Evo ga nas de schiljo za sirotinju

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
SKVER apsolutno se slazem najveca greska je Ado jer ovom danas nije kraj on ce jos vise greski i sramote donijeti SlobodiSkver je napisao/la:Iskreno, razocarao sam se kad sam danas vidio onog smrada kako drzi dres Slobode na predstavljanju svog igraca. Nemam zaista rijeci da opisem kako se osjecam. Ako iza tog stoji Ademir Smajlovic izgleda da je grohno pravo i da je pravi promasaj sto su ga doveli ako je on sklopio pakt sa onim, ne znam vise kako da ga nazovem.Beduin je napisao/la:Skver druze - sta ovo popustili pred navalom Husare?
Ovaj napadac iz Olimpika bi mogao biti dobar pogodak. Sjetimo se Krpica i njegovog trnovitog puta.
Jest vazne ljakse jer taj tvoj ljakse husara je prevarzo Slobodu za piricatuzlak1987 je napisao/la:Jel vama bitno kakav je igrac ili ko je manager? Neka pokaze na terenu ono sto ocekujemo, kada pocne sezona biti ce bitno samo ono sto ce pokazivati na zelenom terenu.
Pustite ljude neka rade, nemojte na svaki potez etiketirati i upravu i nove igrace. Ako budu mutili i budu interesdzije sami ce sebe diskreditovati za sva vremena, pa ako tako zele..
Prvo - niko ne voli husarica jer gleda prvo interes sebe, pa svojih igraca, a za klubove ga zaboli. I da bi izganjo svoj interes ne preza ni za cim. Majstor je izlevatit, samo da ga vidis jednom i da ga ne znas vidis da je neki saner i da ce ti podvalit muda pod bubrege.Topnikus je napisao/la:Kozlic je dogovorio sa Husaricem saradnju. Kozlic ne nazalost Slobode neznalica teska, on misli da treba kako mu kaze Husaric..jado pljuvao klub dok nije mogao, a sada hvali.. sram ga bilo. Sto se tice Smajlovica. Vise je pijan nego trijezan i sta ocekivat
Čekaj dok Smajlovic odjutri pa da krene fotogtafisanje i danasSariel1987 je napisao/la:kako neko rece najavljivane su neke velike stvari? jel to to?![]()
Nije on furo, nego mu nisu htjeli dovesti sto je trazio, a on nije htio ono sto su oni htjeli. Oni su htjeli Smajića isforsirati na špicu, on je trazio napadaca.Sariel1987 je napisao/la:zar ovaj kosmodisk nije prosli put furo nekakve formacije bez napadaca?
ono nesto na pripremama, pa igraci bili nezadovoljni, il sam to nesto pomijesao s drugim trenerom?
Mozda idu linijom kraceg otpora, Husara im moze dosta pomoci oko dovodjenja igraca i oni to prihvate. Laksi i brzi nacin, jer se tim mora sklopiti, a para, vremena i znanja nema.Skver je napisao/la:Iskreno, razocarao sam se kad sam danas vidio onog smrada kako drzi dres Slobode na predstavljanju svog igraca. Nemam zaista rijeci da opisem kako se osjecam. Ako iza tog stoji Ademir Smajlovic izgleda da je grohno pravo i da je pravi promasaj sto su ga doveli ako je on sklopio pakt sa onim, ne znam vise kako da ga nazovem.Beduin je napisao/la:Skver druze - sta ovo popustili pred navalom Husare?
Ovaj napadac iz Olimpika bi mogao biti dobar pogodak. Sjetimo se Krpica i njegovog trnovitog puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.