FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E nasi sada treba da traze da se utakmica u Bijeljini ponovi, nas tim je ostecen jer zbog greske nekoga iz saveza nismo mogli od pocetka igrati u punom sastavu.Kad vec nakarminisani trazi od fudbalskog saveza da postuje propise evo mu prilike da zastiti klubove od necijeg nemara, naravno ako su mu namjere casne.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Koliko mi ispastamo zbog pomocnog terena i one katastrofe "zelene" ,ok lakse se onda naviknut ali dolaze povrede,zglobovi ne mogu izdrzat na onol svakodnevno ,fuj . Barem Tomic da bude spreman i Jamak,ovo za Bogdanovica je normalna stvar kod nas,pa kod nas ljekarski je isti u kantonalnoj i premier ligi,izvadi krv,pregleda pluca,disi duboko i spreman si .. Zao mi je decka i nadam se da ce biti sve najbolje .
Zeljeznicar! 1921 !
Ova izjava Begica je super stvar, ako neko vec govori o namjestenim utakmicama neka to i dokaze a ne da laprda bezveze.Ako Dino Selimovic nema dokaza za ono sto je rekao treba mu FS zabraniti bilo kakav rad i kazniti ga ako nista ne argumentuje a ako brate ima dokaze treba ga odmah postavit na neku jacu funkciju u FS, ovo govorim bez ikakve ironije ako znas nesto dokazi a ako je to samo rekla kazala ispada najveci supak.Evo covjek iz Celika Porca objasnio da inspekcija nije prvi put u Zenici i da nije dolazila samo sad protiv Sarajeva, vec i protiv Rudara a i nakim drugim sportskim dogadjajima u Zenici i da je prica komsija da je neko radi njih anonimno zvao inspekciju suplja prica.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 05 mar 2014, 14:37, ukupno mijenjano 2 puta.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
stvar je da je taj odgovorni uradio to po nalogu jedne osobe cije ce podatke iznijeti kad se bude razmatrala tuzbbadino lj je napisao/la:E nasi sada treba da traze da se utakmica u Bijeljini ponovi, nas tim je ostecen jer zbog greske nekoga iz saveza nismo mogli od pocetka igrati u punom sastavu.Kad vec nakarminisani trazi od fudbalskog saveza da postuje propise evo mu prilike da zastiti klubove od necijeg nemara, naravno ako su mu namjere casne.

E nasi sada treba da traze da se utakmica u Bijeljini ponovi, nas tim je ostecen jer zbog greske nekoga iz saveza nismo mogli od pocetka igrati u punom sastavu.Kad vec nakarminisani trazi od fudbalskog saveza da postuje propise evo mu prilike da zastiti klubove od necijeg nemara, naravno ako su mu namjere casne.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Karte za Jug protiv Zrinjskog 3 KM 

Zadnja izmjena: k3lla, dana/u 05 mar 2014, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
protiv zrinjskog 3 KM jug, 7 KM sjever
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Ako ne bude 6000 treba da se stidimo!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Cijena karte za Juznu tribinu za utakmicu protiv Zrinjskog je 3 km
I opet ce hajvani se gurat da dvojica udzu na jednu

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
-
- Kontakt:
Cijene ulaznica: jug 3KM, sjever 7KM
http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... -7km/8144/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... -7km/8144/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jug 3 KM, sjever 7 KM, za dame ulaz besplatan, prelomna utakmica u ovoj sezoni, ako nas ne bude minimalno 5000-6000 trebamo se stiditi
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 05 mar 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Svaka cast upravi, ako ovo ne privuce koju hiljadu vise trebamo se objesit kolektivno, sad sam ocekujem kako neko rec kako je ovo prejeftinofkzeljeznicarba je napisao/la:Cijene ulaznica: jug 3KM, sjever 7KM
Ovdje se mora ici na 10k, ne poštujemo klub ako se ne odazovemo u tolikom broju.fkzeljeznicarba je napisao/la:Cijene ulaznica: jug 3KM, sjever 7KM
Ja te volim, volim Željo..
+1lisander je napisao/la:Svaka cast upravi, ako ovo ne privuce koju hiljadu vise trebamo se objesit kolektivno, sad sam ocekujem kako neko rec kako je ovo prejeftinofkzeljeznicarba je napisao/la:Cijene ulaznica: jug 3KM, sjever 7KM
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pravi potez novog direktora, ja ću opet nakon dugog perioda odsustva ponovo na Grbavicu. Cijene od 6 KM su bile nerealne s obzirom na kvalitet nogometa ova od 3 Km je neka optimalna s obzirom na stanje u državi. Bolje na jugu da bude 4 hiljade(cijena 3 KM) nego 2 hiljade (6KM) ljudi a zarada ista.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da bi bilo pametno i do kraja sezone ostaviti ove cijene, osim mozda ovih bas jacih tekmi sa Sirokim i pitarima jer tu je standardno dobra posjeta...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- diplomatija
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj potez uprave, havarija ce biti na grbavici u subotu abd, bolje reci invazija, jer ima mongo raje koja ce s cenerom uspjeti podmiriti sve svoje obaveze u subotu, a to do sada nikako nije bilo moguce, svaka cast jos jednom
Ova cijena ulaznica pokazuje da nasa uprava i igraci trebaju i ocekuju veliku podrsku protiv tradicionalno zeznutog zrinjskog.Dakle svi povedimo brata,rodjaka,jarana,djevojku,sestru,rodicu jer smo sad Zelji najpotrebniji.Svi u Dolinu cupova!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Neandertalac
- Kontakt:
I ja se nadam ... Valjda ce mu potpisati ljekaski ...bagrcavi je napisao/la:Nije ništa opasnoNeandertalac je napisao/la:
Bogdanovic ima srcanih problema , u pitanju je nastavak njegove karijere ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
steta sto imamo problema sa igrackim kadrom ...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 45 gostiju.