FK Rudar Kakanj

sony_91
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la sony_91 » 06 feb 2012, 19:57

Adis Čulov novo pojačanje u Rudaru!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 feb 2012, 20:10

sony_91 je napisao/la:Adis Čulov novo pojačanje u Rudaru!
Upravo tako. Evo provjerio sam informaciju i tacno je da su u Rudar dosli Durakovic i Culov. Svaka cast i hvala novoj upravi.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 feb 2012, 20:13

http://www.transfermarkt.de/de/adis-cul ... 38181.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo cak i na trasfermarkt-u su vec saznali za ove transfere :D

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 06 feb 2012, 20:15

sony_91 je napisao/la:Adis Čulov novo pojačanje u Rudaru!
Znači ostade Gradina kratkih rukava.

Eto još jedno veliko pojačanje za Rudar koji očigledno ide na Premijer ligu. ;) Spahić, Duro, Duraković, Čulov, sve dobri igrači biće milina gledati Rudar na proljeće u Banovićima.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 06 feb 2012, 20:31

auuu..masalaa.....ajmo Rudarr....hvala ljudima koji iz upravee....msm da znaju sta rade..sve mi mirise na PL :) ABD-a
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 feb 2012, 20:47

Eto još jedno veliko pojačanje za Rudar koji očigledno ide na Premijer ligu. ;) Spahić, Duro, Duraković, Čulov, sve dobri igrači biće milina gledati Rudar na proljeće u Banovićima.[/quote]
Mislim da si ovoj grupi trebao pridruziti i Nemeljakovica, i on je dobar igrac. Također je i Pjanic solidan golman. Sve u svemu novi Rudar i to veoma jak. Nek jos dovedu jednog odbranbenog i to je to :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 feb 2012, 21:59

U Durakovicu ste "ni krivi ni duzni" dobili pravog igraca . Cestitam ...... Drago bi mi bilo da vam Djeno predvodi tim za povratak u PL ... Ekstra je momak i pravi sportista , cuvajte nam ga dobro. Pozdrav iz Mostara !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 06 feb 2012, 22:13

Sad Rudar ima najaci napad u ligi desno krilo Durakovic, lijevo krilo Culov i u spicu Bajro Spahic Haubica , Samir Duro

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 06 feb 2012, 23:50

Devil je napisao/la:Nisam ranije upratio,ali zanima me zbog cega je Bozicic otisao iz kluba. :?
Imao sam priliku sa njim licno da pricam i cini mi se kao trener koji zna dosta stvari o fudbalu. ;)
Ma odlican je trener i jos bolji covjek. I mene i sve navijace zanima sto je otisao.., al' to niko ne zna, nazalost :?
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 feb 2012, 00:01

NeRi_K je napisao/la: Posto vidim da pisete da vam se petljaju neki koji nemaju veze o Rudaru, pa lijepo pravac Opcina, prijavite se kao udruzenje građana, nakon toga izaberite predsjednika i ostale clanove, pa pravac na tribinu. Puno srece
Tako bi najbolje bilo. Hvala ;)
#samoRudar #zauvijek

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 07 feb 2012, 13:34

Vidim dobra pojačanja u Rudaru, imal šansi da se vratite u Premijer ligu? :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 feb 2012, 14:20

eto ono sto sam pisao ispostavi se tacnim nakon durakovica dode i culov igrac sa premijerligaskim iskustvom koji ce vam dosta pomoci,nego kakav vam je taj trener sad mi se cini da je on mozda najslabija karika u borbu za premijer ligu ili se mozda varam :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

othello
Kontakt:

Post Postao/la othello » 07 feb 2012, 14:27

Adis je odličan igrač, iako se kod nas nije ni naigrao puno... Ne sjećam se ni da je jednu čitavu utakmicu odigr'o, al vama će sigurno dobro doći...

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 07 feb 2012, 14:47

ima sansi za PL...bar se nadamo...sa ovim igracima je to lako ostvarivoo...aa sto se tice trenera ...isto tak mislim da je najslabija karika..ali opet cemo vidjeti :) ....zao mi je sto je Slavisa otisao.....on bi mogu reci gotovo sigurno bez problema usao u PL... al jbga..
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 feb 2012, 16:52

