FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet nam profa sastavlja ekipu. Bože na hajr. Husić dolazi povrijeđen kažu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jedino je mogao preko Ade Smajlovica ubaciti husara ove tarabe u Slobodu ali ako Sead i Eduard ovo sve skontaju mislim da je sportski direktor Ado zavrsio karijeru u Slobodisviunapad1010 je napisao/la:Sta je ono napisao juče @mirza24 (Milenko naš), neće profa ni predpionire dovoditi novom UO![]()
@mirza i @tuzlak trebali bi malo odmoriti od foruma veze blage nemate![]()
Koji likovi mati mila
-
- Kontakt:
Cccc sta ti rekoh druze, slusaj starije iskusnije
-
- Kontakt:
Nema plana ovo je drzi vodu dok majstori odu i tako je godinama. Dzaba se nervirate nerviramo pardon
Sve sam vjerovao da se moze desiti ali da uzima Ado igrace od husare nikada mislim da je sa ovim Ado zasluzio otkazSariel1987 je napisao/la:Cccc sta ti rekoh druze, slusaj starije iskusnije
-
- Kontakt:
Druze Sloboda iznad svakog pojedinca!mirza24 je napisao/la:Sve sam vjerovao da se moze desiti ali da uzima Ado igrace od husare nikada mislim da je sa ovim Ado zasluzio otkazSariel1987 je napisao/la:Cccc sta ti rekoh druze, slusaj starije iskusnije
Neke stvari bolje i ne znat vjeruj mirniji si..
Samo ganola bice ovo sve ok

Kad se samo sjetim utakmica i ponizavanja i psovanju nasem Todorovicu u dresu Slobode. Sad ga gledam nesto njega i Civica pa i Sarica srce mi ko Majevica ali posebno zbog Darke.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Jbem i njeg profu u kompletu paket aranzamnu.jbem ih i fening koji u Slobodu uloze.pa nek ih ovde opet pravdaju..Penaltiky je napisao/la:čovjek je kriminalac, seljačina, majmun i more nas samo **** nikako sastavit ekipuWandelanoite je napisao/la:Kakvo pljuvanje po Profi, a covjek ce vam sastavit ekipu za vrh tabele. Očigledno mnoge boli to sto ima novca i sto je iz Srebrenika i naravno sto piša po seljačićima koji mogu samo ovako po internetu pljuvati.
Jbem i civica i smrdu sarica.jbem ih sve
-
- Kontakt:
Cuj saric, smrdan nam ledja okreno nije se ni "vrno"

Kad je pojedincima odnos sa igracima ispred kluba nema dalje

-
- Kontakt:
Care moj konta i Spaha igranku nije ludBeduin je napisao/la:Beduin je napisao/la:Smajic-Spahic konekcija?
Ado mi se ne javlja danima, bice da je prezauzet otkako je u Slobodi. Prije je visio na netu.A redovni forumasi se sjecaju kad sam i pred proslu sezonu rekao da se nudi Spahicu da nas vodi, ali da je odbio i zeli u juniore. Istina, nisam znao da je i tada bio najveci krivac Smajic, kao i sada sto se obznanilo. I kazu ne cure vise informacijeBeduin je napisao/la:Ja ovdje napisao za Nalu da odlazi, par puta nagovjestio i Katarakta rekao ne odlazi, zato sam ga pitao poslije odlazi lijel tamo Sariele, sjecas se PP
![]()
Tako i za Smajica smo znali da dolazi, pa i sa kim dolazi ali ne citate ljudi dragi.![]()
Normalno da ne mozemo znati koji igraci dolaze, kad se svaki dan skeniraju i vrbuju, pa gdje upali dobro i jeste.
Prije Slobode niko za njega nije cuo poslije nje svi su. Momak je otisao za vise para i to je to drug moj nikad nista ruzno nije reko za nas.Sariel1987 je napisao/la:Cuj saric, smrdan nam ledja okreno nije se ni "vrno"![]()
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ma sve ok al ko ga beje i svecostale koji svetinju zamijene drugim klubom u pl.merak je napisao/la:Prije Slobode niko za njega nije cuo poslije nje svi su. Momak je otisao za vise para i to je to drug moj nikad nista ruzno nije reko za nas.Sariel1987 je napisao/la:Cuj saric, smrdan nam ledja okreno nije se ni "vrno"![]()
Sve do danas sam vjerovao novim ljudima ali od danas ih je Ado unistio
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa zar ti nemas informacije iznutra, zaklinjao si se ovdje da znas sve, kako ce Nala otici, kako ce istjerati Husaru, sta bimirza24 je napisao/la:Sve do danas sam vjerovao novim ljudima ali od danas ih je Ado unistio

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Svi su sokirani sta je Ado sportski direktor danas uradio . Mislim da u petak ce se raspravljati o Adibhpremierliga12 je napisao/la:Pa zar ti nemas informacije iznutra, zaklinjao si se ovdje da znas sve, kako ce Nala otici, kako ce istjerati Husaru, sta bimirza24 je napisao/la:Sve do danas sam vjerovao novim ljudima ali od danas ih je Ado unistio
-
- Kontakt:

Cuj sokiran

-
- Kontakt:
Strahota.

E jeb0 vas ako ste ostali šokirani , onda vi nikad i niste pratili Slobodu kad se tako lako šokirate. Mene više ništa ne može iznenaditi što se tiče Slobode
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovo je dno. I da svi sute i navijaci i pustaju da menadzercici se igraju sa klubom od 100 godina, to je nevjerovatno.. jasno je da za 3 kola idu belaji, ostavke ali sta onda. Husarici, Sapine i slicni se tale preko kluba sa imenom i prezimenom.
Iskreno, razocarao sam se kad sam danas vidio onog smrada kako drzi dres Slobode na predstavljanju svog igraca. Nemam zaista rijeci da opisem kako se osjecam. Ako iza tog stoji Ademir Smajlovic izgleda da je grohno pravo i da je pravi promasaj sto su ga doveli ako je on sklopio pakt sa onim, ne znam vise kako da ga nazovem.Beduin je napisao/la:Skver druze - sta ovo popustili pred navalom Husare?
Ovaj napadac iz Olimpika bi mogao biti dobar pogodak. Sjetimo se Krpica i njegovog trnovitog puta.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.