Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
[youtube][/youtube]
"IGRAJ BOSNO"
Dlanovi neka se ne štede
navijača pjesma neka krene
iz Bosne i Hercegovine
Kao bubanj srce naše bije
ajmo ljudi ajmo svi na noge
ajmo pjesmom svi do pobjede
Ale,ale,ale
ale,ale,ale
igraj Bosno ne daj se
igraj svi smo uz tebe
ale,ale,ale.
"IGRAJ BOSNO"
Dlanovi neka se ne štede
navijača pjesma neka krene
iz Bosne i Hercegovine
Kao bubanj srce naše bije
ajmo ljudi ajmo svi na noge
ajmo pjesmom svi do pobjede
Ale,ale,ale
ale,ale,ale
igraj Bosno ne daj se
igraj svi smo uz tebe
ale,ale,ale.
"Tako će BiH susret sa Armencima, najvjerovatnije, početi u slijedećem sastavu: Supić, Salihović, Nadarević, Spahić, Jahić, Vladavić, Rahimić, Muratović, Ibričić, Ibišević, Džeko."(sportsport.ba),... Pa ne mogu da vjerujem da se dvoumio izmedju muratovica i pjanica a da je ibricic siguran, joj da ga hoce vise prodati nek uzme vise covjek pare za njega, koliko ga trpi zasluzio je... I druga stvar koju bih spomenuo u ovom postu je ovaj begovic kao dodje neiskusan, i sl., boze dragi, prije 14 dana ga gledam kako ulazi protiv arsenala u ono grotlo arsenalovog stadiona, prije 7 brani cijeli mec protiv man city-a, trenutno jedne od najbojih i najskupljih ekipa na svjetu, to sve radi covjek ispred ociju miliona ljudi, jer je to vjerovatno najgledanija i najbolja liga, i taj isti je neiskusan i fali mu nesto da brani protiv armenije u jerevenu gdje ce se okupiti 2500 ljudi, a kao supic je bolji u ovoj situaciji, otjerali ga iz anortozisa, ALI BUKVALNO OTJERALI odmah poslije utakmice protiv crnogorskog, mislim da se zove Petrovac ekipa. Kada sam pogledao jedan gol sa te utakmice, bogom se kunem, bilo me stid sto brani za reprezentaciju za koju bih i zivot dao. I ne moze covjek da nadje klub, ma nece ga niko, pola godine trazi klub, pocele sve lige, itd. i na kraju ce braniti u nasoj, ako nece u nasoj branit ce u srpskoj ligi, i to ne znam da li u onom javoru moze....
A ovaj prvi, pa kad sam vidio Pjanicev gol iz slobodnjaka u ligi prvaka, srce mi je bilo do Lyona, a ja zivim u Sarajevu. Covjek je postao nezamjenjiv u jednoj od najboljih ekipa u evropi na poziciji centralnog veznog i to nije dovoljno da se zamijeni Ibricic, koji da je igrac toliki koliki je prvi on umislio prodo bi se cak i prosle godine.
Ne mogu da vjerujem da ce Supic braniti, a BEGOVIC biti na klupi, i da ce ibricic igrati a PJANIC biti na klupi.
A ovaj prvi, pa kad sam vidio Pjanicev gol iz slobodnjaka u ligi prvaka, srce mi je bilo do Lyona, a ja zivim u Sarajevu. Covjek je postao nezamjenjiv u jednoj od najboljih ekipa u evropi na poziciji centralnog veznog i to nije dovoljno da se zamijeni Ibricic, koji da je igrac toliki koliki je prvi on umislio prodo bi se cak i prosle godine.
Ne mogu da vjerujem da ce Supic braniti, a BEGOVIC biti na klupi, i da ce ibricic igrati a PJANIC biti na klupi.
-
- Kontakt:
Treba nekad nešto i izmisliti pa napisati. Ovaj najnoviji tekst "Najteže je dobiti unaprijed dobiveno" redakcija Sportsport.ba portala je objavila, dali slučajno ili namjerno, još juče oko 14:00 sati, sa istim informacijama.
Dakle danas je za njih bilo još jučer, to je valjda da se ima šta izbaciti rano jutros.
Sve u svemu novinari su čudo, pa zbog toga se netrebamo raspravljati ili nagađati ko će početi utakmicu u Jerevanu ili, zašto je Ćiro pozvao ovog ili onog.
Sastav zna samo Ćiro Blažević, a novinari su pravi šupljaci.
Dakle danas je za njih bilo još jučer, to je valjda da se ima šta izbaciti rano jutros.
Sve u svemu novinari su čudo, pa zbog toga se netrebamo raspravljati ili nagađati ko će početi utakmicu u Jerevanu ili, zašto je Ćiro pozvao ovog ili onog.
amarildobule je napisao/la:Treba nekad nešto i izmisliti pa napisati. Ovaj najnoviji tekst "Najteže je dobiti unaprijed dobiveno" redakcija Sportsport.ba portala je objavila, dali slučajno ili namjerno, još juče oko 14:00 sati, sa istim informacijama.
nadam se da je tako, a i cinjenica je da nikad niko nije objavio sastav i da je taj ciro izveo, "lagao" je ciro sastav uvijek u bitnim utakmicama, valjda je to neka njegova psiholoska priprema i uticaj na igrace, nebitno....Ja samo imam svoje misljenje i ono je da ne zelim gledati Supica ispred Begovica i Ibricica ispred Pjanica.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Svi moji snovi su niđe veze i uvijek sam negdje drugo, ništa normalno, sad sam tamo sad vamo, sad ovo-ono. E pa sinoc sam sanjao da je Armenija vodila 2-0
pa onda mi je nestajalo slike pa nekih karafeka i na kraju rezultat je koliko se sjećam bio 29-29
. Kažem ja vama, niđe veze
. Joj kako mi je laknulo kad sam se probudio

