Ne znam sto me vrijedjas ,ja tebi nista ruzno nisam napisao ali svejedno ni u sali a niti u ozbilji,niti u zajebanciji,niti bilo kako ,bilo kada,bilo gdje Roko Ukic i Gegic ne mogu u istu recenicu pobogu.AirRamiz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:31problem vas filipastih padobranaca je sto samo razmisljate u binarnim 0 i 1 kategorijama. potpuno nesposobni za siru sliku. ne pada mi na pamet da se objasnjavam padobrancima koji bi mi u po price iz rokove biografije izvukao panathenaikos i time zavrsio pricu bez obzira sto smo danas u 2020.... takvi kao ti i ivaj sljepac gore bi zakucali kamenjasa na klupu u korist stipaovica, nema sumnje u to.delinjo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:50Reci mi da se salis i da upravo nisi uporedio Roka i Gegica ?AirRamiz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 11:34svaka cast vedranu na hrabrosti da isforsira kamenjasa, siguran sam da je kao veliki radnik i profesionalac pomno gledao Sparse u aba2. mogao je komotno startati i sa suljom i penavom ali nije. a i cestitke na pedagoskom pristupu prema gegicu koji je pravio velike greske u kontinuitetu...vratice mu to gegic nekad. siguran sam da bi jedna hrvatska bila sretna da gegic moze igrati za njih, ovako su osudjeni na mucenog ukica i jos gore od njega.
nasa spoljna linija je strasno zilava, sve dugajlije koje hoce igrati odbranu...gegiceva igra u dres, atic koji se strasno trosi u odbrani pa mu zato ne mozes zamjeriti kad procenti suta trpe, svaku utakmicu ima bar jednu blokadu ala d.wade. lazic i vrabac isto ginu i imaju natprosjecnu visinu.
jos kad se se na sve ovo doda alibegovic koji ima strasan motor i voljan je da rilja u odbrani a za razliku od sulje(koji je bio vrlo dobar ove dvije utakmice) ima veci bbiq i rijetko grijesi.
kameni pored nevjevatno zrele igre ( juka vazi za jednog od inteligentnijih centara ali sa 20 godina nije bio ovakav u tom segmentu) takodjer ima odlican motor i to je ekstra kvaliteta koju nekada veliki talenti nemaju ...teletovic je jedan od njih...a da ne govorim da mirza nikad nije naucio kako navuci igraca za faul da ode na slobodna bacanja, nije znao dodati loptu...
bice ovo ekipa koja moze svima pomrsiti racune. ali je suludo da se bavimo spiskovima 2022...zivimo u zamimljivim vremenima. ko ziv ko mrtav.![]()
![]()
dovoljno je sto te podrzaje ovaj mazlum, za kojeg je prava misterija kako je savladao tipkovnicu. zapitaj se momak.lp
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Gharuba i AirRamiz pišu najbolje postove na ovoj temi, ostali uglavnom navrate samo da pišu o Bahi.
Samo Kosarka
Pustite Bahu na miru
Pustite Bahu na miru
u finalu lige prvaka
To je onda kad je odusevljeno saopstavao koliko je kilometara kabla upotrebljeno za prenos te utakmice, jos tako tih tehnikalija
decka je bilo lako impresionirati. 
Pardon, necemo vise.
Al bas ce se oduziti do ovog Evropskog prvenstva. Daj Boze samo da svi igraci izbjegnu povrede i da budu u formi.

Pardon, necemo vise.
Al bas ce se oduziti do ovog Evropskog prvenstva. Daj Boze samo da svi igraci izbjegnu povrede i da budu u formi.
- Beduin
- Kontakt:
Sulejmanovica na tricu baciti.bordobijeli je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:00Bravo za Bosnica i ekipu. Imamo mlad tim, koji je fizicki i atletski moćan, pod košem bi trebali biti baš jaki Juka, Halilović, Kamenjas, Sulejmanovic. Problem bi mogao biti vanjski šut osim Atica i Muse ostali dosta tvrdi u šutu. STA JE S ALIBEGOVIĆEM ??

