Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Objasni mi, nisam ironičan, ne poznajem puno taj ultra svijet. Hajde budi drugar pa mi napiši, možda ispadam smiješan a i ne znam, hvala unaprijed.Sarajlijc@ je napisao/la:Uozbiljite se, jos jednom.jurisicduska je napisao/la:Što da ne to je normalna pojava u svijetu fudbala i navijača.Evolution87 je napisao/la:cuj mogli bi se sprijateljiti hahahha
Bolanos je napisao/la:Poznate su i cijene ulaznica za mec za Galatom:
Sjever- 25km (Clanovi 20km)
Istok-40km (Clanovi 38km)
Zapad-65km (Clanovi 61,50km)
Zapad VIP- 100km (Clanovi 99,90km)
Isplati se biti clan!
Ko za DresdenEvolution87 je napisao/la:cuj mogli bi se sprijateljiti hahahha
Do sada smo bili uz igrace a bili protiv trenera pa se nista narucito nije mjenjalo, znaci da je problem bio i u igracima tako da puna podrska Ješi !Burberry46 je napisao/la:Svi navijaci trebaju stati iz Jesica i dati mu podrsku da pocisti nered
Bruda to sam se sprdao sa cijenama ulaznica za nase domace utakmice. Zao mi je ako si se nanervirao ili povjerovao.ShofaII je napisao/la:
Isplati se biti clan!isplazi se biti clan
Bolanos je napisao/la:Bruda to sam se sprdao sa cijenama ulaznica za nase domace utakmice. Zao mi je ako si se nanervirao ili povjerovao.ShofaII je napisao/la:
Isplati se biti clan!isplazi se biti clan
Sto se tice mene licno, mozda i jedini nas igrac koji zasluzuje kapitensku traku! Pavi profesionalac, nikad u svadji sa navijacima, znao je prihvatiti kritike na dostojan nacin, jak karakter, zna i zagalamiti na saigrace,...
jednim rijecima, profesionalacElCartel11 je napisao/la: Sto se tice mene licno, mozda i jedini nas igrac koji zasluzuje kapitensku traku! Pavi profesionalac, nikad u svadji sa navijacima, znao je prihvatiti kritike na dostojan nacin, jak karakter, zna i zagalamiti na saigrace,...
Ovo je da proslavimo rodjendan a i vikend je + reprezentativna pauza,realno nisu mogli boljebordobijeli je napisao/la:cestitke upravi na organizaciji utakmice s Galatasraj al mislim da nije bas dobar termin , bolje bi bilo nekad pred pocetak proljetnog dijela prvenstva kad se raja zaželi utakmica ,ovako je nekako negativna atmosfera .al vjerovatno se mi puno i ne pitamo nego kad je galata slobodna tad i igramo .
Ja ću ići da gledam FK SARAJEVO - GALATASARAY makar igralo 11 Tatomirovića i na klupi sjedilo 11 Berberovića, apsolutno me oni ne zanimaju, igra Sarajevo i svaku utakmicu koju mogu idem, a Galatasaray ne bih ni mrtav propustio, za manekene me zaboli, ovo je rođendan kluba i to mi ne može oduzeti 5-6 majmuna. Za mene velika čast jer dolazi jedan takav protivnik, ne mislim da je mazanje očiju, nije ni upravi u interesu ovakvo stanje, oni su to mjesecima ugovarali.joker90 je napisao/la:E moji manekeni, umjesto da ste ginuli na terenu i dobijali ove lijeve ekipe sad bi imali protiv Slobode 10k, protiv Galate bi bio show, a ovako mrtvilo. Meni tacno muka pomisliti na Galatu nakon onog proseravanja njihovog protiv Mladosti.
Sve ja to znam jarane sto si ti napisao, ali grama euforije u sebi nemam za taj mec sa Galatom. Isto kao da dolazi Famos, toliko sam uzbuđen. Vedranovu godisnjicu pokvarili, rođendan pokvarili, to rezervna ekipa Galate koja ce doci oprati ne moze..jurisicduska je napisao/la:Ja ću ići da gledam FK SARAJEVO - GALATASARAY makar igralo 11 Tatomirovića i na klupi sjedilo 11 Berberovića, apsolutno me oni ne zanimaju, igra Sarajevo i svaku utakmicu koju mogu idem, a Galatasaray ne bih ni mrtav propustio, za manekene me zaboli, ovo je rođendan kluba i to mi ne može oduzeti 5-6 majmuna. Za mene velika čast jer dolazi jedan takav protivnik, ne mislim da je mazanje očiju, nije ni upravi u interesu ovakvo stanje, oni su to mjesecima ugovarali.joker90 je napisao/la:E moji manekeni, umjesto da ste ginuli na terenu i dobijali ove lijeve ekipe sad bi imali protiv Slobode 10k, protiv Galate bi bio show, a ovako mrtvilo. Meni tacno muka pomisliti na Galatu nakon onog proseravanja njihovog protiv Mladosti.