Ma kakav sastav, to ni Ciro "jos" nezna, koliko god je bitno koliko je neko dobar igrac bitno je i to koliko igraci medjusobno saradjuju na terenu, i Ciro to zna ko moze najbolje i postaviti ce te igrace.
Moramo dati prvi gol u pvih 20-ak minuta da bi igrali opustenije.
Zaista nesumnjam nimalo u pobijedu, kad vidim kakve igrace imamo zaista me nije strah utakmice u Armeniji
Moramo dati prvi gol u pvih 20-ak minuta da bi igrali opustenije.
Zaista nesumnjam nimalo u pobijedu, kad vidim kakve igrace imamo zaista me nije strah utakmice u Armeniji
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Pa igraju Edin i Vedo 100% u od početka, naravno ako budu živi i zdravi. Na golu je Nemanja jer se mora prodati negdje. Ostalo je mane-više poznato.
Ibricic siguran? O boze dragi dal je ovo moguce? i ko kaze da Ciro nema neke zarade u Ibrinom sledecem transferu il je corav il je glup trece ne postoji..
Nemogu da vjerjujem ljudi, Pjanic klupa Ibricic starter. Nadam se da se gresi oko ovog Ibricic u Lyonu da kojim slucajem igra, on bi s treebina gledao pjanica. Ovo samo kod nas ima i moze.
Nemogu da vjerjujem ljudi, Pjanic klupa Ibricic starter. Nadam se da se gresi oko ovog Ibricic u Lyonu da kojim slucajem igra, on bi s treebina gledao pjanica. Ovo samo kod nas ima i moze.
Manijak do smrti....
Ako nekoga u repki antipatišem onda je to svakako Senijad. Meni se ćini kao da ima viška kilograma, i da je nevidljiv na terenu, ali naravno Ćiro je vodio Zagreb i furao je i tu Senijada i sada u repki a momak koji igra LP sa Lyonom koji je u prvom sastavu nema mjesta u našoj repki. Dobro Senijad ima nekog iskustva , ali Pjana je bolji, iako je i on nevidljiv na terenu. Budimo realni , i on je mlad. Kako god, imamo sreće da igramo protiv Armenije a da nema Misketa, da je protiv bolje ekipe, tuga bi bila.
Ibricic ce danas opravdati povjerenje koje mu je dato
Sretno Zmajevi, ja zadovoljan i minimalnom pobjedom, pa taman da gol padne u 90-toj iz nepravedno dosudjenog penala

