ChWilla je napisao/la:kome smeta cardiff u premiershipu? šta krije kriminalna hobotnica engleskog FA i zbog čega se boji vincenta tana?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:kome smeta cardiff u premiershipu? šta krije kriminalna hobotnica engleskog FA i zbog čega se boji vincenta tana?
Bogdanovic dobio neki udarac u Bijeljini,trebao bi igrati protiv Zrinjskog,a protiv kona ne moze jer je u prvom dijelu kupa igrao za Zvijezdu.Utic je napisao/la:Ja kako vidim situacija je slijedeća:
-Dedić još ne može da igra zbog papira
-Povrijeđeni su Bogdanović, Kvesić i Tomić
-Roviti su Antolović, Kerla, B.Čolić i Zolotić
Volio bih da mi neko ko je bolje upućen kaže detaljnije šta je sa Bogdanovićem, Tomićem i Kerlom? Možemo li računati na njih na derbiju, ako ne za utakmicu sa Zrinjskim?
Kada će biti regulisan status Dedića, a obzirom da smo ga doveli čini mi se da od Kvese nema ništa do kraja sezone?
Kakav je Benjo na treninzima, ima li šanse da počne igrati u ovim narednim tekmama?
Zolotić predpostavljam spreman, obzirom da ga je zvao Jagodić?
Ako sam zaboravio nekoga od povrijeđenih, rovitih i uvrijeđenih, neka me neko ispravi.
Hvala unaprijed.
I ja sam upravo saznao da ima pravo igrati i obradovala me ta informacijaadoni je napisao/la:Ja mislim da Bogdanovic ipak ima pravo nastupa u KUP-u..cini mi se da nije igrao za Zvijezdu u tom takmicenju..neka me ispravi neko ako grijesim.
Prema pisanju Avaza privremeno će državu napustiti Petar Bašić, te igrači Sarajeva Miloš Stojčev, Ivan Tatomirović, Irfan Vusljanin, Krste Velkoski, Mario Tadejević i trener Robert Jarni, s tim da se oni odmah mogu vratiti u Bosnu i Hercegovinu.
antolovic,loncaric i zeljkovic ostali sve nasimoustapha je napisao/la:Krste vec u Makedoniji. Ovi ostali mogu taman u posjetu tetkama.![]()
A sad ozbiljno. Ko su sve stranci u Zelji? Nije valjda da je kod vas sve cisto.
imamo kjosevskog boli nas a i ova dvojica idu do splita na kafu pa se vracaju i kazu povest ce i zeljkovica da vidi splitmoustapha je napisao/la:Joj kad vam posaljemo inspekciju u subotu na poluvremenu.
Ovo je stvarno postalo degutantno. Par dana pred utakmicu, stiže (javna) tužba za dug za hotel i prijetnja da se neće dati licenca Olimpicu, nakon što je nedavno taj isti hotel napustilo FK Sarajevo...da nije žalosno, bilo bi smiješno.super je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Olimpic evo ko je zvao inspekciju,nemaju ni jednog stranca
Bogdanovic ima srcanih problema , u pitanju je nastavak njegove karijere ...arelinho je napisao/la:Bogdanovic dobio neki udarac u Bijeljini,trebao bi igrati protiv Zrinjskog,a protiv kona ne moze jer je u prvom dijelu kupa igrao za Zvijezdu.Utic je napisao/la:Ja kako vidim situacija je slijedeća:
-Dedić još ne može da igra zbog papira
-Povrijeđeni su Bogdanović, Kvesić i Tomić
-Roviti su Antolović, Kerla, B.Čolić i Zolotić
Volio bih da mi neko ko je bolje upućen kaže detaljnije šta je sa Bogdanovićem, Tomićem i Kerlom? Možemo li računati na njih na derbiju, ako ne za utakmicu sa Zrinjskim?
Kada će biti regulisan status Dedića, a obzirom da smo ga doveli čini mi se da od Kvese nema ništa do kraja sezone?
Kakav je Benjo na treninzima, ima li šanse da počne igrati u ovim narednim tekmama?
Zolotić predpostavljam spreman, obzirom da ga je zvao Jagodić?
Ako sam zaboravio nekoga od povrijeđenih, rovitih i uvrijeđenih, neka me neko ispravi.
Hvala unaprijed.
Kvesa se moze mozda tek ocekivati u zadnja 2-3 kola,ojacao je ali ipak ima strah da udje u duel,a Tomic je prehladjen ja mislim i trebao bi igrati protiv kona.