nafur, njemu svi yebeni.
Kad Anid vidi reklamu Pana, ima da se izbezumi.
Ovaj što se obavezao za 12. igrača taman će se skontati kad budemo u premijer ligi, možda računa da će nam tada lova biti potrebnija.

Ovaj što se obavezao za 12. igrača taman će se skontati kad budemo u premijer ligi, možda računa da će nam tada lova biti potrebnija.

- BatistutA19
- Kontakt:
Ma zezam se drug malo a znam da ti to pratis sve te druge ekipe ,ja iskreno ne pratim nista druge malo procitam na fb onu stranicu DLC i onako nije losa simpaticna je stranica.avenija je napisao/la: ↑14 okt 2021, 18:13Ma malo vise pratim ligu od ostatka ili obicnog simpatizera, pregledam highlightse svakog tima svako kolo pa kroz par pregleda uvidis neke stvari...da znam sta Čelik čeka i odakle prijeti opasnostBatistutA19 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 18:08Ako citaju ovi uz upravnih odbora a znam da citaju ja bi Aveniju naseg predlozio da obavlja poslo da analizira timove sa kim ce Celik igrat i da bude nas skaut,pa covjek zna i i imena igraca u drugim klubovima![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi trebali imati problema ali po mom mišljenju ovo je nakon Stupčanice najozbiljnija ekipa koja nam gostuje u Zenici.
Kad mi odlucimo ulazak ne bojim se ja nijedne ekipe ni stadiona ni sudija ni drugih navijaca ni u ovoj ligi ni u FL nit nam moze bit prepreka bilo ko .Da imamo podrsku grada mi bi se iduce sezone borili za PL al od toga nema nista jos ali doce sve na svoje akobogda i prezadovoljan sam radom u klubu a i igracima i trenerima a i navijacima.Mozemo mi pricat malo al pogledaj ostale mmi smo sad po posjeti u BiH medju 10 klubova.Bolan Dinama gleda nekad 2000 ljudi a milionski grad a nas dodje 2000 protiv Moscanice.
Jesam rekao prije 3 kola idu laksi protivnici i neupitnih 9 bodova ne riselimvolikce1945 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 18:30avenija za svaki klub isto ovako kaže, isti nafur, njemu svi yebeni.Kad Anid vidi reklamu Pana, ima da se izbezumi.
Ovaj što se obavezao za 12. igrača taman će se skontati kad budemo u premijer ligi, možda računa da će nam tada lova biti potrebnija.![]()

Usora je ozbiljniji protivnik od ta prosla 3 protivnika.
Ocekujem pobjedu naravno a tipam 4-0
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ima li tog kvartalnog izvjestaja?

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znal iko kolko treba odprilike za ovo pripremno ročište, kolko se max čeka ?
Opet nam na ruku idu vremenske prilike..nakon 10 tak kišnih i hladnih dana, sutra za vrijeme utakmice sunčano i +16 + 17, idealna temperatura.
Nama je bolje da se latimo sponzora, na to više misleći da se još više uprava organizuje oko marketinga, ne treba se uzdati trenutno u ove novce od prostorija niti sada niti za godinu a mozda i vise.Ti novci sada ne mogu biti prioritet, jer si se nadao tim novcima vec prije vec 9, 10-mjeseci i sada ides vec u drugom pravcu a ne u onome kojem si se nadao.Inace nam je tapkanje u mjestu i cekaj novac, a i ovo dobrih igrača što imamo vjerovatno odoše.Vec sam pisao da nam treba nešto kao tipa crno-crvena noć, pozvati i ove trenutne sponzore i igrače koje su ostavile dubok trag u Čeliku.Sazvati jos koji put press, da se upozna javnost dokle smo dosli, i da se prenese optimizam.Mediji su glavni izvor.
Ja mislim da ideja o crno-crvenoj noći nije dobra,barem ne još.
Sta je dobro, da cekas kad ce se sud ili Fudo smilovat, to više nisu primarni prihodi, zato sto ti novci ne dolaze po planu vec par mjeseci i zato sto vec kaskas.Alternativa se mora naci, u navijace i karte se ne mozes uzdati naravno, tako da mozes samo ostati ovde u ligi i krpiti i cekati kad ce se neko smilovati od njih.Jos vise jacih sponzora se mora naci, pa i van Zenice.I onda kad dođu novci od poslovnih prostora, dobro dosli su, čopaš sa svih strana.
A jel misliš da će ta noć biti uspješna,pa mi prodamo 400 donatorskih karata,od toga 10 ljudi kupi 80% i mi ostali po 4,5 karata. Za bivše igrače je suvišno trošiti riječi...jakim privrednicima također.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.