@budimo_realni

A da vidiš, njega sam zaboravio. :D Ovo je bilo nabrojavanje igrača na brzinu pa sam izostavio njega. A ove sve smo gledali u Banovićima i u Premijer ligi, (Ćulov u Olimpicu, Duro u Zrinjskom, Spahić u Želji), a najbolji utisak na mene je ostavio Ćulov koji je bio ponajbolji igrač Olimpica. Stvarno 'hara' tom lijevom stranom na kojoj igra, ima zaista odličnu tehniku, uz to je brz i prodoran sve što bi igrač koji igra na toj poziciji trebao da ima on ima. ;) Tako da mislim da će vam biti od velike koristi, te da niste pogriješili sa njim, ali ni sa preostalim igračima koji su došli ove zime.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 feb 2012, 17:41

astra1922 je napisao/la:nego kakav vam je taj trener sad mi se cini da je on mozda najslabija karika u borbu za premijer ligu ili se mozda varam :)
Sto se Buze tice, mlad je i perspektivan trener. Mladost (drugi kakanjski klub) je nakon 50 go
dina igranja u kantonalnoj ligi, uveo u drugu ligu (i ja sam bio clan te generacije Mladosti :P). To mu je najveci uspjeh, prije toga je vodio mladje kategorije mladosti. Al' sad, drugo je Rudar, svasta moze biti, mada mislim da trener nije toliko bitan ako imas dobar igracki kadar.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 feb 2012, 17:47

Free_shooteR je napisao/la:zao mi je sto je Slavisa otisao.....on bi mogu reci gotovo sigurno bez problema usao u PL... al jbga..
Siguran sam da Bozicic nije svojom voljom otisao. On je imao veliku zelju da Rudar uvede u Pl i bio je na dobrom putu, al' je se svasta nesto okrenulo protiv njega. :roll: Nije zasluzio "onakav prekid saradnje".., ne treba zaboraviti da je najvise njegovom zaslugom Rudar prosle sezone ostao u Prvoj ligi, al' et.. :/
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 feb 2012, 17:52

othello je napisao/la:Vidim dobra pojačanja u Rudaru, imal šansi da se vratite u Premijer ligu? :D
S ovim igrackim kadrom smo najozbiljniji kandidat, eh sad.. ne bi nas trebalo iznenaditi ako se budemo borili za opstanak, ipak je Rudar u pitanju, a Rudar je sve samo nije normalan klub (bar nije bio prethodnih godina) :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 feb 2012, 17:56

Nakon Pjanića,Nemeljakovića, Spahića i Dure, "zeleno-crni" angažirali još dva premijerligaška pojačanja

slika
Adis Čulov crvenocrno zamijenio zelenocrnim

Riječ je o napadaču Adisu Čulovu (18.7.1987), dosadašnjem članu Čelika, koji je nekoliko sezona nastupao u GOŠK-u iz Gabele i Olimpicu, s kojim je ušao u Premijer ligu, te mladom veznom igraču Dženanu Duraković (20.6.1990), koji je ponikao u mostarskom Veležu.

slika
I Dženan Duraković u redovima zelenocrnih

Jesenas je Duraković zabilježio pet nastupa u prvom timu Veleža i zbog nesuglasica s trenerom Varešanovićem još prije kraja sezone napustio "rođene".Čulov i Duraković pokušali su realizirati inozemne angažmane, ali nisu uspjeli i riješili su doći u Kakanj, koji bi im, kako kažu, trebao biti odskočna daska za daljnu afirmaciju.

Prema informacijama koje smo dobili u klubu, Čulov i Duraković su u Rudar došli spletom okolnosti i zahvaljujući poslovnim vezama članova Operativnog tima za vođenje kluba. U svakom slučaju, radi se o provjerenim igračima koji će pojačati konkurenciju u veznom i napadačkom redu i osnažiti ambicije tima u nastavku prvenstva.

-Nakon Pjanića, Nemeljakovića, Spahića i Dure, angažirali smo još dva premijerligaška igrača, koji su, nema sumnje, veliko osvježenje, a ja bih rekao i pojačanje za naš tim. Duraković i Čulov su se već uključili u trenažni proces i u srijedu putuju s ekipom u Makarsku gdje ćemo se zadržati do 18.februara/veljače, istakao je trener Rudara Mirnes Buza, koji je više nego zadovoljan rješavanjem igračke križaljke.

Moramo istaći da ne pamtimo kada je rukovodstvo Rudara dovelo šest kvalitetnih pojačanja, sve iz premijerligaških klubova, čime je konačno prekinuta praksa angažiranja anonimnih igrača, koji su raznim vezama i kanalima prethodnih sezona stizali u Kakanj i predstavljali određeni balast i smetnje u razvoju mladih igrača. S ovim novim igračima "zeleno-crni" bi na proljeće trebali djelovati homogenije, igrati kvalitetnije i postići znatno bolje rezultate.
#samoRudar #zauvijek

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 feb 2012, 18:03

Ehhh ako sa svim ovim pojacanjima izgubimo vise od 12 bodova u 15 utakmica u ovakvoj ligi, daBogda nikad ne usli u PL.. Nadam se da ce sada i posjeta biti kako Bog zapovijeda, i da ce se malo bodriti Rudar pokojim skandiranjem, a ne ko kakve pi*ke samo sjediti i grickati kospe...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.