Sretno Zmajevi, ja zadovoljan i minimalnom pobjedom, pa taman da gol padne u 90-toj iz nepravedno dosudjenog penala

Vom Jäger zum Gejagten
Hmm, ne mogu da vjerujem, da sam jedan od rijetkih koji je ubijeđen da će BiH demolirati Armeniju. Pa ako ne bude makar 3 razlike neću pisati na forumu 3 dana 

Ne vjerujem.Rz88 je napisao/la:Hmm, ne mogu da vjerujem, da sam jedan od rijetkih koji je ubijeđen da će BiH demolirati Armeniju. Pa ako ne bude makar 3 razlike neću pisati na forumu 3 dana

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Mozda je neko ranije napisao, zanima me hoce li biti organizovana projekcija tekme u gradu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Butmiran je napisao/la:Ne vjerujem.Rz88 je napisao/la:Hmm, ne mogu da vjerujem, da sam jedan od rijetkih koji je ubijeđen da će BiH demolirati Armeniju. Pa ako ne bude makar 3 razlike neću pisati na forumu 3 dana
Ma dobiti ćemo mi ako Bog da 3 razlike i eto.

- miralem444
- Kontakt:
joj ljudi moji..dosao je taj dan..samo me cironi s sastavom hebe...treba na gol stavit begovica a mjesto muratovica (pjanica)..neznam al s ovakvom postavom cirinom daj boze...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja to nesto gatam
kad god sam bio veliki optimista, dobijem po prnjoci
Jel' malo racionalnije pogledam situaciju, budem utegnut i pun nekakvog postovanja prema protivniku...desi se uspjeh
Ipak mislim da ce biti tesko izvojevana pobjeda, a ti Rz ne znam kako ces izdrzati ta tri dana bez pisanja

Jel' malo racionalnije pogledam situaciju, budem utegnut i pun nekakvog postovanja prema protivniku...desi se uspjeh

Ipak mislim da ce biti tesko izvojevana pobjeda, a ti Rz ne znam kako ces izdrzati ta tri dana bez pisanja

Vom Jäger zum Gejagten
Imas glas i od mene he he. Mislim da ce danas prava golgiada bit, nesto poput domace utakmice s Armenijom.Rz88 je napisao/la:Hmm, ne mogu da vjerujem, da sam jedan od rijetkih koji je ubijeđen da će BiH demolirati Armeniju. Pa ako ne bude makar 3 razlike neću pisati na forumu 3 dana
Manijak do smrti....
bice i vise nego kad su igrali u zeniciButmiran je napisao/la:Ne vjerujem.Rz88 je napisao/la:Hmm, ne mogu da vjerujem, da sam jedan od rijetkih koji je ubijeđen da će BiH demolirati Armeniju. Pa ako ne bude makar 3 razlike neću pisati na forumu 3 dana

geronimo je napisao/la:Ja to nesto gatamkad god sam bio veliki optimista, dobijem po prnjoci
![]()
Jel' malo racionalnije pogledam situaciju, budem utegnut i pun nekakvog postovanja prema protivniku...desi se uspjeh![]()
Kad mogu bez spavanja , onda mogu i bez pisanja hehe. Kao što su Bavarci demolirali Vucice , tako će i ako Bog da BiH Armeniju, samo da se ne ponovi Moldavija. Mislim , treba krenuti hrabro u utakmicu i ući sa pozitivnim stavom "Idemo im petardu uvaliti". Mi imamo Edina, to znaći gol je zagarantiran.

- miralem444
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.