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako tražite Kamenom kopiju Hare Mujezinovic mene podsjeća na njega....
ako se tko zazelio reprezentativne kosarke, trenutno na face tv, protiv spanije
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- LlullSergio
- Kontakt:
Kaze Avdic da jos postoji nada da se Amar bude vodio kao domaci igrac dok za Garzu nema sanse. Ili ce biti naturalizovani ili nista.
Bit ce to zajebana dilema u buducnosti,a pogotovo s obzirom na cinjenicu da nemamo jakog igraca na poziciji playa ni sada,a ni na vidiku u buducnosti. To fakticki znaci da ces biti primoran da trazis nekog Amera sto automatski zatvara vrata Garzi jer visokih ipak imas,a mozda cak i Amaru ako ne dogovore sa FIBOM taj pasos. Steta vala velika ako budemo osudjeni da biramo izmedju dvojice,a pogotovo trojice.
P.S. Nadam se da ce ova Latvija proci na Euro ispred Bugara. Tuga bi vala bila da ne gledas na Euru Kristapsa, Bertansa, Timmu i ostale.
Bit ce to zajebana dilema u buducnosti,a pogotovo s obzirom na cinjenicu da nemamo jakog igraca na poziciji playa ni sada,a ni na vidiku u buducnosti. To fakticki znaci da ces biti primoran da trazis nekog Amera sto automatski zatvara vrata Garzi jer visokih ipak imas,a mozda cak i Amaru ako ne dogovore sa FIBOM taj pasos. Steta vala velika ako budemo osudjeni da biramo izmedju dvojice,a pogotovo trojice.
P.S. Nadam se da ce ova Latvija proci na Euro ispred Bugara. Tuga bi vala bila da ne gledas na Euru Kristapsa, Bertansa, Timmu i ostale.
Kada bi u nekom paralelnom univerzumu nastupali sa sljedećih 12 igrača, koji rezultat bi očekivali na Euru???
1. Gordic
2. Roberson
3. Musa
4. Atic
5. Djedovic
6. Alibegović
7. Lazic
8. Sulejmanovic
9. Kamenjas
10. Nurkić
11. Halilović
12. Garza
Možda je previše visokih, možda mogu druga 2-3 umjesto 2-3 sa ove liste....ali eto šta mislite onako, koji bi nam mogao biti domet???
1. Gordic
2. Roberson
3. Musa
4. Atic
5. Djedovic
6. Alibegović
7. Lazic
8. Sulejmanovic
9. Kamenjas
10. Nurkić
11. Halilović
12. Garza
Možda je previše visokih, možda mogu druga 2-3 umjesto 2-3 sa ove liste....ali eto šta mislite onako, koji bi nam mogao biti domet???
cetvrtfinale,u slucaju i da druge repke budu u najajcim sastavima,a posto je smijesno i pomisliti da svi ovi igraju ,bezveze dalje pisati o tome
-
- Kontakt:
Momcima koji su iznijeli ove kvalifikacije dodati samo Musu, Nurkica i makar jednog od dvojca Alibegovic/Garza kojeg kod da srede i ne treba niko vise.Ocekicao bi realno prolaz grupe.djonla je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:17Kada bi u nekom paralelnom univerzumu nastupali sa sljedećih 12 igrača, koji rezultat bi očekivali na Euru???
1. Gordic
2. Roberson
3. Musa
4. Atic
5. Djedovic
6. Alibegović
7. Lazic
8. Sulejmanovic
9. Kamenjas
10. Nurkić
11. Halilović
12. Garza
Gordica izbacite iz glave on je mrtav za ovu repku.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
trenutno alibegović ili garza ne mogu ako bi igrao robersonSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:32Momcima koji su iznijeli ove kvalifikacije dodati samo Musu, Nurkica i makar jednog od dvojca Alibegovic/Garza kojeg kod da srede i ne treba niko vise.Ocekicao bi realno prolaz grupe.djonla je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:17Kada bi u nekom paralelnom univerzumu nastupali sa sljedećih 12 igrača, koji rezultat bi očekivali na Euru???
1. Gordic
2. Roberson
3. Musa
4. Atic
5. Djedovic
6. Alibegović
7. Lazic
8. Sulejmanovic
9. Kamenjas
10. Nurkić
11. Halilović
12. Garza
Naravno, zato i pišem paralelni univerzum....ali u moru Nurkica i Konakovica, lijepo je bilo makar malo zamišljati 

-
- Kontakt:
Znam ali eto Mirza govori pokusace sve da probaju to zavrsiti pa kazem hipoteticki ako uspiju za jednog srediti plus Nurkic i Musa mnogo jaci bi bili i imali bi se cemu nadati. I ovako pokazali su borbu na euru svasta je moguce uz dozu srecefilip13 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:03trenutno alibegović ili garza ne mogu ako bi igrao robersonSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:32Momcima koji su iznijeli ove kvalifikacije dodati samo Musu, Nurkica i makar jednog od dvojca Alibegovic/Garza kojeg kod da srede i ne treba niko vise.Ocekicao bi realno prolaz grupe.djonla je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:17Kada bi u nekom paralelnom univerzumu nastupali sa sljedećih 12 igrača, koji rezultat bi očekivali na Euru???
1. Gordic
2. Roberson
3. Musa
4. Atic
5. Djedovic
6. Alibegović
7. Lazic
8. Sulejmanovic
9. Kamenjas
10. Nurkić
11. Halilović
12. Garza
polako,to je za nepune dvije godine,ima do eurobasketa dosta vremena
-
- Kontakt:
Jel tacna statistika da je Nurkic za 7 godina odigrao samo 8 ili 9 utakmica tako nesto, zaboravio sam gdje sam procitao.
Ali u suštini, umjesto Minje, Sejfica i Muhe, stavit Nurkica, Musu i kontam neko od omladine će eksplodirati za 2 godine. Mislim da je to realan scenarij.
Koliko ja vidim, tri utakmice u kvalifikacijama za EuroBasket 2013. i četiri utakmice u kvalifikacijama za EuroBasket 2017. Sedam od mogućih 31.Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:18Jel tacna statistika da je Nurkic za 7 godina odigrao samo 8 ili 9 utakmica tako nesto, zaboravio sam gdje sam procitao.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, J1897, lumani i 12 gostiju.